< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Anlamak istemiyorsan, dediğim gibi saygı duyarım.PC de oyun son kuruşuna kadar hak ediyor.PS4 de ise bırak kuruş vermeyi PS store dan bulupta satın bile alamazsın.Oyun şuan o derecede.Kimin hakkına girdikleri ise net belli oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 29 Aralık 2020; 1:29:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olm saka misin sen. Tamam iste yaptiklarihatayi kabul edip parani geri veriyolar neyi anlamiuosun!!! Bedavaya urun kullanmak hirsizliktir. Bununla ovunmek marifet sanmakta karaktersizliktir. Sana hata yapilirsa hakkini ararsin. Adam iaade alarak hakkini veriyor iste sen kendine hak cikaramazsin olaydan baska. Tekrar soyluyorum unarim kendini zeki sanip bitirip iade etmek isteyenleri sony geri cevirir. Olay artik senin anlamaman degil sen de bi sıkıntı var belli. Daha da cevap vermem. Sen adam öldürür yine de hakliyim dersin. Muhattap olma daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 29 Aralık 2020; 2:53:20 >
Şaka maka derken 1 Ocak oldu haftalar geçti halen ses seda yok güncelleme ayağına derken iadelerin üstüne yatmazlar demi? Kesin yatar yani kredi kartına geri?
Adam gibi konuş!Haklı sebepleri sıralıyoruz.Sen hala kendi şirketinmiş gibi insanlara yüzsüz diyip diyorsun.Bizim niyetimiz eleştirmektir.Parasını da versen vermesen bu oyunu eleştirmeye hakkına sahipsin!Kaldı ki, şirketin kendisi hırsız F""" DRIM i ben savunmuyorum.Senin şirketin savunuyor.Hiç biri işinize gelmiyor tabi...Seviyeli tartışamayacaksan, konuşma o zaman?
-
Asil terbiyesiz sessin. Senin sirketin ne demek gereksiz! Hirsizligina kilif bulmaya calisiyorsun utanmadan. Parasini vermeyecegjn ürünü kullanamazsin. Kullanmak icin bahane uretemezsin bu kadar basit. Sen kendini rahatlat diye haklisin demeyeceğim, degilsin. Muhattap olma diyorum, konusma o zaman diyorsun garipsin. Bak sana en basit ornegini soyliyim hirsizligin. Sen anlamazsın ama soyliyim. Adam diyorki iade talebindw bulundum sonra internet baglantisini kesip bitirdim. Yani bitirdigini gizlemeye calisiyor. Madem hakli niye sakli gizli yapiyor? Nitelikli dolandiriciliktir bu. Hala gitmis oyunu elestirmekten bahsediyorsun. Sabaha kadar elestir banane. Ben kendim iade etmisim iadesini bekliyorum ben elestirmisim basta bunu yaparak. Ama madem elesttecegin oyun niye bitirene kadar oynuyorsun. Beles mal baldan tatlidir diyorsun iste. Ve bunu savunuyorsun. Bu arada bloklamissin cok sevindim tesekkur ederim. Ama simdi bu mesajkmin ustune cevap gelirse, isine gelince blogu kaldirip bakiyorsun demektir. Nerden baksan bu da karaktersizliktir haberin olsun.
Ben eger yapılan yanlisi soyledim diye bana hemen sony calisani muamalesi yapmaya hakkin varsa, en basitiyle sende microsoft calisanisin o zaman. Trollemeye gelmissin. Bak bakalim bi tarafindan uydurma ithamlarda bulunmak nasil oluyormus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 29 Aralık 2020; 11:10:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yav iade ile ilgili bişey var mı acaba diye ne zaman girsem yargı dağıtıcılar ve avukatlarla karşılaşıyorum konuda,donanım forum şampiyonlar ligi devam ediyor -
İadeler ocak ayında başlar arkadaşlar satın alınanlar kısmında oyun artık gözükmüyor olumlu gelışme oldugunu düşünüyorum.
Sonyden gelen maili kopyalıyorum kredi kartınamı cuzdanamı yaparlar belli degıl.
Para iadesinin tamamlanmasının ödeme yönteminize ve finans kuruluşunuza göre değişebileceğini ve Ocak 2021 e kadar elinize geçmeyebileceğini lütfen unutmayın.
Teşekkürler,
PlayStation Destek
Harbiden asıl en büyük sorunlu olan kişi sensin.Bana oğlumlu moğlumlu konuşamazsın.Adam gibi konuş derken bundan kast ediyorum.Ama bunun farkına varamıyorsun.CD projekt %100 suçlu diye kaç kere yazdığımı okumadın herhalde.Ama yok yani daha okuduğunu anlamadan hırsızlık yüzsüzlük diyip duruyorsun.
CD projekt ne demişti iade konusunda?Kutulu oyunlar için ne demiş?Kutulu oyunları da iade edebilirsiniz demiş.Sen bu oyunu bitirdin bitirmedin diye bakmıyorlar.Kutulu oyunu bitirip bitirmediğini nasıl anlayacaksın?Bu durumda muaf oluyorlar.Artık oyunu bitirip bitirmemek mesele değil.Olay ortada ayıplı bir ürün var diyoruz.Sen hala hırsız diyorsun.Sana kalsa biz yeni bir oyunu alıp İkinci elden buradan satsak yine hırsızlık damgasını yapıştıracaksın.Senin algın o yönde çünkü.O firma (CD projekt) emin ol senin paranla oynuyorlar ne zaman geri teslim edecekler?Tarih belli değil.Tamamen oynadıkları borsa oyunlarına bağlı yani sen iade alıcaz diyorsun.Ama adamlar senin onun herkesin parasıyla oynuyorlar.Bir şekilde paraları işliyorlar.
Bir daha seninle tartışmak istemiyorum.Ben istediğim eleştiriyi yapma hakkına sahibim.Ama seninle gerçekten bu konuda tartışmak gerçekten çok anlamsız oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sen adam olsan blokladigin kisinin blogunu acip ne yazdığına bakmazsin. Baska da lafi haketmiyorsun. Karakterin de kapasiten de bu kadar daha fazla laf anlatmaya degmezsin.
Senin istedigin eleştiriyi yapmaya hakkin varsa benjm elestririm sana niye dokunuyor. Oyle tek tarafli is mi olur!!! Ben de kendi elestirimi yaptim sana ne battı bu kadar!!!!
Bu arada.... Agahahahhahahaha sen saka misin? Milyar dolarlik firmalarain senin 3 kurusunu borsada para kazanmak icin kullandığıni mi dusunuyorsun???? Cdpr in bu olay yuzunden borsadaki kaybindan haberjn var mi? Ahaggagagagagga cooooook komik ve cahilsin. Lutfen daha fazla yazma zaten cevap vermiycem. Anlamam mumkun degil zaten bu cahillikle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 29 Aralık 2020; 14:23:49 >
Bende hala satın alınanlarda duruyor hocam. Ön sipariş vermiştim. En az 10 kere de iade talebi ve şu cyberpunk iade sitesinden iade isteği göndermişimdir.
-
Umarım en kısa zamnda iadelerımız yapılır.Para iadesinden ziyade oyunu eksık ve bozuk cıkarmanın bedelını ödesinler istıyorum daha sonra cıkacak olan 3a buyuk yapımlarda bıze yalan solemeye cesaret edemesınler.Sony iadelerin eksiksiz yapılması gerektiğini anlayacak buyuklukte fırma yapmazlarsa ihale ellerinde sağlam patlar.
Ben de şu an mobil uygulamadan baktım, satın alınanlarda çıkmıyor. -
Teşekkür ederim hocam, ben de baktım şimdi dediğiniz gibi uygulamada gözükmüyor. Hayırlısı bakalım.
-
Mobilden baktığımda ben de göremiyorum... Bi bug falan olabilir mi acaba diye merak ettim, diğer hesabıma baktım orada oyunlar normal bi şekilde gözüküyor. Hadi hayırlısı olsun yakında iadeler de gelmeye başlar.
-
Ocak sonuna kadar iadeler gercekleşir umarıs
Mobil uygulamadan bakınca bende de satın alınanlar bölümünde gözükmüyor. Ama konsoldan bakınca yine duruyor satın alınanlar bölümünde. Umarım bu bir gelişmedir ama emin olamadım.
-
Uzun zamandır forumda bu şekilde mahalle ağzıyla konuşan çirkef bir insan görmemiştim. Cd Projekt oyunu bu kadar savunmadı sanırım. 8 yıl beklenmiş oyun, insanlar ayar önce heves edip ortada olmayan bir oyunu ön siparişle alıyorlar. Yetmezmiş gibi oyunun çıkışını kaç kere erteliyorsun. O da yetmezmiş gibi buglarla dolu oyunu satışa çıkarıyorsun. Bahsettiğim arkadaş da bu aşamada adamın uzun süredir heyecanla beklediği oyunu keyif almadan da olsa bitirmiş olmasını eleştiriyor. Ve bunu sadece ben bitirmedim teziyle savunuyor. Diğer bir arkadaşın dediği gibi bitirmiş olması keyif aldığını göstermez. Parasının karşılığını, daha doğrusu parasının karşılığında vadedilen şeyi aldığını göstermez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oylemiymislan -- 30 Aralık 2020; 11:21:13 > -
İadeler den hala haber yok herhalde 😡😡
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X