|
PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (26. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
arkadaşlar aldığımız kartın kayıtlı olmasına gerek yok dimi psn'de ?? -
benim ki en karışık olan durum heralde. hem psn hesap bakiyesi hemde kredi kartı. halan gelen giden yok tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent54 -- 12 Ocak 2021; 14:58:8 > -
Oyuna kilit bile gelmedi hala bekliyoruz (hint psn) -
Garanti kredi kartı, hala hareket yok. Yarın yatar herhalde. -
Garanti bankası banka kartı ile ödeme yaptım halen geri dönüş yok.. kredi kartına iade daha kolay oluyor sanırım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hindistan PSN iade geldi şimdi. Gift card almıştım, gift card olarak iade yapmışlar. Sadece o linke birkaç kere tıklamıştım, mail falan atmamıştım. İşe yaradı :) haberiniz olsun.
Umarım PS5 sürümü daha iyi olur, DLC'ler güzel olur, ileride tekrar alırız.
-
Bugün iade olur diye bekledim ama gene hareket yok. Halen beklemedeyim. Sanırım garanti kartı olanların dışında herkese iade edilmiş gibi görünüyor. Ne olur ne olmaz diye psn hesabımdaki de cüzdan bakiyesini de kontrol ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emovic -- 11 Ocak 2021; 19:35:41 > -
İşlem geçmişimde 8 aralık cuma günü iade yapılmış gözükmesine rağmen ödeme hala hesabıma geçmedi.
Not: Oyunu Enpara bankamatik kartıyla almıştım. -
hindistandan walletla satın almıştım iade gelmiş dostlar
-
Hocam aynı durumdayız bende enpara banka kartıyla almıştım. Hala bekliyorum iade yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turk.Navy
İnşallah hocam bu hafta içi bekliyorum benBizim india hesaba da geldi iade çok şükür , işin ilginci bizde hala cp2077 alınmış gözüküyor aynı gözüken var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim iadem de gece gerçekleşti, oyun hesaptan da kaldırıldı. -
Hindistan benim de iade geldi dün -
quote:
Orijinalden alıntı: emovicBugün iade olur diye bekledim ama gene hareket yok. Halen beklemedeyim. Sanırım garanti kartı olanların dışında herkese iade edilmiş gibi görünüyor. Ne olur ne olmaz diye psn hesabımdaki de cüzdan bakiyesini de kontrol ediyorum.
garanti kredi kartıma 2 gün önce iade geldi.
-
Enpara müşteri hizmetleri ile konuştum, bankamatik kartıyla yapılan işlemlere ait iadeler 7-10 gün (iş günü değil normal gün) arasında hesaplara geçiyormuş. Kredi kartı ile yapılanlarda ise aynı gün iade gerçekleşiyormuş.
Bana iade yapılalı 4 gün oldu, beklemeye devam. -
oyun kütüphaneden silinmiş. psn hesabıma hesaptan kullandığım kadarı iade edilmiş. kredi kartına daha iade yansımadı
-
İnsanlara hep faydalı olmaya çalışan biriymiş. Mekanı cennet olsun. :'( -
Enpara hesabıma bugü iade geldi. Darısı tüm iade bekleyenlerin başına. -
Psn india başvurum kabul olmuş. Bugün cüzdana iade yatmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X