Bildirim
PSN store la ilgili yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende de aynı sorun var lakin sanırım bu makineden dolayı. Makineniz PAL'mı? Eğer öyle ise sanırım makine ile uyumsuzluktan kaynaklanıyor. Ya da ülkemizin IPlerine kapalı tıpkı TV'nin izlenememesi gibi. Tabi gerçekleri bilen biri varsa bizi de bilgilendirsin. -
Türkiyeden aldım ben hepsiburadadan eskiden indiriyordum oyun video vs şimdi olmuyor siz de önceden çalışıyormuydu? -
Us PSN'Deki video izleme satın alma vs. gibi olaylar sadece amerika bölgesinde calısıyor -
ben yapı kredi kartımla battielfield 1943'ü satın aldım amerika psn'den indirdim ya da ben mi yanlış hatırlıorum? -
Beyler.. US PSN storedaki videolar copyright yüzünden SADECE Amerikada download edilebiliyo. Hatta avrupalırlar bu durumdan şikayetçiydi sonunda onlarada video store gibi bişey geldi. Lesenfantsterribles arkadaşımız doğru söylemiş.
Oyun indirilebilir ama PSNden onda sorun yok. Fakat filmlerde sorun oluyo. US PS storedan sadece amerikada olan bi IP numarası ile film indirebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: plantamax
quote:
Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles
Us PSN'Deki video izleme satın alma vs. gibi olaylar sadece amerika bölgesinde calısıyor
bu konuda eminmisiniz ?? daha 1 hafta önce demo indirdim
oyun demoları ve oyun videolarından bahsetmiyorum.. US store'da film kiralama satın alma var, ama FİLM diyorum... bu özelligi sadece Amerika'da ki kullanıcılar kullanabiliyor -
Peki Ip değiştirebiliyormuyum ps de? İhtmal varmı yani? Film içerikleri harici her şey satın alınıyor. Ne saçma yapmışlar kardeşim o zaman burada satma makinayı tüm özellikleri vermiyeceksen. Hem herkesten fazla para ödüyoruz hemde özelliklerinden yararlanamıyoruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X