Şimdi Ara

PSN Plus hakkında yardım ve bilgi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün PSVita aldım.Kendime bir PSN Plus üyelik almak istiyorum.İlk bilmek istediğim Türkiye PSN Plus ile UK üyeliği arasında ne gibi bir fark olduğudur.Türkiye bölge olarak asya mi yoksa avrupa psn plus aylik bedava oyunlarını alıyor.Amerikan ve avrupa psn plus karşılaştırılınca avrupanın aylık oyunları için daha iyi diyorlar.

Birde benim eski bir psn üyeliğim var(plus falan yok düz boş üyelik sadece).Bü üyelik ülke olarak amerikaya bağlı.Ülkeyi/ bölgeyi değiştirme gibi bir durum mümkün mü?

• bir kere üye olduktan sonra ülkeyi değiştiremiyorsun
  • DeathKnight. kullanıcısına yanıt
    Türkiye PSN Avrupa'ya bağlı. UK PSN'e ne gelirse TR PSN'e de aynı içerik gelir(IP kısıtlaması olan uygulamalar vs. hariç). Eski US PSN hesabını at çöpe gitsin çünkü kredi kartıyla alışveriş yapamazsın ve Vita'da sadece 1 tane PSN hesabı kullanabilirsin. Yeni bir TR PSN hesabı açıp Plus üyeliği almak daha mantıklı.
  • TR PSN den kredi kartı falan ekleyemiyorum elimde 2 ayrı bankanın kartı var ikisini de kabul etmiyor.UK 1 senelik psn plus üyeliği alsam işe yarar mı tr psn de?Yada 35 poundluk psn kartları oluyor onları alırsam hesabıma ekleyebilirmiyim onları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathKnight. -- 25 Ağustos 2013; 21:18:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Türkiye PSN Avrupa'ya bağlı. UK PSN'e ne gelirse TR PSN'e de aynı içerik gelir(IP kısıtlaması olan uygulamalar vs. hariç). Eski US PSN hesabını at çöpe gitsin çünkü kredi kartıyla alışveriş yapamazsın ve Vita'da sadece 1 tane PSN hesabı kullanabilirsin. Yeni bir TR PSN hesabı açıp Plus üyeliği almak daha mantıklı.

kredi kartı yerine paypal ödemeyi yapabileceğin gibi özellikle amerika üzerinde çalışan sistemler mevcut yani sistme bir para yatırıyorsun adam sana amerika kullanımlı kredi kartı bilgisi atıyor...sanal kartın bi diğer türlüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renemorpheus -- 26 Ağustos 2013; 0:19:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.