Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hdmaniac

us psn den oyun aldıgımız zaman tr psn den giriş yaparak hem single hemde online oynasak problem çıkar mı

Oynarsiniz problem olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

us psn den oyun aldıgımız zaman tr psn den giriş yaparak hem single hemde online oynasak problem çıkar mı

Problem olmaz. US psn ana hesap olacak buna dikkat etmen yeterli.
  • Arkadaşlar us psnde cüzdana para eklerken küsürat ekleyemiyoruz değil mi? En düşük 5$ gözüküyor. MGS alıcaktım 6.80'e ama mecburen 10$ mı eklicem şimdi? 3.20$ bişey de yok boşu boşuna 10 TL'ye yakın para mı vericez?

• teşekkürler arkadaşlar cevaplar için
  • Son hafta plus ta indirim beklerken ters köşe yapti us store bizi

• Ocak indirimleri başladı konu ona dönsün bence.Ben villiant hearts'ı alıcam galiba 15 tlyr

• esas yilbaşi indirimleri aral daymiş. fıyatlar can yakıcı valla

https://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/kampanya&page=oyunculara-indirim-ps4
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

esas yilbaşi indirimleri aral daymiş. fıyatlar can yakıcı valla

https://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/kampanya&page=oyunculara-indirim-ps4

200den aşağı inmiş fiyatlar yine

• Selamlar. fifa 15 deluxe sürümü tr psn de 80 tlye düşmüş.https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/fifa-15-deluxe-s%c3%bcr%c3%bcm%c3%bc/cid=EP0006-BLES02048_00-FIFA15DELUXE0000

ancak bu deluxe surumun ne oldugunu tam anlayamadım ben. oyunun kendisi de var mı sürümde yoksa sadece eklenti mi? çünkü açıklamasında şöyle yazıyor: Tam oyunu alın FIFA 15 Ultimate Team Paketleri için 2200 FIFA Points, 5 maçlığına FUT Kiralık oyuncu Leo Messi ve sevilen EA SPORTS Football Club öğeleri içeren bir paket sizin olsun.
    19 OCAK 2015'TE SÜRESİ DOLACAK DELUXE SÜRÜMÜ İÇERİĞİ YALNIZCA YENİ ALIŞVERİŞLER İÇİNDİR. 2200 FIFA POINTS BONUS İÇERİĞİ, EN AZ 22 ALTIN PAKETİN KİLİDİNİ AÇAR.

bir de tr psn de fifa 15 arattığımda ps3 için 189tl lik versiyonu var:https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/fifa-15/cid=EP0006-NPEB02045_00-FIFA15PSNLICENSE muhtemelen bu deluxe sürüm sadece paket, oyunu içermiyor heralde?

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Tr paypaldan us paypala dolar transferiyle satın alabilirsiniz. Forumda yurtdışı alışveriş konusunda yazıyor detaylı ama özet geçeyim:

Farklı mail adresiyle açılmış 2 paypal hesabınız olacak.

TR Paypalınıza kredi kartınız tanımlı olsun.

US paypalda herhangi bir kart tanımlamayın. Sadece mail aktivasyonu yapıp hesabı doğrulamış olmanız yeterli.

TR paypaldan US paypalınızın mail adresine USD cinsinden oyunun miktarı kadar parayı -aile ve arkadaşlara para gönderin seçeneğiyle- transfer edin. Cüzzi bir transfer komisyonu ekliyor.

Us psn hesabınızdan oyunu satın almak istediğinizde ödeme seçeneğini paypal seçin, tarayıcı açılacak, amerikan paypal hesabınızla ödeme yapabilirsiniz.

• Bu Ocak indirimleri ayın kaçına kadar bf4 premium için mesela storedan baktım da süre göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Tr paypaldan us paypala dolar transferiyle satın alabilirsiniz. Forumda yurtdışı alışveriş konusunda yazıyor detaylı ama özet geçeyim:

US paypalda herhangi bir kart tanımlamayın. Sadece mail aktivasyonu yapıp hesabı doğrulamış olmanız yeterli.

TR paypaldan US paypalınızın mail adresine USD cinsinden oyunun miktarı kadar parayı -aile ve arkadaşlara para gönderin seçeneğiyle- transfer edin. Cüzzi bir transfer komisyonu ekliyor.

Us psn hesabınızdan oyunu satın almak istediğinizde ödeme seçeneğini paypal seçin, tarayıcı açılacak, amerikan paypal hesabınızla ödeme yapabilirsiniz.

Bu yöntem oluyorsa gift cardla falan uğraşanlar boşa uğraşıyor

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Ben bu şekilde outlast aldım sorunsuz.

• DarkTranqlty kullanıcısına yanıt
    ps3 sürümüne sahip olanlara indirimli olarak 11,89. bende 11,89 a almıştım ps3e çıktığı zaman aldığım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

ps3 sürümüne sahip olanlara indirimli olarak 11,89. bende 11,89 a almıştım ps3e çıktığı zaman aldığım için.

Evet bende oyle tahmin ediyordum, cunku yeni hesap actigimda indirimli fiyattan alamiyordum.

• 08.01.15 saat 11 e kadar , bu arada tüm indirimlerin süreleri farklı herkes alacağı oyunun eğer hemen almayacaksa süresine dikkat ederse iyi olur. Ocak 1 de bitende var Ocak 20 de bitende.

Edit: Bu arada us için sorduysan eğer 30 Aralık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sncrklnc -- 24 Aralık 2014; 19:15:32 >
  • Ps plus 1 yillik uyelik yakin zamanda indirme girdim mi haziran gibi amazonda 40dolara dusmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Bu yöntem oluyorsa gift cardla falan uğraşanlar boşa uğraşıyor

Komisyon var bunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fifa 15 deluxe Edition ın bir eksiği var mı? 79 tl uygun mu sizce?

• sncrklnc kullanıcısına yanıt
    Tr için sordum ama süresini göremedim

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.