Şimdi Ara

PSN şifremi unuttum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
15.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende unuttum ya lanet olsun bu hayata, doğum tarihinide sallamıştım. Tarayıcıdan giriyo ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 22 Kasım 2011; 0:13:38 >
  • Benim şifrem küçük bir not kağıdına yazılı ve o not kağıdı PS3'ün üzerinde duruyor .PS3 kapalı yerde olduğundan kötü görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 22 Kasım 2011; 0:25:11 >
  • Hayırlı olssuuuunnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

Hayırlı olssuuuunnnnn

biz şifremizi bulmak icin can çekişirken sen kutlama mı yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sithyus

quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

Hayırlı olssuuuunnnnn

biz şifremizi bulmak icin can çekişirken sen kutlama mı yapıyorsun

Düz mantıkla baktım,

1 kişi daha azaldı sony nin serverından böylece sony nin serveri bana daha hızlı hizmet sağlayacak.

• Arkadaşlar biraz hort olacak ama bende aynı sorundan mağdurum şifremi hatırlamıyorum ps3de otomatik kayıtlı şifrem o yüzden ps3de girebiliyorum ama baska bir şeyde giremiyorum şifreyi değiştirmek istediğimde doğum tarihini soruyor doğum tarihinide nası salladıysam artık tutturamıyorum bir türlü napcaz ?
  • Yıllar değişiyor sorunlar değişmiyor.

4 yıldır bir kez olsun şifre girmedim otomatik diye şimdi kardeşim almış götürmüş başka yere oynamak istiyor şifre yok. Bu doğum tarihi uygulaması da çok saçma.. Nasıl bir heyecanla bastıysam bulamıyorum.

• Benimde sifirlanmis psn.Yanlız ps3 de bana doğum tarihimi sormuyor.nasıl öğrenirim şifremi help me

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı dert bende de var sallamışım doğum tarihimi sıfırlayamıyorum.Bir yolu yok mu bunun ?
  • konu 5 yıl olmuş açılallı hala cevap atan var
  • konu 6. yılına girdi ama doğum tarihi sorunu devam ediyor..
  • Ya arkadaşlar Sony Türkiye'yle bile irtibata geçtim,gerekli bir kaç bilgi,belge vb. istediler (bu pazartesi günü). Neyse e-mail yoluyla gönderdim hemen oto bilgilendirme maili geldi dönüş yapacağız diye.Bugün yine hatırlatma maili yolladım ses yok.O password ve doğum tarihi sorununu çözene kadar bu konuda hort
  • 6.yılı konunun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasla takas yaptik sifreyi hatirlamiyor arkadas. Nasil bulabiliriz girdigimiz dogum tarihini de hatirlamiyor. Yardimci olun hongkong psn de oyun

• Tek çözüm Müşteri Hizmetlerini aramak. Onlar da sizden birkaç bilgi istiyorlar ( İsim soy isim, Hesabın mail adresi vs.) Sonra sizden müşteri hizmetlerinin mailine Kimliğinizin fotosunu göndermenizi istiyorlar vs vs.
  • Sene 2015 7 yıl oldu.. çözebilen yok mu,yıllarda ne cabuk geçiyor

8 ci senede çözülürmü? belkide PS6 çözülebilir
  • Sonunda hatırladım şifremi yuppii
  • Beyler artık bende bu dert den muzdaribim beynim yandı aklıma gelebilicek herşeyi denedim kafayı yiyicem ya
  • 8. Sene ve sorun hala devam ediyor inş. 9. Senede çözülür

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.