Bildirim
psn store us alışveriş yapamama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
us tan yapılıyor..ben yapıkredi world le sorunsuzca defalarca aldım alıyorum.. -
adres felan kabul etmiyor kredi kartı bilgilerim doğru ama bitürlü kabul ettiremedim :( morelim sıfır bide region2 li oyunumu 20 lira vererek takas ettirdim region 1 ile ama şimdide bundada bi fark yok indiremiyorum işbankası maximum kartım var mastercard
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunnet -- 14 Haziran 2009; 16:50:48 > -
amerika adresi bul o adresi gir, doğru posta kodu ve adres girmelisin..ama sana kötü bir haber vereyim benim maximum kartı amerika kabul etmemişti..yapı kredi world ü kabul etti.
quote:
Orjinalden alıntı: harunnet
adres felan kabul etmiyor kredi kartı bilgilerim doğru ama bitürlü kabul ettiremedim :( morelim sıfır bide region2 li oyunumu 20 lira vererek takas ettirdim region 1 ile ama şimdide bundada bi fark yok indiremiyorum işbankası maximum kartım var mastercard
-
yaptım dediklerini ayrıca axess ide denedim onuda kabul etmiyor ama kartlarımda y.dışı alışverişe açık aradım bankayı çünkü internetten hep kullanıyorum -
o zaman en basitinden etrafında o ek paketi almış birinden rica et sana psn şifresini versin onun adresinden indir paketi..
quote:
yaptım dediklerini ayrıca axess ide denedim onuda kabul etmiyor ama kartlarımda y.dışı alışverişe açık aradım bankayı çünkü internetten hep kullanıyorum
-
kimse yokki kimden alabilirm. -
bu forumda iyilik yapmayı seven modlarımız, demirbaşlarımız var belki biri yazar..forumlar ne için var? paylaşmak için..
quote:
kimse yokki kimden alabilirm.
-
Valla sevinirim cod waw map pack region 1 indirmeme yardımcı olabilecek varsa çok duamı alır.oda olmadı hiç değilse tam olarak nasıl satın alabilirim o konuda yardımcı olun lütfen. -
İşbank axcess kartım var (Visa) sorunsuz alışveriş yaptım psn den 1 kez.Bilgileri girerken sorun yaşıyor olabilirsiniz.Kontrol edin bence. -
hayır bilgilerimde eksiklik yok sanırım
card type Master card ı seçiyorum
cardholder's Name Kartın üstündeki isim soy isim
Card Number : birleşik olarak 16 haneli kart numarası
expires on son kullanma tarihi
card security code arkadaki son 3 rakam
ama sonra adres kısmında
street adres sallama bişey
city : san jose
state : california
posal code 95131
region united states
the credit card information is not valid diyor -
quote:
alıntı: hinolma
deneyip sonuç olarak us psn den alışveriş yapabildiğim yöntemi açıklayayım belki başkaları için de işler...
kredi kartım işbank maximum iş'te üniversiteli ve visa...ps3 üm ntsc-j...kart kendi üzerime...yani siz ya kendi üzerinize olan bir kartı ya da kart sahibinin bilgilerini kullanın...
1. ilk olarak (create new user---> açılış ekranında en sağda kullanıcıların olduğu kısımda üçgene basınca çıkar) ile yeni yepyeni bir kullanıcı oluşturun. playstation network kısmından sign up for playstation network e gelin.master account seçerek başalyın.
2.ülke olarak united states i seçin ve istenen bilgileri doğru olarak verin.doğum tarihi kısmı olmalı bu kısım...
3.isim soyisim türkçe karaktersiz olarak nasıl girilirse (Ç-->C gibi) onu da girin.
4.en önemli kısımlardan biri daha önce psn kayıt için kullanmadığınız geçerli bir mail adresi verin. belirleyeceğiniz şifreniz sadece harf veya sadece sayı değil karışık olmalı ve en az 6 basamak olmalı...
5.psn id için rakamla başlamayan bir nickname seçin...
6.adres kısmının aldığınız bölge ile uyuşması gerek. örnekte us aldığımız için state olarak new hampshire seçip postal code a 03801 girmeniz gerekli. tabii başka eyaletler de olur ama bu eyaleti seçince vergiden muaf olunuyor
7. daha sonra ilerledikçe bir yerde " do you want to add money to wallet?" gibi bir soru ya da "you may want to..." diye başlayan bir öneri gelecek kabul edin.
8.kredi kartı numara/tarih/güvenlik kodu bilgilerini hatasız girin.ve bu bilgilerin altında billing(fatura) adresi için "same as residantal adress" seçeneğini işaretleyin..
9.ankete katılmayın
10.onay vs. ekranı ok leyin.işlem tamam.
11. ha bu arada ilk iş echochrome u indirin
deneyenler sonuçlarını yazarsa ne kadar işe yaradığını görmüş oluruz ve güvenilir bir yöntem elde edebiliriz böylelikle...
demişim zamanında. dinleyip alışveriş yapan arkadaşlar oldu . adımları dikkatlice uygularsan sıkıntın kalmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hinolma -- 14 Haziran 2009; 17:52:15 >
-
işte bunuda okudum araştırmadığım site kalmadı ancak yeni kullanıcı alırken kredi kartı kayıt etmiyor direk üyelik alıyorsun ps store internet üzerinden kayıt yapınca dediğin oluyor ondada malesef kabul etmedi yine yoksa bunu okudum :( -
iki adımda sorun olabilir? kartın visa değildir ya da kart üzerindeki isim ile kayıt olurken verdiğini isim aynı değildir. bunun dışındakiler ufak ayrıntılar aslında. eğer ikisi de değilse sorunun başka bir kart dene visa olan. -
visa kartım yok ikiside master card master card da niye sorun cıkıyor onu anlamadım visa bankamatik kartınıda denedim ayrıca onuda kabul etmedi en sonunda artık update yapılamıyor uyarıs verdi
artık tek çare network card almaya kaldı ama onu almakda akıl karı değil ya 20$ değerindeki codu 75 tl ye satıyorlar gittigidiyor da yuh ya -
ya hadi 30 - 40 lira olsa alıcam 75 lira diyor artık yuh ya 3 kayı fiyat biçmiş değerine -
ebay dene..orda ucuz hemende şifreyi gönderiyorlar..
quote:
ya hadi 30 - 40 lira olsa alıcam 75 lira diyor artık yuh ya 3 kayı fiyat biçmiş değerine
-
güvenlimiki orası acaba
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- garanti belgesini kaybettim ne yapmalıyım
- ps5 klavye mouse
- ps4 iki kişilik oyunlar
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- ultimate edition ne demek
- playstation 5 pro ne zaman çıkacak
- en iyi hayatta kalma oyunları
- en iyi ps5 oyunları
- ps store kasım indirimleri
- it takes two 2 çıkacak mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X