Şimdi Ara

PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
25.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI
  • the duderino T kullanıcısına yanıt
  • 6pack 6 kullanıcısına yanıt
    Hocam hesap detayı at böyle diyip çok trolleyen oldu
  • Hindistan psn de halen bir iade yok
  • SALIGIA kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de durum aynı, bankaya henüz geçmedi benimde.
  • Bende satin alinanlarda gozukmuyor fakat iade edilmiste gozukmuyor
  • Ardamax kullanıcısına yanıt

Hocam, herhangi mail ya da işlem geçmişinde Steam'deki gibi bir "refund" ifadesi yok. Ama atayım, cüzdana paranın eklendiği tarih belli, satın alım belli, dün para geri gelince de Valhalla'yı aldım cüzdandaki bakiyeyle. Troll falan söz konusu değil rica ederim, geçmiş postlarıma falan bakabilirsiniz, başka soru varsa özelden de cevaplayabilirim.

PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI
  • 6pack 6 kullanıcısına yanıt
    Estafurullah hocam baya bir arkadaş zamanında trolledi de çünkü ondan sordum sıkıntı yok teşekkürler
  • Kartla alanlara iade oldu mu acaba?
  • Oyun kilitli bende hâla para iadeside yok,kredi kartıyla aldım,bari kilitlemeseydiniz oynayaydık ne yaptıkları belli değil 😁
  • Oyunu Hindistan psn’den alıpta iade alabilen oldu mu? Ya da oyunu kitlenen, kütüphaneden kalkan
  • Benim 454.5 i cuzdandan 4.5 tl si karttan. Ahahhaha kesin bunu hesaplamalari icinden çıkmaları falan derken en son ben alicam iadeyi. Indirimdem FF7 almak yalan oldu bu para hitman e gidicek belliki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne iade olmaz seymıs returnalı alsak iade olsaeada

• İadeler başlamış arkadaşlar..

• Henüz iade yok ama oyun kütüphanemden kalkmış.

• baranyilmaz B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kredi kartı mı hangi banka?
  • Yapı Kredi bankası world kart

• Ben yapikredi sanal kart oluşturup oradan almıştım oyunu. sanal kart aynı şekilde duruyor hala. oraya mı iade yapılacak acaba yoksa diğer ödeme şekli kayıtlı banka hesabına mı yatar

• baranyilmaz B kullanıcısına yanıt
    Bızde hala bsy yok
  • limonlusoda10 L kullanıcısına yanıt

Başıma benzer bir olay gelmişti. İadeyi sanal karta yapıyor satıcı ama para ana kedi kartına yatıyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.