Psn Plus kullanan arkadaslar varsa su sorulara cevap verebılırler mı ??
1-Psn Plus Türk Psn Kullanan Birinde Aktifleştirilir mi ? 2-Fiyatı Nedir ? 3-Ne Gibi Avantajları Vardır ? 4-Her Oyun Bulunur mu ?
teşekkürler ..
quote:
Orijinalden alıntı: chatay88
1-Psn Plus Türk Psn Kullanan Birinde Aktifleştirilir mi ? 2-Fiyatı Nedir ? 3-Ne Gibi Avantajları Vardır ? 4-Her Oyun Bulunur mu ?
teşekkürler ..
1-hayır 2-yıllık 39.99pound 3 aylık 11.99pound ya da $49.99 yıllık $17.99 3-60 dklik oyun trialleri, betalara erken erişim, save data cloud system(ps3ünden savelerini servera yüklüyorsun ve başka ps3ten indirebiliyorsun. %20-%74 arası indirimler her ay farklı bedava oyunlar avatarlar ve temalar. 4-hayır sadece belirlenen 2minis 2 full oyun bulunur. (ps1 oyunları da oluyor)
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: cryz35
quote:
Orijinalden alıntı: chatay88
teşekkürler ..
1-hayır 2-yıllık 39.99pound 3 aylık 11.99pound ya da $49.99 yıllık $17.99 3-60 dklik oyun trialleri, betalara erken erişim, save data cloud system(ps3ünden savelerini servera yüklüyorsun ve başka ps3ten indirebiliyorsun. %20-%74 arası indirimler her ay farklı bedava oyunlar avatarlar ve temalar. 4-hayır sadece belirlenen 2minis 2 full oyun bulunur. (ps1 oyunları da oluyor)
saygılar
cok saol hocam sen kullanıyor musun cok ucuz ve avantajlı duruyor uk psn alsak ; -- 3 aylık psn plus almak ıcın ne yapmak gerekıyor ?
kredi kartı ya da 50$ lık kart fakat plusun bittiğinde tüm oyunlar siliniyor
peki kardeşlik şeklinde 5 kişi alabiliyor mu Plus'ı?
quote:
Orijinalden alıntı: Aknyldz
peki kardeşlik şeklinde 5 kişi alabiliyor mu Plus'ı?
Zaten 1 psn hesabı kullanılacak orada sorun yok, asıl soru 5 makina kullanabilir mi bu hesabı?
evet. arkadaşım bana plusunu verdi ama dediğim gibi eğer süre biterse oyunlar gider
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
hayır 5 kişi ortak indirebilir oyunları
Naber panpa? Sana plus veren benim hatırladın mi carl_ekelmans i
aslında psn plus kardeslıklerı yapılsa cok daa karlı olur .. 5 kişi toplar para o paraypa plus alınır sonra o 5 kişi oyunları ucuza indirmeye baslar
ben bizim unlimited grubunda açıyorum bi tane.
psn plus : migros, uyum, karfurda olduğu gibi bir çeşit indirim kartıdır (sanaldır), her oyunda değil bazı oyunlarda kampanya vardır, parayla üye olunur yıllık 40 pound alınır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme