Benimki de garanti ama banka kartı. Bana da iade gelmedi hala. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (24. sayfa)
-
-
-
bu arada ek bir konu daha paylaşayım. Ps sayfasından işlem geçmişinden oyunu satın aldığınız tarihine bakarsanız orada kredi kartı iade yazısı çıkıyor. Yani işlem geçmişinde yeni tarihe bakmayın, oyunu satın aldığınız tarihine bakın. Kredi kartı iade yazısı varsa işleme alındı demektir. Bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emovic -- 9 Ocak 2021; 14:43:20 > -
Türkiyedeki kullanıcılara ayrımcılık yapıp (pandemi başlangıcındaki indirimlerin kaldırılması gibi) iade yerine cüzdana para ekleme yoluna gideceklerini düşünüyordum. Sony'nin müşteri memnuniyeti adına uzun yıllardır yaptığı en iyi şey bu iade oldu... Tebrikler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim işlem geçmişimde de aynen böyle görünüyor. -
Ps fanboyların pek uğramadığı başlık olmuş. Xbox aynı gün iade verdi. Tam tersi olsaydı fanboylar bu başlığı boş bırakmazdı. Bu bir yana, Sony gibi bir firmanın iade vermeye başlaması iyi bir gelişme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey vitru -- 9 Ocak 2021; 13:57:50 > -
Hint PSN iade geldi -
benim şimdi aklıma geldi benim oyunu aldığım kredi kartı değişti onu iptal edip yenisini gönderdi garanti bankası acaba nasıl bişey olucak bende psn'de başka kart kayıtlı suan ona mı iade yaparlar acaba -
Hint psn iade geldi ancak oyunu sevmeye başlamıştım, iptal etme şansım var mı? ne yapmalıyım? ücreti geri alsınlar, oyunu versinler istiyorum. stored aolmadıgından alamıyorum da.
-
Banka kartıyla yani hesaptaki parayla oyunu alıpta iadesi olan varmı? -
Hocam bizim durum haftasonu olduğu için EFT muhabbetinden dolayı pazartesiye mi sarkacak acaba.. Hala bir olay olmadı. İyi düşünmek istiyorum :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim işlem geçmişimde iade 07 Ocak’ta olmuş görünüyor, banka ile de konuştum herhangi bir iade görünmüyor dediler. Bende itiraz dilekçesi oluşturdum. Umarım dediğiniz gibi olur, pazartesi hesaba geçer. -
Oh be iade geldi sonunda Hindistan, eklendi cüzdana çok şükür -
Sevindim hocam darısı başımıza. -
Sağolasın hocam tez zamanda inşallah -
Tr store’dan iadem provizyona düşmüş. ( Enpara kredi kartı ) -
Hindistan’dan alanlar arasında bi bana iade olmadı herhalde -
enpara iade şimdi düştü provizyona.
-
Garanti kredi kartına iade yapılmış şimdi. Kredi kartına iade banka kartına nazaran daha hızlı oluyor, bilginize.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X