Şimdi Ara

PSN para çekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, arkadaşım ininal kart çıkardı parayı falan yükledi içine, girdi sisteme, Gta alacaktı, ama parası yetmedi, şöyle oldu, 50 lira yükledi karta, 1 lira kesinti aldılar kaldı 49, oyun da 49 lira ama Sony 0.29 kuruş daha çekmiş, bu neyin nesi böyle

• up arkadaşlar bilen yok mu ? bir ara sanki şöyle bir şey görmüştüm, kartı ilk tanıtınca ufak bir para çekiyor sonra geri veriyor diye
  • Onu sony cekmemistir banka kesinti yapmıştı bende belki öyle bisey olmuştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Onu sony cekmemistir banka kesinti yapmıştı bende belki öyle bisey olmuştur

yok hocam kart hareketleri kısmından baktım Sony Ent. Network çekmiş
  • Aynı şey benimde başıma geldi .. Çok cüzzi bir miktar provizyon adı altında kesiliyormuş sony ent. tarafından ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_19o5

Aynı şey benimde başıma geldi .. Çok cüzzi bir miktar provizyon adı altında kesiliyormuş sony ent. tarafından ..

geri yatıyor mu peki ? çünkü karttaki parayla oyunun fiyatı tamdı sony kesti 29 kuruş eksik şuan ininal karta da en az 25 lira yatırlıyo
  • Doğrulama için alıyor onu..

Mesele ben bugün season pass aldım 45,99 keseceğine 46,06 çekti..

Katrı ilk defa eklediğinde doğrulama amaçlı kesiyor onu..
  • yatmıyor diye biliyorum .. tekrar para aktarmanız gerekiyor .. benimde anladığım kadarıyla her alışverişte bir miktar kesiliyor o yüzden oyunun satış fiyatından biraz daha fazla yatırmakta fayda var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Doğrulama için alıyor onu..

Mesele ben bugün season pass aldım 45,99 keseceğine 46,06 çekti..

Katrı ilk defa eklediğinde doğrulama amaçlı kesiyor onu..

peki geri yatırıyor mu hocam ? yoksa karta yine para mı eklemek zorundayız
  • Provizyon denilen ücret, geri verilen bir ücrettir doğrulama yapılıyorsa. Şayet bahsettikleri gibi bir şey ise biraz bekleyin derim. 29 kuruş için 25 lira yüklemeyin karta...
  • Maalesef dostum yatmıyor..

Doğrulama adı altında çektiğinden yatmıyor...

Ben genelde kardeşlik yaparım tük kardeşlikte başıma gelir en fazla 1,46 çekti benden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_19o5

yatmıyor diye biliyorum .. tekrar para aktarmanız gerekiyor .. benimde anladığım kadarıyla her alışverişte bir miktar kesiliyor o yüzden oyunun satış fiyatından biraz daha fazla yatırmakta fayda var ..

işte ininal karta 25 ve katları yatırılıyor biz de 50 lira yatırdık 1 lira kart kesti (bunu zaten biliyorduk) bir de 29 kuruş çekince sony 29 kuruş için alamadık oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 6 Haziran 2013; 23:11:31 >
  • PTT de 5 tl yatırılabiliyor diye biliyorum dostum sormakta fayda var..
  • Bu benimde başıma geldi ve geliyorda ilkten 1 bucuk lira kadar kesmişti ama sonra çok az kesmeye başladı
  • Hacı bugün işlemleri kontrol ediyordum.. Sony parayı geri yatırmış..

Daha önceden hiç fark etmemiştim.
  • Bende 0.60 kesmis oyun alamıyorum bu yuxden geri nezamm yatar bu para.
  • Forum moderator F kullanıcısına yanıt
    Belli olmaz. Birkaç gün sürebilir.
  • Bir kartı ilk defa sisteme tanıtırken kesiyor onu daha sonra kesmiyor. Ertesi gün genelde geri yatar. Aynı kartla başka hesaptan da alsan kesmez oyun parasını tam atsan alırsın artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum moderator F kullanıcısına yanıt
    bu işlerde hep garanti olsun diye ekstra 5-10 tl fazla atmak aklınızda olsun

böyle beklenmedik pürüzler, ufak kesintiler falan olabiliyor.
  • Bu kesintiler kesin geri yatiyor mu hesaptan 2 kere çekilmiş gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum moderator -- 26 Mart 2018; 21:31:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.