Hindistan bekliyoruz hala < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (25. sayfa)
-
-
Garanti kredi kartı ile aldım, hesaba para yansımamış hala. -
Kredi kartıyla aldıysanız kartınıza yansır hocam hesabınıza yansımaz. -
Hesaptan kastım kart hocam. Bir hareket gözükmüyor ama işlem geçmişinde iade belirtilmiş. -
Forumda THH ile ilgili bilgi veren defected adlı arkadaşımız vefat etmiş. Haber görünce çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=147376893
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 10 Ocak 2021; 10:18:3 > -
Anladım hocam kusura bakmayın, o zaman aynı durumdayız. Bende enpara dan almıştım hala yatmadı bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAJI -- 10 Ocak 2021; 11:59:25 > -
banada iade gelmiş k.kartına yansımış kurtulduk; darısı iade bekleyen arkadaşlara inşallah en kısa sürede herkes parasını geri alır.
-
benimki hala bir hareket yok. sanırım sırayla halletmeye çalışıyordur. beklemeye devam..
-
Aynı durumdayız hocam -
Hesaptan alanlar olarak aynı durumdayız hocam bekliyoruz. -
Kart hesabıma iade yansımış ancak henüz provizyonda. Yarın hesaba işlenir büyük ihtimâlle.
Geçmiş olsun.
-
La bu oyunu kız arkadaşım kendi kartıyla hediye almıştı bana iade talebi verdik onun karta yansıycak yeni aklıma geldi,söyledim onada takipte kal kartını diye jeton işlem geçmişine bakınca düştü benim 1 haftadır kendi kartımı kontrol ediyorum patladık 😁 -
Benim de oyuna kilit gelmiş, kütüphaneden de gitmiş ama para hala gelmemiş. Kurtulduk, hayırlı olsun vatana millete. Ne zaman oynanır şekilde adam akıllı yayınlanır o zaman düşünürüz. Ayrıca bir de ön sipariş ile oyun almayacağım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 10 Ocak 2021; 22:38:40 > -
iade bildirimi bana da geldi işlem geçmişinde de karta iade yazısı gözüküyor papara ile almıştım oyunu hafta içi iade gerçekleşir umarım
-
Hesaptan mı almıştınız yoksa kredi kartı mı hocam? Birde hangi banka? -
quote:
Orijinalden alıntı: defected
sony vaad ettiği sürede yatırmazsa 2. kez tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz
ocak 2021'e 3 günleri kaldı
kendi attıkları mailin son paragrafı şu;
"Para iadesinin tamamlanmasının ödeme yönteminize ve finans kuruluşunuza göre değişebileceğini ve Ocak 2021’e kadar elinize geçmeyebileceğini lütfen unutmayın."Allah rahmet eylesin =(
Kendisini az görmedik bu bölümde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok üzüldüm hepimizin başı sağolsun. -
Yakında gelir herhalde bize de
quote:
Orijinalden alıntı: HAYAJI
Hesaptan mı almıştınız yoksa kredi kartı mı hocam? Birde hangi banka?Kredi kartı.
İnşallah hocam bu hafta içi bekliyorum ben
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X