bende bitirdim üstüne iade talebinde bulundum hatta 1.05 güncellemesi çıkınca güncelleme yaptım o günden bu yana konsolun internet bağlantısını kestim para iadesi alsam bile internete bağlanmadığım sürece oynamaya devam edebilirim kim ne derse desin firma bize bu şansı tanımış bunu tabiki kullanacağım sonuçta onlarda bizi kandırdı oyun base konsollarda şaşırtıcı derecede iyi çalışıyor diyen onlardı ha bir gün düzeltirler güzelde bir indirim gelir o zaman tekrar satın alırım ama şimdilik bırakın sony ve cdpr firmasını kendinizi düşünün. |
PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
oyunu 4 kere bitirdim ve iade ettim. üstelik iade etmeden önce internet bağlantimi kesmiştim hala oynayabiliyorum. bir daha oyunu çıkarmadan önce milleti aptal yerine koymazsiniz umarim
-
Bu oyunu bitirenlere çift iade parası ödenmeli. Bugları ile sürekli crash olup oyun oynamaktan soğutan yapısı ile daha iyisini haketmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mertcraftAçıkliyim dostum , oyunu çok bekledim , çok yükseldim . Yüzünden vurulan kadın videosunu izleyeli 7-8 sene olmuş. Deli RPG geliyor diyip 470₺ mi hayatımda ilk defa ön siparişle yatırmışım. E çıkan ürün bozuk . Kimse geride almıyor. Elimde patladı madem spoiler yemeden bitirelim diyip oynuyorum. Bundan dolayı oluyor. Ben ps nin mavi ekranda çöküşüne 3 senede 2-3 kere şahit oldum bu oyunda 20 kere olmuştur. Ve bana geri alıcaz oynama deseler kodlarının kırıntısını bile silerdim ps den. Ama ben daha çok baktığımda enayi yerine konulmuş hissediyorum. Ondan yani. Valhalla da bug kı bir kraldı ama onu iade etmek için başvurmadım. Anlamışsındır nihayetinde.
aynı durumdayım ilk kez bir oyuna fiyatına rağmen ön sipariş verdim. pişmanlığın hatsaffasını yaşadım diyebilirim. bir daha ön sipariş mi ? uzak dursun.
edit : bende oyunu bitirdim hatta haritada yapılacak hiçbirşey kalmadı ve iade talebinde bulundum. düzeltirlerse dlc vs goty sürümünü indirimle alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speederly -- 28 Aralık 2020; 17:20:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24Boyunu 4 kere bitirdim ve iade ettim. üstelik iade etmeden önce internet bağlantimi kesmiştim hala oynayabiliyorum. bir daha oyunu çıkarmadan önce milleti aptal yerine koymazsiniz umarim
bu nasil bir yussuzluk arkadas ...
-
Karakter meselesi iste ne diyim. Marifet gibi anlatiyor olmak ta cabasi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadari da artik gercektem yuzsuzluk. Hatta hirsizlik. Ne diyim bilemedim. Bir de ovunuyorsunuz bravo.
burada millete laf yetiştireceğinize iadeleri onaylayın
-
Ben de iade bekliyorum bi bos konusmasana yaw.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuthienTinuviel -- 10 Ocak 2021; 9:17:26 >
Steam de iade koşullarının biri de sanırım oyunu 2 saatten fazla oynamamaktı. Aşarsan iade etmiyorlardı parayı
Ne 2 saati adam 4 kere bitirdim diyor ahahahha. Yüzsüzlüğün bu kadarı. Ne didyim umarim oyunu bitireicek kadar oynamis kimseye iade vermezler. Ve unarim kalankara verirler. Sony de ayrı serefsiz çünkü. Subata kadar oyalayip sonra bakin duzeldi oyun diyebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 28 Aralık 2020; 21:57:16 >
Yani kısaca PSN de Steam gibi 2 saatten fazla oynamışsın deyip iade etmeyebilir
quote:
Orijinalden alıntı: the duderinoOncelikle parali tester in ne oldugunu bilmiyorsun. O adamlar ayni oyunu keyif almak icin hikayeyi takip etmek icin 20 30 saat oynamaz. 2000 saat oynarlar geceli gündüzlü ve bunu da oyun oynamak icin degil iş olarak yaparlar. Karsiliginda da oyunu bedava oynadim iste demezler adam gibi para alirlar. Oyle 10 tane otomatik playstation rapor u da gondermezler karşılığında dunya is yaparlar bikarlar kusarlar oyundan. Ama eenin hayal dunyanda arkadas parali tester olsun ok. Buna nasil kim karar vermis? Cdpr la yada sony le anlasmis mi bu konuda? Yok kendi kafasindan ben parali testerim demis. Ahahaha kendini kandirmanin dorugundasin. Peki bu arkadas iade etmesini gerektiricek kadar aldigina pisman olduğu oyunu niye bitirmis? Niye milyon bugla keyifsiz oynamış. Niye yapmis bunu acikla yaw sanki zorla yaptirilmis gibi. Niye iade edip yada etmeyip duzelince oynamamis? Yani bu yaptigi sanki marifetmis gibi gostermenin manasi yok. Oyunu bitirerek kimseye iyilik yapmis olmuyorsun. Senin derdin bitirip iade edip oyunu belese getirmek. Biz buna belescilik diyoruz. Sen kendini kandirmak icin ne dersen de. Oooh parali testermis saka misin ya? Kim verdi sana bu izni, hakki?
Sırf sen oyunu bitirmedin oyunu iade ettin diye insanlara yüzsüz demeye hakkın yok.Emin ol.Burada ki en büyük yüzsüz CD Projekt firmasıdır.Yani bu kadar şey sayıyorum.Adamlar seni tester yerine koyuyor diyorum.Sen hala niye bitiriyormuş diyorsun.Testerların öyle şanlı manlı bir mevkileri yok.Adam yerine bile koymayanları oluyor.2000 hata bulurmuşta bilmem neymişte.Evet bu oyunda görüyoruz bütün hataları bulmuşlar belirtmişler.CD projekt adamları dinlemiş mi?Ben hala söylüyorum.Herkes dahil testerdan inan hiç bir farkımız yok.Hayallerde yaşayan kimler gerçekten belli oluyor.CD Projekt bedelini ödemesi gerekiyor.The witcher 3 gibi oyunu sadece PC ile beraber yeni nesile çıkartabilirdi.Neden bunu yapmadı?Bu bas bayağı insanları dolandırmaktır.Sony'nin bu konuda hiç bir suçu yok mu?İşte, orası tartışılır...
-
Yaw iste zaten karsiliginda iade teklif etmis. Neresi dolandiricilik. Isine geldigi hibi cevirme herseyi .Ben bitirmedim diye senin neyinj kiskaniyim. Istesem simdi yukler oynarım bende hala var kitaplikta. Saka misin ya? Asil dolandiricilik senin yaptigin. Hem bitirecek kadar oynayıp hem parani geri istiyorsun. Aytica. Ben de ps4 pro var. Yani oynamak istesem 15 framele falan oynanmiycam. Adam hibi 30 fps arti 1000 kat iyi grafik oynarim. Ps5 teki hali cok daha iyi oldugu icin ps5 i alana kadar oynamamaya karar verdim. Sony iadeleri yapmazsa dolandiricidir evet. Sen oyunu bitirip bir de iadeyi alirsan asil dolandirici sensin ama unutma. Kandir sen kendini hobi olarak yine kandir da bana maval okuma.
Tabi evet bende bundan bahsediyorum.
Ben oyunu PC de bitirdim.Steam'den ön sipariş verdim.+50 saat üstünü oynadım.DLC gelirse onu da alır oynarım.Şayet PC platformunda iade hakkım olsaydı.Kesinlikle iade etmezdim.Neden?Çünkü RTX kartıma göre oyun doğru bir şekilde çıkmış.İşlemcilerde biraz sıkıntı var.Yani PC konusunda bir kandırıldığımızı görmedim.
PS4 ve Xbox One konsollara geleceksek.Biz aynı oyunu oynamamışız.Beyfendiler konsolda "PS4 OYUN SANDIĞIMIZDAN DAHA İYİ ÇALIŞIYOR" diyipte insanları kandırdılar.Sony ne zaman iadeleri alacağını açıkladı?Oyun 7 gün - 10 gün çıktıktan sonra açıkladılar.Oyunu alırken insanlar hevesli aldılar.Oyun çıktıktan sonra ise arızalı sebebiyle isteksiz oynadılar ve bitirdiler.Sonra Sony iade formu oluşturdu.Yani artık o iş çoktan geçti.İsterse arkadaş plat trophy yapar ve iadesini Sony mecbur yapmak zorunda kalacak...ORTADA AYIPLI BİR ÜRÜN VAR.SIRF OYNADIN BİTİRDİN DİYE BU OYUNDAN KEYİF ALDIĞIN ANLAMINA GELMİYOR!!!
İnsanlar bu oyunu o kadar sene bekledikten sonra oyunu alıp sorunlu bir şekilde can çekişe çekişe bitirmiş.O adama karşı "yüzsüz" demeye hiç hakkınız yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 28 Aralık 2020; 23:36:16 >
-
Ya hadi ordan. Adamlar bj hata yapmis ve haksizlar ve bh yuzdrn iade aliyorlar. Sen diyorsun ki hem iade edicem hemde etmeden bitiricem. Hirsizliktan baska birsey degil sen neyj anlamiyon. Oyle kafandan kendine hak cikaramazsin birseyleri. Sen dedin diye olmaz. Iade ediyorsan ve de oooh bitirsim de hemde kokune jadar diyoraan hirsizsin bu kadar. Pc ye bayılıyorsunuz madem ps4 te adilik yapmislar. Bak steam de 2 saatten sobra iade edemiyorsun. Bende diyorim ki bitirdiysen iade etmemelisin etik degil. Sen hangi kismini anlamiyorsun? Sirf otnadjn bitirdin diye keyif almak zorunda degilsin diyerek iyice sacmalamissin. Madem zevk almadin i zaman niye bitirdin? Neyin firsatciligi bu beles mal baldan tatlidir der gibi. Bitirdim ama hic keyif alamadim diyen ya salaktir yada mazoşist.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 28 Aralık 2020; 23:50:52 >
Pandemi sürecindesin dışarıya işin dışında çıkıp gezemiyorsun.Evde oturmak zorunda kalıyorsun ve bu oyunu kaç seneden beri bekliyorsun.Oyun çıktıktan sonra oynayacağın bir oyun yok.Kaç kere çökse de bir umut edip hikayesi için veya oynanış için oynuyorsun.Belki iyi birşeyler çıkar diye.CD projekt özür diledi.Oyunu iade edebilirsiniz demiş mi, demiş.Sony'nin ve Microsoft'un bu iadelerden haberi yoktu.CD projekt PS4 oyunucularını kandırdığı için hak ettiğini bulmalı ve senin neden bu kadar zoruna gidiyor, anlamıyorum...
Sen bu PS4 de ki sürümü PC'ye çıkart.Bak bakayim neler oluyor.
Senin anlayamadığın kısım şu;İnsanların bu oyunu bir umutla doğru düzgün çalışmasını istiyorlar.Ama çalışmıyor....Sen istersen bu oyunu bitir, istersen köşeye at.ORTADA KUSURLU AYIPLI BİR ÜRÜN VAR.Steam bana bu oyunu ayıplı kusurlu bir ürün olarak sunmadı.AMA PSN sana bu kusuru sunuyor!Aradaki iki saat muhabbeti ise muaf oluyor.
Anlamak istemiyorsan saygı duyarım.Artık oyunu bitirip bitirmeme mevzusu değil.Ortada bambaşka bir mevzu var.Ama işte anlayabilene....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 29 Aralık 2020; 0:12:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X