Bildirim
Psn Plus Ps4 Mayıs ayı Stick İt to Man
Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta, 15.1 lt : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B08BCSLJBC
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neyse ki ps3 hala duruyor da plus boşa gitmiyor -
youtubeda gameplay e baktım indirmeye bile değmezquote:
Orijinalden alıntı: drejtc
Neyse ki ps3 hala duruyor da plus boşa gitmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: tespihh10
Arkadaşlar mayıs ayı içeriği açıklandı. Şahsen ps Vitara almaya düşündüğüm bir oyun ama ps4 için hafif gibi geldi bana, sizce?
Ps3 için ne var hocam ? Nerden bakabiliriz , link atabilirmisin ?
Teşekkürler. -
http://www.playstationtrophies.org/forum/ps3-discussion/198601-list-eu-playstation-plus-igc-free-games.htmlquote:
Orijinalden alıntı: diavolooquote:
Arkadaşlar mayıs ayı içeriği açıklandı. Şahsen ps Vitara almaya düşündüğüm bir oyun ama ps4 için hafif gibi geldi bana, sizce?
Ps3 için ne var hocam ? Nerden bakabiliriz , link atabilirmisin ?
Teşekkürler.
May 2014
6.77 - Payday 2
5.23 - Puppeteer
8.20 - Everybody's Golf (Vita)
7.44 - Muramasa Rebirth (Vita)
?.?? - Stick it to the Man (PS4)
-
quote:
Orijinalden alıntı: nthng
http://www.playstationtrophies.org/forum/ps3-discussion/198601-list-eu-playstation-plus-igc-free-games.html
May 2014
6.77 - Payday 2
5.23 - Puppeteer
Teşekkürler,
Payday 2 kötü olmuş, ps4 e gelen oyunda başarısızmış. Beklediğim gibi çıkmadı :(
-
Hafif değil bir çok kesime göre normaldir o. Denemeden bir yorum yapmayacağım. Umarım zevk alacağımız bir yapımdır.quote:
Orijinalden alıntı: diavolooquote:
Orijinalden alıntı: nthng
http://www.playstationtrophies.org/forum/ps3-discussion/198601-list-eu-playstation-plus-igc-free-games.html
May 2014
6.77 - Payday 2
5.23 - Puppeteer
Teşekkürler,
Payday 2 kötü olmuş, ps4 e gelen oyunda başarısızmış. Beklediğim gibi çıkmadı :(
Alıntıları Göster
-
ezik tr psni kullanmıyorumquote:
Orijinalden alıntı: frenzy
Hafif değil bir çok kesime göre normaldir o. Denemeden bir yorum yapmayacağım. Umarım zevk alacağımız bir yapımdır.
Alıntıları Göster
us psn içeriği de aynı mı ki ? us psn için daylight söylentileri vardı -
Aynen çok sevinenler olur bencede ama,vitada oynayabileceğim kapasitedeki bir oyunu ps4 gibi donanımlı bir makinada oynamak benim işime gelmiyor açıkçası, belki ilerde oğlan oynar büyüyünce :)) -
Boyutu yuksek degilse indiririm sonuc olarak.Plus'a zaten para veriyorum,o yuzden de ne verirlerse " eyvallah ".Eve coluk cocuk filan gelirse oynarlar belki -
Hayal kırıklığı yarattı ne yazık ki.quote:
Aynen çok sevinenler olur bencede ama,vitada oynayabileceğim kapasitedeki bir oyunu ps4 gibi donanımlı bir makinada oynamak benim işime gelmiyor açıkçası, belki ilerde oğlan oynar büyüyünce :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: french press
ezik tr psni kullanmıyorum
us psn içeriği de aynı mı ki ? us psn için daylight söylentileri vardı
O lanet olasi us psnde de ayni oyun var zenci dostum -
Bir denemek lazım, hediye vermişler paketi açmamak olmaz Mercenary Kings ve Sound Shapes'den sonra hiç olmazsa denenebilir özellikte -
quote:
Orijinalden alıntı: mtrlw220
Bir denemek lazım, hediye vermişler paketi açmamak olmaz Mercenary Kings ve Sound Shapes'den sonra hiç olmazsa denenebilir özellikte
soundshapesten sonra m.kingsi indirmedim bile. bunu da indirmem.
keşke çıkıp oyun yok, vermiyoruz deseler de her ay adam gibi birşey verirler mi diye beklemesek -
Bu ayda ps4 sahiplerini bos gecti sony -
quote:
Geçmiş olsun. -
Genel olarak bakarsak muhtesem bir ay ps+ icin. PS4 e gelen oyuni bilmiyorum ama digerleri fazlasiyla tatmin edecek gibi duruyor. -
quote:
yüce us hesabın ps+ hediyelri her zaman gerideydi EU'dan 2013'e kadar, 2013'ten sonra ikside paralel gidiyor. Ama sen hep geriden geliyorsun herhalde daylight
-
Verdigim para haram olsun verdikleri oyuna bak multi şartı olmasa plus asla almazdımquote:
Orijinalden alıntı: Shingo Yabukiquote:
yüce us hesabın ps+ hediyelri her zaman gerideydi EU'dan 2013'e kadar, 2013'ten sonra ikside paralel gidiyor. Ama sen hep geriden geliyorsun herhalde daylight
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Swords Of Fate
quote:
outlast yerine ne oynamıştınız siz neydi o 7-12 yaş grubuna hitap eden oyun? neydi ya sound shape mi neydi
Benzer içerikler
- ps5 ssd önerisi
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- ps4 bluetooth kulaklık desteklemiyor
- dubai ps5 fiyatı
- doğubank ps5
- en iyi hayatta kalma oyunları
- silent hill 2 remake sistem gereksinimleri
- en iyi ps5 oyunları
- wolverine oyunu
- last of us 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X