Bildirim
PSN para çekti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up arkadaşlar bilen yok mu ? bir ara sanki şöyle bir şey görmüştüm, kartı ilk tanıtınca ufak bir para çekiyor sonra geri veriyor diye -
Onu sony cekmemistir banka kesinti yapmıştı bende belki öyle bisey olmuştur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kralexx42
Onu sony cekmemistir banka kesinti yapmıştı bende belki öyle bisey olmuştur
yok hocam kart hareketleri kısmından baktım Sony Ent. Network çekmiş -
Aynı şey benimde başıma geldi .. Çok cüzzi bir miktar provizyon adı altında kesiliyormuş sony ent. tarafından .. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet_19o5
Aynı şey benimde başıma geldi .. Çok cüzzi bir miktar provizyon adı altında kesiliyormuş sony ent. tarafından ..
geri yatıyor mu peki ? çünkü karttaki parayla oyunun fiyatı tamdı sony kesti 29 kuruş eksik şuan ininal karta da en az 25 lira yatırlıyo -
Doğrulama için alıyor onu..
Mesele ben bugün season pass aldım 45,99 keseceğine 46,06 çekti..
Katrı ilk defa eklediğinde doğrulama amaçlı kesiyor onu.. -
yatmıyor diye biliyorum .. tekrar para aktarmanız gerekiyor .. benimde anladığım kadarıyla her alışverişte bir miktar kesiliyor o yüzden oyunun satış fiyatından biraz daha fazla yatırmakta fayda var .. -
quote:
Orijinalden alıntı: BD911
Doğrulama için alıyor onu..
Mesele ben bugün season pass aldım 45,99 keseceğine 46,06 çekti..
Katrı ilk defa eklediğinde doğrulama amaçlı kesiyor onu..
peki geri yatırıyor mu hocam ? yoksa karta yine para mı eklemek zorundayız -
Provizyon denilen ücret, geri verilen bir ücrettir doğrulama yapılıyorsa. Şayet bahsettikleri gibi bir şey ise biraz bekleyin derim. 29 kuruş için 25 lira yüklemeyin karta... -
Maalesef dostum yatmıyor..
Doğrulama adı altında çektiğinden yatmıyor...
Ben genelde kardeşlik yaparım tük kardeşlikte başıma gelir en fazla 1,46 çekti benden.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet_19o5
yatmıyor diye biliyorum .. tekrar para aktarmanız gerekiyor .. benimde anladığım kadarıyla her alışverişte bir miktar kesiliyor o yüzden oyunun satış fiyatından biraz daha fazla yatırmakta fayda var ..
işte ininal karta 25 ve katları yatırılıyor biz de 50 lira yatırdık 1 lira kart kesti (bunu zaten biliyorduk) bir de 29 kuruş çekince sony 29 kuruş için alamadık oyunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 6 Haziran 2013; 23:11:31 > -
PTT de 5 tl yatırılabiliyor diye biliyorum dostum sormakta fayda var.. -
Bu benimde başıma geldi ve geliyorda ilkten 1 bucuk lira kadar kesmişti ama sonra çok az kesmeye başladı -
Hacı bugün işlemleri kontrol ediyordum.. Sony parayı geri yatırmış..
Daha önceden hiç fark etmemiştim. -
Bende 0.60 kesmis oyun alamıyorum bu yuxden geri nezamm yatar bu para. -
Belli olmaz. Birkaç gün sürebilir. -
Bir kartı ilk defa sisteme tanıtırken kesiyor onu daha sonra kesmiyor. Ertesi gün genelde geri yatar. Aynı kartla başka hesaptan da alsan kesmez oyun parasını tam atsan alırsın artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu işlerde hep garanti olsun diye ekstra 5-10 tl fazla atmak aklınızda olsun
böyle beklenmedik pürüzler, ufak kesintiler falan olabiliyor. -
Bu kesintiler kesin geri yatiyor mu hesaptan 2 kere çekilmiş gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum moderator -- 26 Mart 2018; 21:31:50 >
Benzer içerikler
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- psn kardeşliği
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- riddex kırmızı ışık yanıp sönüyor
- ps5 kardeşlik kaç kişi
- direksiyon seti
- the last of us 3
- fs 25 mobile ne zaman çıkacak
- oyuncu kulaklığı önerisi
- ps5 slim disk sürücüsü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X