Şimdi Ara

PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
25.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi iade de sıkıntı çıkmasın diye oyunun hiçbir güncellemesini bile yapmadım. sonrada sildim. özel iade sayfası açtı adamlar buradan geri dönüş yaparlarsa konsolu satıyorum net. gavura koymazda 450 lira bize koyar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuthienTinuviel -- 10 Ocak 2021; 9:18:59 >
  • Şu ana kadar tek gelişme PS App'te oyunun kütüphaneden kalkmış olması... Ama bunun iade edenlerle bir alakası var mıdır yok mudur bilmiyorum, sonuçta oyun PS Store'dan kaldırıldı bununla da bir alakası olabilir.

• THH başvuranlardan bir gelişme var mı?
  • Hergün şu konuya gelip bir gelişme varmı diye bakıyorum ama hala yok ne zaman iadelerimiz olacak bizim 😡😡
  • Ne olacak bu iadeler alan varmı?
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Oyun bende duruyor hocam
  • matrx58_ kullanıcısına yanıt
    Oyun kütüphaneden silindi ama hala iade alamadım.
  • Ps5 mi sizin oyun bende duruyor girmedim ama denedim oyuna giriliyor
  • Ne beklentilere girirdi şu oyun için ama her şeyiyle kocaman bir hüsran ve çöp oldu ! Umarım herkes daha fazla gecikmeden alır iadesini.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Vermiyorlar paramızı hocam 😁 valla şaka maka oyun konsolda duruyor evde olmadığım için hiç giremedim bugün eve geçicem girip oynuycam ister geri alsın sony ister almasın bezdirdiler
  • Yok ya tekrar girdim oyunu sil dedim baktım duruyor indir diyor oyun kütüphaneden gitmemiş
  • Oldu olacak yeni nesil güncellemesini bekle hocam.Hayır madem böyle uğraştıracaksınız hiç iade alacağız vs demeyin millete.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 1-2 gün durucam evde çok falza oynamam öyle bi başlarına bakınırım,büyük ihtimal beklerim yeni nesili iade almazsalar
  • matrx58_ kullanıcısına yanıt
    Ps4 hocam ben oyunu silmedim duruyor girilebiliyor.
  • THH ye başvuranlarda hala ses yok mu diye post atmıştım ses çıkmadığına göre o yöntemde fasarya oldu. Bunlar iade yapmayacak gibi duruyor
  • Oyun bende hem işlem geçmişinde duruyor hem kütüphanede.

• Contact us-'dan mail yazıyorum, playstation Uk dönüyor biz ilgilenemiyoruz aldığınız ülkeyi seçin diye. Halbuki Hindistan seçince otomatikman ingiltere'ye mail atıyor bu nasıl iş? Ne kadar saçma iş ya böylesi amatörlük, akılalmaz gerçekten

• Bu gidişle bu oyun iade olmayacak gibi duruyor kaç gün oldu talep olalı daha iade aldım diyen yok
  • Turk.Navy kullanıcısına yanıt
    Siz de oyun yüklü mü hocam?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.