< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Guzel kafa? Noldu mahalleye mi jnmeye karar verdin kendi kendine haklar cikarmak karar vermek. Cok guzel. Ben de baska bi konuda o zaman ben de bu konuda hakliyim bu benim hakkim diyerek istediğimi yapiyim. Bravo bu kafa da cok guzelmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamadığın bir nokta var oyun iade edilmiş değil. Oyunu oynayanlar iade edemez diye bir durum yok. Oyun benim hesabımda duruyor. Firma iade mi onaylayıp paramı hesabıma yatırana kadar oyun benimdir. Istersem oynarım. Istersem silerim. Oynamamak senin kararın.
Ya hadi neyse tamam sen anla yada anlama umrumda degil. Ben daha once soyledim. Unarim sony isade sirasinda troghy check yapar. Ve umaraim 20 30bsaat oynamis birine iade falan yapmaz. Benim temennim bu sanane arkadas. Sen kendi bildigin gibi yap. Israrla anlamiyorsun ama sordugum sey cok basit. Iade edicek kadar sikayetci oldugun ve iade etme talebinde bulundugun bi oyunu oynamak iskence olur eziyet olur zaman kaybidir. Bana sadece sunu aciklayin. Iade edip parani geri almak isteyecek kadar kotu oldugunu dusdugun bi oyunu hangi zihnihet 4 kere bitirir. Yada 2 saatten fazla tahammul eder. Demek ki oyun aslinda baya iyi. Buradan bu cikar sedece. Bitirip iade edenler bedavaya getirmeye calisiyor oyunu sadece. Bunu anlayamiyorsan lutfen daha fazla laf kalabaligi yapma.
Temennilerini kendine sakla lütfen. Ortada bir sorun görmüyorum. Hırsızlık ararsan ayakta uyurken cebinden çalanlara bak. Ve lütfen bana cevap verme bir daha.
Ben sana rahatsiz etme daha diyorum ustune yazip bi daha mesaj atma diyorsun. Garipsin. Sordugum soruyuda bilmem kacinci kez cevaplamamissin. Cunku cevabin yok. Hadi simdi bir daha cevap verme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 30 Aralık 2020; 22:3:44 >
Rahatsızlığın benim rahatsız etmemle alakalı değil. Iyi aksamlar.
Cevap veremiyorsun ahahha sanada iyi aksamlar.
Gün içinde geri ödeme olmazsa bu iş yalan olacak gibi.
-
Ne alaka? Zaten ocaktan önce gelmeyebilir diyor mail de. Aralık bitiyor su an ocak değil.
mail de ocak 2021 diyor ve iade talep sayfasına yönlendiriyor.
-
Oyunla ilgili iade edebilen var mı acaba hala bir gelişme yok.
Yok hocam hala bekliyoruz -
oyuna sahip olmayan hesaplarım ile de giriş yapıyorum iade talebiniz alındı diyor. Her sayfa yenilendiğinde talep yollayın diyor. İade olayı sakat bence.
-
Hindistandan Cp icin iade aldim diyen arkadas vardi 4-5 kez transactions sayfasinjn resmini paylasir misin dedim bana misin demedi. Guzel yalan sıkmış. Helal olsun. Ara ara forumda gelip goruyor yazilanlari 😂 -
Bu iade olayında çamura yatacaklar gibi geliyor bir bahane bulup, şimdiye kadar çoktan olması gerekiyordu... -
quote:
Orijinalden alıntı: Ardamax
Hindistandan Cp icin iade aldim diyen arkadas vardi 4-5 kez transactions sayfasinjn resmini paylasir misin dedim bana misin demedi. Guzel yalan sıkmış. Helal olsun. Ara ara forumda gelip goruyor yazilanlari 😂benimde hint hocam iade falan yok pek ümidimde yok açıkcası.
Aynen hocam bende ufak ufak umidimi kaybediyorum o arkadas saglam trolleyip gitti -
Ben Ocak ayı sonuna kadar bekleyip tüketici hakem heyetine başvurucam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X