Sanal kartın bağlı olduğu asıl kartta + bakiye olur doğru < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (22. sayfa)
-
-
-
benim de sanal kredi kartına yatmış ama provizyondaki işlemler diye bir yerde gözüküyor 459 TL ve halen kartın limiti artmamış 459 tl artması gerekiyordu tam anlayamadım olayı
-
479 kestiler şu an psn e girdim iade diyor karta da yatacaktır. O kadar uğraş vs. Yazık oldu bu ders oldu ön sipariş vermicem bidaha -
Bende simdi gördüm yeni gelmis 454.5 olarak cuzdana. Demekki kalani karta gidicek. Amma agladi kimileri. Alin iste ocak dediler 10 u olmadan yatirdilar. Umarim 4 kere 5 kere bitirip iade etmeye calisanlarin ki iade olmaz diyicem ama sony umursamaz muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: J.Valjeanbenim de sanal kredi kartına yatmış ama provizyondaki işlemler diye bir yerde gözüküyor 459 TL ve halen kartın limiti artmamış 459 tl artması gerekiyordu tam anlayamadım olayı
Ayrıca neden bende -459 TL gözüküyor +459 değil? Bunlar iade edip geri mi çektiler yoksa cüzdana yatırmak için? Öyle bir şey yaptılarsa büyük rezillik olur. Kredi kartı limitinde hiçbir değişiklik olmamasını anlayamıyorum, nedir bu provizyon meselesi ayın 11’i son ekstre tarihi acaba o tarihten sonra mı işleme geçer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim cuzdan dan olan kismi aynen cuzdana yatmis hatta simdi 249 a ff7 aldim hemen. Yatirmislar adam gibi yani merak etmeyin. Genelde iadeler 10 gune kadar surebiliyor bankaya yansimasi falan.
1 ekimde ön sipariş vermiştim ( Enpara - sanalkart ) şimdilik geri ödeme düşmedi ama işlem geçmişine baktığımda kredi kartına iade diye yazıyor ve kütüphaneden silinmiş.
Not: 2 kez bitirdim toplamda 120 saat oynadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun10 -- 8 Ocak 2021; 23:11:6 > -
Banada o bildirim gelmiş ama satın aldığım kart hesaba tanımlı değil cüzdana değil de karta gelmesi için tanımlamak şart mı?
Demekki banka da soysan ovunucen boyle bravo. Haysiyet meselesi ne diyim.
Benimde parayı karta yatırmışlar , gidip adam gibi 1-2 oyun alayım bari indirim bitmeden.
sony umarım iade etmez
madem iade ediyorsunuz neden oyunu defalarca oynuyorsun diye duyar kasanları kudurtmak için gülücük ekledim.
Yani sony ve cdpr bize bu hakkı tanımış oyunu isteyenler iade edebilir demişler şu kadar süre oynadıysan oyunu bitirdiysen iade edemezsin diye birşey dememişti.
İndirim döneminde gene satın alırım içim ve vicdanım rahat nedenmi: Oyun çıkmadan önce ilk nesil konsollarda şaşırtıcı derecede iyi çalışıyor diyenler bunlardı gene oyun çıkmadan önce night city haritası enine değil boyuna büyük diyenler bunlardı birde ne görelim oyun konsolda gta vice city grafiklerine sahip ve saatte 2 defa çöküyor videolarda gösterilen canlı şehir yok her kapı kitli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun10 -- 8 Ocak 2021; 23:58:0 > -
benimde işlem geçmişinde Kredi kartına iade yazıyor ama daha gelen giden para yok..
Madem o kadar kotuydu nasil 120 saat oynadin? Sen anca kendini kandirirsin. Sacma sapan bisey yazmissin. Ayrica cok mu kotuydu? E parani geri aliyosun zaten. Ha oradan kendime kar çıkarıyim demek belescilik oluyo iste. Icin rahatsa ne mutlu sana. Benj ilgilendirmez o kismi. Karakter meselesi. Bi yandan ulan hala iademi vermemis serefsiz sony diyecekler. Iadeyi alinca ooooh 120 saat te oynamistim. Ne ala memleket.
Benim iade gelmiş nasıl ödediyseniz öyle geliyor benim 260 TL si karta 200 TL si de cüzdana iade oldu. 200 TL ye alacak oyun arıyorum şimdi. -
Böyle duyar kasanlara bayılıyorum canım istedi oynadım ilk kez bitirdiğimde nomad olarak bitirdim ikincide corpo olarak oynadım bi 10 gün daha parayı iade etmeselerdi streed kid ilede bitirmek istiyordum
-
Dedim ya senin icin rahatsa ne mutlu sana. Bahane uretmeye calisma iste. Parayi vermese sony serefsizdi. Peki ya simdi?
Oyun kilitli ve iadem gelmedi hâlâ.
-
quote:
Orijinalden alıntı: the duderinoBenim cuzdan dan olan kismi aynen cuzdana yatmis hatta simdi 249 a ff7 aldim hemen. Yatirmislar adam gibi yani merak etmeyin. Genelde iadeler 10 gune kadar surebiliyor bankaya yansimasi falan.
bende cüzdana ekleyip almıştım. 459 yatmış. bende ghost of tsushima ile rdr online aldım :)
-
hint psnde yaprak kımıldamıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X