Şimdi Ara

Psn Plus Erişim Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aynı Psn adresimi 2010 yılından beri kullanıyorum , Ps 4 e geçeli 2 sene oldu ve senelik olarak plus alıyorum. İlk kez karşıma böyle bir sorun çıktı. 2 aydır oynamıyordum bugün online oynamak için açtığımda karşıma

Guvenlik onlemi olarak sifrenizi guncellemeniz gerekir yaziyor.
    Mail adresimi onayladim fakat mail de gelmiyor.

Pc den oturum açmaya çalışınca karşıma bu çıkıyor.
    Giriş yapmak için hesap bilgilerinizin güncellenmesi gerekiyor. xxxxxx@hotmail.com adresine talimatları içeren bir e-posta gönderildi. Bu mesajı almanız 24 saat kadar sürebilir.

Bunun sebebi nedir? Daha önce karşılaşan oldu mu ? 5 yıldır ilk kez böyle birşeyle karşılaştım.

• Pazarist P kullanıcısına yanıt
    Merhaba gerçekten çok darlandım aynı sorun bendede var
    şifre yenile diyor mail adresinize gelen maili takip edin şifrenizi güncelleyin diyor fakat
    mailime gelen iletiye tıkladığımda işlem yapamıyorum....
    playstation aradım inan hiçbir şeyden haberleri yok
    çok daraldım...hesaba daha yeni oyun ve üyelik almıştım
    24 saatte bir mail geliyor ama güncelleme izin vermiyor .perişan moralim.
    aradığım kadın dns ayarı yapın diyor çıldırıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersankantas

Merhaba gerçekten çok darlandım aynı sorun bendede var
    şifre yenile diyor mail adresinize gelen maili takip edin şifrenizi güncelleyin diyor fakat
    mailime gelen iletiye tıkladığımda işlem yapamıyorum....
    playstation aradım inan hiçbir şeyden haberleri yok
    çok daraldım...hesaba daha yeni oyun ve üyelik almıştım
    24 saatte bir mail geliyor ama güncelleme izin vermiyor .perişan moralim.
    aradığım kadın dns ayarı yapın diyor çıldırıcam

tam olarak nerede sorun yaşıyorsun
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    şu şekilde kardeşim

psn e girmeye çalıştığım an ;
    ----giriş yapmak için hesap bilgilerinizin güncellenmesi gerekiyor......com. adresine talimatları içeren e-posta gönderildi bu mesajı almanız 24 saat kadar sürebilir..
    mailime girip tıkladığımda çıkan yazı ekte
    fakat oradan tekrar psn e yönlenriyor ve aynı hatayı alıyorum hesabıma giremiyorum
    birtürlü şifremi yenilememe izin vermiyor güncelleyemiyorum
    bilen varsa yardım ederse sevinirim

Psn Plus Erişim Sorunu

• malesef hala cozulmedi. Cagri merkezini gecen cumartesi aradim, benim plus hesabimi birisi devre disi birakip , kendi ps4 unde ana hesap olarak acmis. Kendim su anda aktif edemiyorum ana hesap olarak. Bu konuyla ilgili istedikleri belgleleri gonderdm 4 kere aramama ragmen hala olay cozulmedi. Kendileri tr de bir islem yapamiyormus ingilterye yonlendiriyormus. Ingiltereden cevap bekliyorum yani. Ama sorun cozulmedi hala benim hesabimi birisi ana hesap olarak oynuyor ve ben onu deaktif edemiyorum. Sifremi vs degistirmeme ragmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu nasıl çözdünüz.Aynı sorun bende de mevcut.

• Arkadaşlar bende de bugün bu sorun oluştu çözümü nedir?
  • Sorun cozulmuyor. 6 ay beklemeniz gerekiyor. Sony tr yi aradim belge istediler hepsini gonderdim fakat hicbir hareket olmadi. Ingiltereye gonderdik onlar yapacak dediler. Onlara mail attim onlarda herhangi bir cozum uretmedi. 6 ay sonra hesaplari devre disi birak ozelligi aktif oluyor. 6 ay sonunda kendi psn hesabimla, ana psn olarak acabildim.

• PC'den girmeye çalışınca bende de aynı mesaj çıktı bugün, mail adresinize 24 saat içerisinde güncelleme için mesaj yollayacağız dedi. Vita'dan PSN'ye girmeye çalıştım, yeni şifre oluşturmanız gerekiyor dedi ve yeni oluşturduğum şifreyle hem Vita'dan hem de PC'den girebilir hale geldim. Sanırım şifre standartlarıyla ilgili değişiklik vs. oldu, playstation sisteminden girmeyi denemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sina-an

PC'den girmeye çalışınca bende de aynı mesaj çıktı bugün, mail adresinize 24 saat içerisinde güncelleme için mesaj yollayacağız dedi. Vita'dan PSN'ye girmeye çalıştım, yeni şifre oluşturmanız gerekiyor dedi ve yeni oluşturduğum şifreyle hem Vita'dan hem de PC'den girebilir hale geldim. Sanırım şifre standartlarıyla ilgili değişiklik vs. oldu, playstation sisteminden girmeyi denemenizi öneririm.

teşekkür ettim hocam denedim oldu.

ps4 de PC ye mail gönderdik diyor ama vitada değişiyor

• Sina-an kullanıcısına yanıt
    playstation sistemi derken? vitadan hariç ne olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

quote:

Orijinalden alıntı: Sina-an

PC'den girmeye çalışınca bende de aynı mesaj çıktı bugün, mail adresinize 24 saat içerisinde güncelleme için mesaj yollayacağız dedi. Vita'dan PSN'ye girmeye çalıştım, yeni şifre oluşturmanız gerekiyor dedi ve yeni oluşturduğum şifreyle hem Vita'dan hem de PC'den girebilir hale geldim. Sanırım şifre standartlarıyla ilgili değişiklik vs. oldu, playstation sisteminden girmeyi denemenizi öneririm.

teşekkür ettim hocam denedim oldu.

ps4 de PC ye mail gönderdik diyor ama vitada değişiyor

PS4 ü açtım network bağlantısı kopmuş. Baglanayim dedim ama kullanıcı yada şifre hatası veriyor. Mailimi hatalı buluyor. Daha bugün mailime mesaj geldi, oyun tanıtımı mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi western222 -- 5 Şubat 2017; 9:34:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.