Şimdi Ara

PSN şifremi unuttum =( - Sony, hesabımı geri açtı =) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

doğum tarihini doğru girersen zaten maille işin olmaz direk şifreyi yenilemeni ister ama malasef doğum tarihini yanlış giriyorsun

Hocam anlatamıyor muyum? Doğum tarihini doğru giriyorum, yanlış girdiğimde zaten hata veriyor. Benim sorunum "mail'i hesabınıza yolladık" deyip hesaba mail gelmemesi. Çok şükür doğru mail ve doğru doğum tarihini yazabilecek kadar anlıyoruz, siz de olmasanız vallahi

@omer_Faruk. , hocam hem mail hem de doğum tarihi istiyor. Dediğiniz kısım tam olarak neresi?

Aklıma geldi, maillerinizde spam kısmına baktınız mı?

Bazı mail adreslerinde direk maile değil spam veya gereksiz mesajlar kısmına gelebiliyor mailler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

doğum tarihini doğru girersen zaten maille işin olmaz direk şifreyi yenilemeni ister ama malasef doğum tarihini yanlış giriyorsun

Hocam anlatamıyor muyum? Doğum tarihini doğru giriyorum, yanlış girdiğimde zaten hata veriyor. Benim sorunum "mail'i hesabınıza yolladık" deyip hesaba mail gelmemesi. Çok şükür doğru mail ve doğru doğum tarihini yazabilecek kadar anlıyoruz, siz de olmasanız vallahi

@omer_Faruk. , hocam hem mail hem de doğum tarihi istiyor. Dediğiniz kısım tam olarak neresi?

Aklıma geldi, maillerinizde spam kısmına baktınız mı?

Bazı mail adreslerinde direk maile değil spam veya gereksiz mesajlar kısmına gelebiliyor mailler

Evet hocam baktım. Çok garip yahu. Yok, gelmiyor.

Arkadaşlar, sizden ricam, şu adresten bir şifre değiştirme talebinde bulunabilir misiniz?

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/reg/account/forgot-password!input.action?service-entity=psn

Ben şu hatayı alıyorum hocam hala!

Şifre değişiklik isteğiniz şu anda tamamlanamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 14 Ekim 2013; 20:20:13 >
  • İyi olmuş. Unutkanlık ilaçları var. Tavsiye ederim.
  •  PSN şifremi unuttum =( - Sony, hesabımı geri açtı =)
  • Bazi arkadaslar espri yapayim komiklik olsun diye dusunurken cok daha antipatik ve sevimsiz oluyor haberleri yok adamin sikintisi var millet gelmis dalga geciyor herkes unutabilir anlamak zor boyle insanlari..

Sony turkiye ile irtibata gecmeye calis hocam elbet ulasacagin adres tel vs mail falan google'da vardir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

İyi olmuş. Unutkanlık ilaçları var. Tavsiye ederim.

Ağzından salya akıtarak gülme istersen, sıçratıyorsun çünkü.

@ylönen, hocam, Sony müş. Hiz. 'ni aradım. Resmi tatil dolayısıyla çalışıyormuş çağrı merkezi.

Şu an için PSN'de şifre değiştirme hizmeti çalışmıyor. Bayramdan sonra tekrar arayıp şansımı deneyeceğim. Çünkü işlemi doğru yaptıkları halde benim gibi mail alamayanlar için Sony ile irtibata geçmeleri söylenmiş. Gene olmazsa sağlık olsun.

• Eveeet, sorun daha da içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Benim Yahoo mail şu şekilde;

@yahoo.com.tr

PSN ID ise şöyle;

@yahoo.com

Yani şu TR uzantısı yüzünden mail alamıyorum. Bazı arkadaşlar 'peki neden ID'nin sonuna .tr diye eklemedin?" diye sorabilirler. PSN ülke uzantılarını kabul etmiyordu ID 'lerde. Vallahi ne yapacağım bilmiyorum. Sony PSN Türkiye desteğine mail attım. Sonra UK desteğine de ayrıca bir mail attım. İnşallah sorun çözülecek.
  • Ayni mailin yahoo.com'unu alin hocam belki ise yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

Ayni mailin yahoo.com'unu alin hocam belki ise yarar

Denedim hocam, Yahoo 'da bu isimle bir mail zaten var gibi salak bir hata veriyor. Ne saçma iş yahu! Hem mail alamıyorsun .tr olunca, hem de .tr uzantısız mail hesabına izin vermyiorsun.
  • quote:

quote:

Denedim hocam, Yahoo 'da bu isimle bir mail zaten var gibi salak bir hata veriyor. Ne saçma iş yahu! Hem mail alamıyorsun .tr olunca, hem de .tr uzantısız mail hesabına izin vermyiorsun.

Aslında şey geldi aklıma, bu mail hesabını kapatsam mı? Kapatsam hemen anında aynı isimle mail adresi alabilir miyim?

Şöyle bir uyarı var;

Çoğu durumda hesabınız etkin konumdan çıkarılacak ve 90 gün içinde kullanıcı kaydı veritabanımızdan silinecektir. Bu gecikme süresi, kullanıcıların herhangi bir sahtecilik faaliyetine karışmalarını önlemek için gereklidir. Ayrıca, kullanılabilir adların sayısının sınırlı olmasından dolayı, hesabınız silindikten sonra kullandığınız mevcut Yahoo! Kimliği ve profil adlarını diğer kullanıcıların kaydedip kullanmalarına izin verebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 17 Ekim 2013; 15:48:52 >
  • quote:

quote:

Umarim cozulur hocam sorununuz en kisa surede.

• quote:

quote:

quote:

İnşallah hocam. Sony Türkiye'ye şöyle bir mail attım, inşallah dönerler;

Merhabalar;

thegreat_dh@yahoo.com adlı kimlikle bir PSN üyesiyim. Fakat parolamı unuttum, artık hatırlamıyorum. Şifre resetlemek için PSN'den "şifremi unuttum" opsiyonunu kullandığımda şöyle bir uyarı geliyor;

An e-mail has been sent to thegreat_dh@yahoo.com. To change your password, please check your inbox for a message from Sony Entertainment Network and follow the instructions in the message.

Fakat ben bu uyarıyı almama rağmen gerek gelen kutusuna, gerek spam kutusuna ilgili mail'i alamıyorum. Biraz araştırdım ve bunun sebebinin benim mail hesabımın @yahoo.com.tr olması, ama PSN ID malesef ki TR uzantılı değil, yani şu şekilde.

PSN ID: thegreat_dh@yahoo.com

Mail Adresim: thegreat_dh@yahoo.com.tr

Sizden ricam .tr uzantılı mail adresime şifre resetleme formu göndermeniz.

Mağdur durumdayım, bütün redeem kodlarım bu hesapta, üstelik hesaba da aktifleştirilmiş durumda. Daha evvel "gokhangul20012012@hotmail.com" adlı mail adresinden mail atmama rağmen ilgilenmediniz. Sizlerden yardım bekliyorum. Tekrar teşekkürler.

En kısa zamanda döneceklerine ilişkin bir mail attılar. Hadi bakalım.
  • Deneşiyoruz, bir çareyiz, umut arıyoruz.

Şaka bir yana e-mail olmadan şifre değiştirmeyi, dolayısıyla hesabı maalesef unut.
    Demek şifre mailleri bu yüzden boşa gidiyormuş. Dediğim gibi aynı e-mailden ama TR uzantısız olacak şekilde açmaya çalış. (Büyük ihtimal 'Böyle bir e-mail zaten var' diyecek gibi. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Deneşiyoruz, bir çareyiz, umut arıyoruz.

Şaka bir yana e-mail olmadan şifre değiştirmeyi, dolayısıyla hesabı maalesef unut.
    Demek şifre mailleri bu yüzden boşa gidiyormuş. Dediğim gibi aynı e-mailden ama TR uzantısız olacak şekilde açmaya çalış. (Büyük ihtimal 'Böyle bir e-mail zaten var' diyecek gibi. )

Aynen hocam, o şekilde hata veriyor. Valla bu hesabı bir şekilde kurtaracağız hocam artık. Bakalım, ilgili yerlere mail attım zaten. Bir de şu resmi tatil bitsin, çağrı merkezini arayacağım. 4447669

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 18 Ekim 2013; 12:13:21 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah hocam. Sony Türkiye'ye şöyle bir mail attım, inşallah dönerler;

Merhabalar;

thegreat_dh@yahoo.com adlı kimlikle bir PSN üyesiyim. Fakat parolamı unuttum, artık hatırlamıyorum. Şifre resetlemek için PSN'den "şifremi unuttum" opsiyonunu kullandığımda şöyle bir uyarı geliyor;

An e-mail has been sent to thegreat_dh@yahoo.com. To change your password, please check your inbox for a message from Sony Entertainment Network and follow the instructions in the message.

Fakat ben bu uyarıyı almama rağmen gerek gelen kutusuna, gerek spam kutusuna ilgili mail'i alamıyorum. Biraz araştırdım ve bunun sebebinin benim mail hesabımın @yahoo.com.tr olması, ama PSN ID malesef ki TR uzantılı değil, yani şu şekilde.

PSN ID: thegreat_dh@yahoo.com

Mail Adresim: thegreat_dh@yahoo.com.tr

Sizden ricam .tr uzantılı mail adresime şifre resetleme formu göndermeniz.

Mağdur durumdayım, bütün redeem kodlarım bu hesapta, üstelik hesaba da aktifleştirilmiş durumda. Daha evvel "gokhangul20012012@hotmail.com" adlı mail adresinden mail atmama rağmen ilgilenmediniz. Sizlerden yardım bekliyorum. Tekrar teşekkürler.

En kısa zamanda döneceklerine ilişkin bir mail attılar. Hadi bakalım.

Hadi bakalim...

• Doğum tarihini bilmiyorsan yapacak bişey kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Doğum tarihini bilmiyorsan yapacak bişey kalmıyor.

• Yapabileceğin tek birşey var, o mail adresine (tr uzantısız olan) bir mail at ve gelen mail konusunda yardım iste. Hesap sahibi iyi niyetli birisiyse sana yardımcı olur, değilse şansına küs hesap gitti. PSN hesap açarken yapılan en byük hata varolmayan veya sahibi olunmayan mail hesapları kullanmaktır, bu yüzden çok fazla hesap kaybeden kişi gördüm maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Yapabileceğin tek birşey var, o mail adresine (tr uzantısız olan) bir mail at ve gelen mail konusunda yardım iste. Hesap sahibi iyi niyetli birisiyse sana yardımcı olur, değilse şansına küs hesap gitti. PSN hesap açarken yapılan en byük hata varolmayan veya sahibi olunmayan mail hesapları kullanmaktır, bu yüzden çok fazla hesap kaybeden kişi gördüm maalesef.

Şimdi hocam, o iş öyle değil...

Yahoo, Gmail, ya da Hotmail vs. bu adamlar için asıl olan ülke uzantısı değil, mail ID'si, şöyle ki;

thegreat_dh@yahoo.com.tr almışsa bir şahıs, atıyorum bir başka kişi yahoo thegreat_dh@yahoo.com şeklinde bir hesap alamıyor. Yani önemli olan ID, @ işaretinden önceki isimden yalnızca bir kişide olmak zorunda. Sonrasındaki ülke uzantılarının farklılığı birden aynı ID'den birden fazla alınmasına izin vermiyor.

Dolayısıyla com.tr ya .com. Bu ID yalnızca bende var. Yani Sony şifre ile ilgili mail'i attığını zannediyor ama muhtemelen atamıyor, çünkü öyle bir mail yok.

Edit: Az evvel gene de bir deneyeyim dedim, yani düşündüğüm gibi. Aynı Yahoo bünyesinde ID'lerin aynı olması söz konusu değil hocam. Mail iletilemedi hatası verdi hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 18 Ekim 2013; 23:48:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Yapabileceğin tek birşey var, o mail adresine (tr uzantısız olan) bir mail at ve gelen mail konusunda yardım iste. Hesap sahibi iyi niyetli birisiyse sana yardımcı olur, değilse şansına küs hesap gitti. PSN hesap açarken yapılan en byük hata varolmayan veya sahibi olunmayan mail hesapları kullanmaktır, bu yüzden çok fazla hesap kaybeden kişi gördüm maalesef.

Şimdi hocam, o iş öyle değil...

Yahoo, Gmail, ya da Hotmail vs. bu adamlar için asıl olan ülke uzantısı değil, mail ID'si, şöyle ki;

thegreat_dh@yahoo.com.tr almışsa bir şahıs, atıyorum bir başka kişi yahoo thegreat_dh@yahoo.com şeklinde bir hesap alamıyor. Yani önemli olan ID, @ işaretinden önceki isimden yalnızca bir kişide olmak zorunda. Sonrasındaki ülke uzantılarının farklılığı birden aynı ID'den birden fazla alınmasına izin vermiyor.

Dolayısıyla com.tr ya .com. Bu ID yalnızca bende var. Yani Sony şifre ile ilgili mail'i attığını zannediyor ama muhtemelen atamıyor, çünkü öyle bir mail yok.

Onu bilmiyordum o zaman durum karışık. Telefonla vs. durum konuşulup çözülecek başka yolu yok gibi. Bir ihtimal mailler spam kutusuna düşüyor olabilir ama sanırım çoktan kontrol etmişsindir, değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.