|
PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende kutuphanede var ama indirtmiyor artik app ten. Ps e de girip bakicam birazdan. Bu iyiye isaret tabi. Ps5 olmadan oynanmaz bu oyun. Ps5 e 200 e aliriz cd red oyunlari cok cavuk indirim gorur. Hem bu kadar sorundan sonra daha da kolay indirim görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla adamlar bu olaya özel iade formu yapmışlar. buna güvenerekten 100gb lik oyunu sildim PS den. güncellemeleri bile yapmadım sonradan demesinler sen oyunu iade talebi ettikten sonra oynamışsın diye. İade muhabbeti tersine dönerse şikayet ederim valla. O para o hesaba yatacak! :D
Ben oyunu silmedim ps te duruyor hala iade olmazsa diye tutuyorum. -
arka sayfalarda kalmasın
paranızı geri almak istiyorsanız
ürünü üreten firma ayıplı mal olduğunu kabul etti. hakkınızı sonuna kadar alabilirsiniz.
sony eurasia'nın ticari bilgileri burada
https://e-sirket.mkk.com.tr/esir/Dashboard.jsp#/sirketbilgileri/10677
bu bilgileri kullanarak hemen tüketici hakem heyetine başvurun
buradan başvurabilirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: defectedarka sayfalarda kalmasın
paranızı geri almak istiyorsanız
ürünü üreten firma ayıplı mal olduğunu kabul etti. hakkınızı sonuna kadar alabilirsiniz.
sony eurasia'nın ticari bilgileri burada
https://e-sirket.mkk.com.tr/esir/Dashboard.jsp#/sirketbilgileri/10677
bu bilgileri kullanarak hemen tüketici hakem heyetine başvurun
buradan başvurabilirsiniz
Sony açıklama yapmadan önce başvurmuştum ben, son durum;
İnsan merak ediyor savunmada ne yazıyor diye.
-
benimde satın alınanlar listemde gözükmüyor ama kütüphanede hala duruyor.
-
Ben iade talebi yaptım ama sonradan oynadım bitirdimde. Bir iade bu kadar uzun sürmemeli , satın alırken 20 sn den az bir sürede çekilmişti para. Merakla bekliyorum.
Iade ediyorsaniz niye bitirdiniz? Ben memnun olmadigim icin ve bu sekilde oynayamiyacagim icin ediyorum. Siz bitirmissiniz. Ben sony olsam sizin iadeyi onaylamam acikcasi. Hani trophy denen birsey var. Bitirmis oldugunuz bir oyunu iade etmek icin tuketici mahkemesine bile gidemezsiniz. Zaten bitirmisseniz demekki keyif aldiniz demektir yani iadeniz cok gereksiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 28 Aralık 2020; 1:41:43 >
Dostum ben savaş verdim oyunu oynamak için. Sen kaç oyunda 10 larca çökme yaşadın ki ? Ayrıca iade talebi mi yaptığım an iademi alıp param geri yatsa ben bundan memnun olurdum . İade yaptığım halde hala almadıkları oyunu tabiki oynayacağım . 10 larca çökme raporu yolladım. 10 larca bug videosu çektim. Ayrıca kimse kendini kandırmasın iade alanların yarısı indirimli fiyattan tekrar alacak bu oyunu. Bu nedenle böyle komik durumlara düşmeyelim. Bende sony olsaydım böyle bir oyunu onaylamazdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: the duderinoIade ediyorsaniz niye bitirdiniz? Ben memnun olmadigim icin ve bu sekilde oynayamiyacagim icin ediyorum. Siz bitirmissiniz. Ben sony olsam sizin iadeyi onaylamam acikcasi. Hani trophy denen birsey var. Bitirmis oldugunuz bir oyunu iade etmek icin tuketici mahkemesine bile gidemezsiniz. Zaten bitirmisseniz demekki keyif aldiniz demektir yani iadeniz cok gereksiz.
Mevzu bitirmesi ya da oynaması değil ki; satıcının ve yapımcının da kabullendiği üzere "vadedilen" deneyimi yaşayamadığı için iade ediyor arkadaş. Bu oyunu bir sürü bug, glitch ve crash eşliğinde çıkış yapacağını bilsek hangimiz alırdık, ön sipariş verirdik? Bu oyun düpedüz bozuk, yarım kalmış, tamamlanmamış... İsterse 10 kere bitirsin, şu şartlar altında parasını hak etmeyen bir oyundan bahsediyoruz.
-
Hayir madem o kadar sorun bug vardi biye harcadin zamanini bitirmeye. Sorunsuz bugsiz ama beklentiyi karsilamayan hikayesi kotu olan aldigina pisman oldugun 450 liralik bir oyunu bu sekilde iade etme sansin yok sonucta. Tamam madem bu sorunlu hatta iade kabul edilmis, o zaman oyuna iade usteyip sonrada bitirdim demek komik oluyor asil. Iade mi istiyorsun bitirdin mi? Sonucta sony goruyor senin trophy lerini ve bitirdimldigini. Adama demez mi madem bu kadar kotuydu niye oynadin? Demek istedigim bu. Iadeji riske atmissin. Ha bu aradabi ustteki arkadas icin de sen bi oyunu 20 30 saat oynayip bitirip sonra iade istersen gulerler sana. 20 küsür saat gecirmissin iste ne iadesi derdi. Her isin de bi usulü var. Sony belki de hic sesini cikarmayip bu arkadasin da iadesini yapacak belki serefsizlik yapip kimseninkini yapmiycak. Ama ben bitirsem bi oyunu sonra cok sorunlu iade istiyorum demeye yüzüm olmaz acikcasi. Ben iade jstedigim gun sildim. 1 saat oynamistim toplamda. Buglar icin de degil, ps5 versiyonuyla hic alakasi olmadigj icin iade istedim. 3 5 tane npc yle oynanicak oyun degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: the duderino
Hayir madem o kadar sorun bug vardi biye harcadin zamanini bitirmeye. Sorunsuz bugsiz ama beklentiyi karsilamayan hikayesi kotu olan aldigina pisman oldugun 450 liralik bir oyunu bu sekilde iade etme sansin yok sonucta. Tamam madem bu sorunlu hatta iade kabul edilmis, o zaman oyuna iade usteyip sonrada bitirdim demek komik oluyor asil. Iade mi istiyorsun bitirdin mi? Sonucta sony goruyor senin trophy lerini ve bitirdimldigini. Adama demez mi madem bu kadar kotuydu niye oynadin? Demek istedigim bu. Iadeji riske atmissin. Ha bu aradabi ustteki arkadas icin de sen bi oyunu 20 30 saat oynayip bitirip sonra iade istersen gulerler sana. 20 küsür saat gecirmissin iste ne iadesi derdi. Her isin de bi usulü var. Sony belki de hic sesini cikarmayip bu arkadasin da iadesini yapacak belki serefsizlik yapip kimseninkini yapmiycak. Ama ben bitirsem bi oyunu sonra cok sorunlu iade istiyorum demeye yüzüm olmaz acikcasi. Ben iade jstedigim gun sildim. 1 saat oynamistim toplamda. Buglar icin de degil, ps5 versiyonuyla hic alakasi olmadigj icin iade istedim. 3 5 tane npc yle oynanicak oyun degil.Pardon da, niye komik oluyormuş?Oyunun buglarını sen görüyorsun.Glitchlerine sen tanık oluyorsun.Crash hatalarını sen bildiriyorsun.Yani bildiğin paralı testersın...Oyuncu oyunu bitirdi diye, firma haklı çıkamaz.İsterse arkadaş oyunu plat. trophy yapsın.Sony o oyunun iadesini almak zorunda.Faturayı da ne kendisine, ne de oyuncularına kesmeyecek.Direkt bunun suçlusuna yani CD Projekt Red'e kesecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 28 Aralık 2020; 3:54:28 >
-
Ya iyi tamam neyse banane ya. Benim gozumde bitirdigi oyundan para elde etmeye calismaktir bu. Skny ne kadar sahtekarsa bunu savunan da o kadar sahtekardir. Benim gorusum boyle. Isine gelmiyo diye degistiremiycem. Cd project zaten vermeyi kabul etmis. Sen hem oyniyim bitiriyim hem parayi aliyim diyorsun. Oldu baska derdin? Dupeduz sahtekarlik baska birsey degil. Haksiz kazanc elde etmek degilde nedir bu? Adam sana yarim oyuna para vermissin banane geri vermem demiyoki. Geri vericem diyor ama sen ooooh o arada bi de bitiriyim bedavadan diyosun. Karakter meselesi ne diyim. Benim ki ne uymuyor. Adamlar iade kabul etmemek icin dirense kabul etmese hatalarini ok. Ama su an peki al parani diyor. Tabi tr sony serefsizlik yapmazsa sonradan. Neyse kisacasi benim dusunce yapima aykiri. Seninkine olmayabilir senin bilecegin is. Beni baglamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 28 Aralık 2020; 4:35:26 >
Oncelikle parali tester in ne oldugunu bilmiyorsun. O adamlar ayni oyunu keyif almak icin hikayeyi takip etmek icin 20 30 saat oynamaz. 2000 saat oynarlar geceli gündüzlü ve bunu da oyun oynamak icin degil iş olarak yaparlar. Karsiliginda da oyunu bedava oynadim iste demezler adam gibi para alirlar. Oyle 10 tane otomatik playstation rapor u da gondermezler karşılığında dunya is yaparlar bikarlar kusarlar oyundan. Ama eenin hayal dunyanda arkadas parali tester olsun ok. Buna nasil kim karar vermis? Cdpr la yada sony le anlasmis mi bu konuda? Yok kendi kafasindan ben parali testerim demis. Ahahaha kendini kandirmanin dorugundasin. Peki bu arkadas iade etmesini gerektiricek kadar aldigina pisman olduğu oyunu niye bitirmis? Niye milyon bugla keyifsiz oynamış. Niye yapmis bunu acikla yaw sanki zorla yaptirilmis gibi. Niye iade edip yada etmeyip duzelince oynamamis? Yani bu yaptigi sanki marifetmis gibi gostermenin manasi yok. Oyunu bitirerek kimseye iyilik yapmis olmuyorsun. Senin derdin bitirip iade edip oyunu belese getirmek. Biz buna belescilik diyoruz. Sen kendini kandirmak icin ne dersen de. Oooh parali testermis saka misin ya? Kim verdi sana bu izni, hakki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 28 Aralık 2020; 6:48:5 >
-
sony vaad ettiği sürede yatırmazsa 2. kez tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz
ocak 2021'e 3 günleri kaldı
kendi attıkları mailin son paragrafı şu;
"Para iadesinin tamamlanmasının ödeme yönteminize ve finans kuruluşunuza göre değişebileceğini ve Ocak 2021’e kadar elinize geçmeyebileceğini lütfen unutmayın."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 28 Aralık 2020; 13:50:37 >
Geri ödeme yapsınlar artık ya indirimlerden bir oyun alırız ne kadar süre geçti hala bekletiyorlar.
-
Dostum ne kadar saçma yorumluyorsun garip gerçekten . Bak ben sana dedim , o iade formu çıktığı an iadeye bastım , e sony iade almadı , sony şu zaman yapıcam iadeni demedi , sony iade istiyorsan şunu yap bunu yap demedi . Oynama demedi , sil demedi. Firma beni yönlendirmedi ki . E doğal olarak 470 ₺ aldığın çıkartan firmanın bile beceremedik dediği oyunu sırf o parayı verdin diye bakasın geliyor . Sony deseke iade alıcam ama 1 ay kalsın oynama , oynamazdık. Oyunu sen mi satın aldın başkası mı ? Kendin alınca insan oynamak istiyor. Çok para çünkü . -
Yaw tamam arkadasim sende haklisin ok. Zaten asil tepkim sana değil kor sagir savunmaya girenlere konuyu da, merak ettigim suydu benim. Oyun oynanmiycak kötü durumda. Niye 30 saatini gömdün buna. Buna cevap bulamıyorum mantikli. Benim icin de bu garip iste.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 28 Aralık 2020; 16:32:34 >
Açıkliyim dostum , oyunu çok bekledim , çok yükseldim . Yüzünden vurulan kadın videosunu izleyeli 7-8 sene olmuş. Deli RPG geliyor diyip 470₺ mi hayatımda ilk defa ön siparişle yatırmışım. E çıkan ürün bozuk . Kimse geride almıyor. Elimde patladı madem spoiler yemeden bitirelim diyip oynuyorum. Bundan dolayı oluyor. Ben ps nin mavi ekranda çöküşüne 3 senede 2-3 kere şahit oldum bu oyunda 20 kere olmuştur. Ve bana geri alıcaz oynama deseler kodlarının kırıntısını bile silerdim ps den. Ama ben daha çok baktığımda enayi yerine konulmuş hissediyorum. Ondan yani. Valhalla da bug kı bir kraldı ama onu iade etmek için başvurmadım. Anlamışsındır nihayetinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X