Şimdi Ara

PSN PLUS'ın berbat oyunları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu merak ediyorum cidden, neden Sony cep telefonunda falan oynayabileceğimiz türden oyunları bedava veriyor, neden bir Microzort gibi düzgün oyun vermiyor anlam veremiyorum. PSN Plus beleş oyunlarının bu kadar berbat olmasındaki amaç nedir yani beleş oyunda mı oynamayalım :)

Allah aşkına şimdi yazmaya bile üşendim ama Mart ayından bu yana Xbox cephesinde verilen oyunlara bak birde Sony'e bak. Rahatsız mı bu adamlar bilmem ama Xbox camiyası çatır çatır fıstık gibi oyunları oynuyor. Biz PSN den gamewatch oyunları indirebiliyoruz.

Tek kelime edeceğim bu konuda, Rezillik . Resmen rezillik bu yaptıkları. Bakalım daha ne kadar sınayacaklar bu konuda kullanıcıları.

• avrupa ve amerika psnlerde sonuna kadar haklısın ama asya psn de öyle değil durum. Bu ay da abzu verildi benim için iyi oldu.
  • Şöyle geriye dönük ocak 2017 den itibaren neler verilmiş bir liste halinde bulabilsem paylaşacağım burada rezaleti ama... Bulamıyorum, vaktim de yok şimdilik buna bakacak. Ama elinde olan varsa ve paylaşırsa makbule geçer.
  • Adamlar Her konuda Üstün olacak Değil ya Kardeş

Zaten her alanda Xbox tan cok cok onde Ps4

Bedava oyunun iyisini de microsoft versin bari yazık adamlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her alan derken? Networking konusunda üstün bu adamlar, kendi server ları var. iki de bir kredi kartı hesabını yazılımsal açıkla kaptırmıyorlar, değeri konsol parasını 2-3 ayda çıkaracak kadar beleş oyun veriyorlar. Grafikte falan üstünlükse scorpio da gelecek 2017 de. Valla psn bana zulüm oldu yahu. Ne biçim üstünlük anlamıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 4 Mayıs 2017; 16:33:46 >
  • PS4'ü alan bedava oyunlar veriyor diye almıyor ki zaten bedavada vermiyor ps plus almak zorundasın bitince oyunları oynayamıyorsun o oyun senin olmuyor bir nevi kiralıyorsun gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Her alan derken? Networking konusunda üstün bu adamlar, kendi server ları var. iki de bir kredi kartı hesabını yazılımsal açıkla kaptırmıyorlar, değeri konsol parasını 2-3 ayda çıkaracak kadar beleş oyun veriyorlar. Grafikte falan üstünlükse scorpio da gelecek 2017 de. Valla psn bana zulüm oldu yahu. Ne biçim üstünlük anlamıyorum ben.

Kolayi var kardes memnun degilsen microsofta gececeksin olacak bitecek.Yillarca iki cihazi da kullandim.Sana ps4 ün önde oldugu bi ton şey sayarim.

Tek sebep yazayım ben sana.Bir God of war Bir uncharted bir Last uf us Kalitesinde oyun yok Xbox ta.Ex oyun bi Konsolun olmazsa olmazidir ve sony bu işi çok iyi yapiyor.Bu bile basli başına ps4 ü tercih etme sebebidir

Ama kimse kalkipta yahu psn bedava oyunlari iyi vermiyor diyerek Gidip xbox almaz.Açık ve net yani

Ha yeni konsol konusunda da şunu soyleyebilirim.Scorpio ya da X farkli bir konsol çıksın Sony daha iyisini yapar.Adamlar işinin erbabı. Hiç şüphem yok.

• Parasını verip online halde oynuyorken kastım zaten. Konuda PSn vs yazıyor işte dostum. Ben single oynayanlardan bahsetmiyorum ki konu başlığı itibariyle. Yanlış anlamış olabilirsin.
  • oyun parasından güzel para kazanıyorlar vermezler tabi plusa, belki modası geçmeye yakın olan oynanmayanları verirler

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    E haksız değilsin elbette, benim de bu husus gönlümü çelen ama adamlara bak ya, en azından oyun oynuyorlar. Eskiler yeniler vs çeşni gibi bir sürü indir oyna. Yani amacı dahilinde iş yapıyorlar. Tamam fazla satamadılar falan ama ucuza mürekkep püskürtmeli düper yazıcıyı alıp mürekkebe dünya para vermeye benziyor PSN . Ahh Sony ahh.
  • Bu ay kaliteli oyunlar verdi. Gerçi indirimler bu şekilde devam ettiği sürece ben verilecek oyunları çok da önemsemiyorum. İndirimleri bozmasınlar da isterse oyun falan vermesinler.
  • Nba 4k 16 vermişti bir ara. ps4

Bazen güzel oyunlar veriyor.

• Evet NBA 2016 sezonu kapanınca oyuncular da transfer falan olunca vermişti :) sanırım onu xbox ta vermişti belli bir süre sonra ama. emin değilim bu konuda. aradan 1 sene falan geçiyor güzel oyunlarda problem bu işte zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 4 Mayıs 2017; 16:55:46 >
  • Beğenmiyorsanız şikayetinizi sonye belirtin sonrada satın kurtulun.dert için değil rahatlamak eğlenmek için var bu konsollar.

• beleş oyunlardan memnun değilsen iyi beleş oyun vereni alacaksın.
  • Tam benim istediğim cevap. Aynen işte eğlenecek çocuk oyunları var Psn de. Sırf ben değil Sony bu hususta tüm gezegenden tepki topluyor. Yazmasına yazarız da kale alan olur mu sence ? Yoksa konsol iyi, sinir eden Sony. Konsolun kendisiyle sorunum yok :) satmak çözüm değil keza.

• quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Şöyle geriye dönük ocak 2017 den itibaren neler verilmiş bir liste halinde bulabilsem paylaşacağım burada rezaleti ama... Bulamıyorum, vaktim de yok şimdilik buna bakacak. Ama elinde olan varsa ve paylaşırsa makbule geçer.

Al sana liste gardaş.http://psplusinfo.com/games/ps4 ps4 lerimizin plus bölümleri çöpten geçilmiyor. Bitsin artık plus mlus almam. Bana iyi ders oldu.
  • Valla sağolasın üstadım. Şimdi 2017 oyunlarına bakıyoruz evet sadece little big planet 3 göze çarpıyor . Başka söyle sağlam ne var acep?

• Yorumlara bak klasik Türk kafası . Protesto edelim yok şükredelim gerisi gelir.

Kardeşim Bu Sony bu playstation 4 ile iyice bizi yolmaya başladı. Hem Aylık para alacaksın hem de alt yapın leş gibi olacak ben tam hızla indirme bile yapamayacağım hadi ya ???

O zaman sizin mantığınıza göre Sony'nin bana para vermesi lazım.

Ps3 zamanında plus sahibi olanlar bilir bundan çok daha iyi müşteri hizmeti vardı .

Plus a para ödeyen biri olarak benim iyisini isteme hakkım var. Şunu unutmayın zamanında ne havalı şirketler gördük bugün rekabete tutunamadılar. Aynı şeyi Sony de yaşayabilir ve sadece bu forumdan ibaret değil yabancılarda da huzursuzluk , istediğini alamama gibi durum var ve onlar bizim gibi şükretmez anında yapar boykotunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yorumlara bak klasik Türk kafası . Protesto edelim yok şükredelim gerisi gelir.

Kardeşim Bu Sony bu playstation 4 ile iyice bizi yolmaya başladı. Hem Aylık para alacaksın hem de alt yapın leş gibi olacak ben tam hızla indirme bile yapamayacağım hadi ya ???

O zaman sizin mantığınıza göre Sony'nin bana para vermesi lazım.

Ps3 zamanında plus sahibi olanlar bilir bundan çok daha iyi müşteri hizmeti vardı .

Plus a para ödeyen biri olarak benim iyisini isteme hakkım var. Şunu unutmayın zamanında ne havalı şirketler gördük bugün rekabete tutunamadılar. Aynı şeyi Sony de yaşayabilir ve sadece bu forumdan ibaret değil yabancılarda da huzursuzluk , istediğini alamama gibi durum var ve onlar bizim gibi şükretmez anında yapar boykotunu.

Üstad teşekkür ediyorum yorumun için tamamen aynı fikirdeyim seninle. Rahatsız oluyorum artık bu durumdan, Para verip cihaz satın alıyorum ve hatta lütfen bir daha para verip online hizmet satın alıyorum,bana verdiğin oyunlara bak. Ha evet vermek zorunda değil ama rakibine bak. Şöyle düşünün çok çok eski olmayan seri şeklinde devam edeceğini bildiğin bir oyunun ilk serisi olan oyunu ver mesela. Millet oynasın belki vurulacak oyuna, gidip diğer serilerini yada ne bileyim yeni çıkanını alacak falan. Oyun dediğin sadece tekken gibi değil, şimdiki oyunlar müşterilerini kendilerine bağlamak için kesinlikle hikayeler üretip senaryolar üzerine kurulu yapımlar. Bildiğiniz satış stratejisi işte. Yahu ver birşeyler millet başlasın ,öyle yada böyle oynasın . Ayıptır, rezilliktir bu. Ben mi cihazı satın aldım , Sony mi beni satın aldı belli değil ya, öde öde öde, oyun --- oyun yoğğğ soniyeğğrr. Akşam akşam iğrenç espriler yapmaya kadar götürdü bu konu beni. Yazdıkça daha da sinirleniyorum ya.

luboguz yukarıda verdi linki... Girip bir bakın Allah aşkına 2017 nin bedavalarına. Şaka mıdır nedir bu firma???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 4 Mayıs 2017; 23:25:55 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.