Şimdi Ara

PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
540
Cevap
2
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti kredi kartı ile aldım, hesaba para yansımamış hala.
  • ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıyla aldıysanız kartınıza yansır hocam hesabınıza yansımaz.
  • Hesaptan kastım kart hocam. Bir hareket gözükmüyor ama işlem geçmişinde iade belirtilmiş.
  • Forumda THH ile ilgili bilgi veren defected adlı arkadaşımız vefat etmiş. Haber görünce çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=147376893

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 10 Ocak 2021; 10:18:3 >
    Anladım hocam kusura bakmayın, o zaman aynı durumdayız. Bende enpara dan almıştım hala yatmadı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAJI -- 10 Ocak 2021; 11:59:25 >
  • banada iade gelmiş k.kartına yansımış kurtulduk; darısı iade bekleyen arkadaşlara inşallah en kısa sürede herkes parasını geri alır.

• benimki hala bir hareket yok. sanırım sırayla halletmeye çalışıyordur. beklemeye devam..

• emovic E kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız hocam
    Hesaptan alanlar olarak aynı durumdayız hocam bekliyoruz.
  • Kart hesabıma iade yansımış ancak henüz provizyonda. Yarın hesaba işlenir büyük ihtimâlle.

Geçmiş olsun.

• La bu oyunu kız arkadaşım kendi kartıyla hediye almıştı bana iade talebi verdik onun karta yansıycak yeni aklıma geldi,söyledim onada takipte kal kartını diye jeton işlem geçmişine bakınca düştü benim 1 haftadır kendi kartımı kontrol ediyorum patladık 😁
  • Benim de oyuna kilit gelmiş, kütüphaneden de gitmiş ama para hala gelmemiş. Kurtulduk, hayırlı olsun vatana millete. Ne zaman oynanır şekilde adam akıllı yayınlanır o zaman düşünürüz. Ayrıca bir de ön sipariş ile oyun almayacağım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 10 Ocak 2021; 22:38:40 >
  • iade bildirimi bana da geldi işlem geçmişinde de karta iade yazısı gözüküyor papara ile almıştım oyunu hafta içi iade gerçekleşir umarım

• Hesaptan mı almıştınız yoksa kredi kartı mı hocam? Birde hangi banka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

sony vaad ettiği sürede yatırmazsa 2. kez tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz

ocak 2021'e 3 günleri kaldı

kendi attıkları mailin son paragrafı şu;

"Para iadesinin tamamlanmasının ödeme yönteminize ve finans kuruluşunuza göre değişebileceğini ve Ocak 2021’e kadar elinize geçmeyebileceğini lütfen unutmayın."

Allah rahmet eylesin =(

Kendisini az görmedik bu bölümde.  

• Ardamax kullanıcısına yanıt
    Çok üzüldüm hepimizin başı sağolsun.
  • Yakında gelir herhalde bize de

• quote:

Orijinalden alıntı: HAYAJI

Hesaptan mı almıştınız yoksa kredi kartı mı hocam? Birde hangi banka?

Kredi kartı.

• İnşallah hocam bu hafta içi bekliyorum ben
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.