Şimdi Ara

PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
4
Favori
34.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam playstation türkiye dijital tarafta fiyatları biz değil uk kontrol ediyor diyor. Mailleri o yüzden uk'ye atıyoruz. Tr şubesi arkamızda durmadığı sürece yapabileceğimiz şeyler sınırlı maalesef...

• PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!!

Bana böyle bir yanıt geldi UK'den

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Far cry 5'in,6'dan niye daha pahalı olduğunu veya nfs heatin demons souls remake'den falan neden daha pahalı satıldığını açıklayabilecek olan var mı? Zam yaparken hangi oyuna ne şekilde zam yapılacağına bakmamışlar bile sanırım. Bu arada re village ve tsushimaya da zam gelmiş. Village'ı kardeşle almıştık kişi başı 250 ye diye hatırlıyorum. Şu an 600 olmuş. Ps5 exclusivelerine zam gelmiyor sanırım ya da eli kulağındadır onların da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tospik kullanıcısına yanıt

hocam o zam oldugunda bir kaç ps sever dostla yüzlerce mesaj attık ben xbox kullanıyorum ama bu konuda size yardımcı olmak istiyorum kimse bir oyuna kardeşlikte olsa 400 tl vermesini kabul edemem

sont globale de mesaj atılabilir ortalama kararlaştıralım oraya gönderelim bence uk gene boş mesaj atacak bence

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Hocam herkese aynı yanıt geliyor. Kopyala yapıştır metni yani anlayacağınız :) Ben bir değişiklik olacağını sanmıyorum ancak yine de en azından denemedik demeyiz.

• Geçen senelerde de böyle bir konu vardı sanırım bir sonuç çıkmamıştı.

Başka ülkelerde bölgesel fiyatlandırma var bildiğim kadarıyla yani lojistik maliyeti olmayan birşeyi düzgünce fiyatlandırsan daha fazla kişi satın alacak daha fazla ciro yapacaksın ama adamlar gram geri adım atmıyor.

Yeni nesilde Xbox umarım tokatlar bunları başka türlü akıllanmayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 23 Haziran 2021; 20:17:25 >
  • Bir şey çıkacağından değil ancak ben de yolladım bir mail.

• PS yok ama gönderdim. PS Store fiyatlarını gördükçe PS5 alasım gelmiyor. PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! 

• Boşa uğraşıyorsunuz çözüm xbox’a geçmek.

Satıldığı sürece neden indirim yapsınlar?

• Hocam globalde ps satışları yine çok önde. Yanlış anlaşılmasın ps5 kullanıyorum diye övmeye çalışmıyorum. Gerçekten satış rakamlarında ps çok önde. Türkiyedeki satışları ise kimsenin umursadığını sanmıyorum. Oyun pazarında çok etkisiz haldeyiz. Ondan ps UK'nin attığımız mailleri dikkate alacağını düşünmüyorum açıkçası

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

hocam bu yazınıza katılmıyorum 2 gün 21-22 sinde amazon ps5 getirdi 150 adet saniyesinde 150 de bitti 2 günde 300 cihaz eder tr de satışlar iyi firma para kazanıyor

ama kim alıyor belki ps cafeler belki son kullanıcı belki al satcı ama firma para kazanıyor çatır çatır tr satışları umursanmazsa tr dublaj yada altyazılı oyun gelmez

• Gönderdim, listeye ekleyebilirsiniz.

• asko56 kullanıcısına yanıt

Hocam haklı olabilirsiniz. Umarım bu mailler ve tepkiler bir sonuç bulur ne diyeyim. Sadece her zam geldiğinde bu adımları tek tek atıyoruz. Fakat hiçbir sonuç alamıyoruz. Yanlış anlaşılmasın aman sesimizi çıkarmayalım demiyorum gerekirse tüm mecralara mailleri atalım ancak daha önce de aynılarını yapmıştık fakat hiçbir sonuç bulamamıştık. O yüzden değişeceğini düşünmüyorum dedim. Umarım yanılırım ve gerçekten olumlu bir gelişme görürüz

• PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!!

Ek olarak öneri yaparak ben de gönderdim maili. Ayrıca ek'te Days Gone fiyatlarının saçma şekilde olan farklılıklarını da belirttim. Playstation'ın kendi mağazasına farklı muamele yapması çok saçma.

• Ben de gönderdim az önce.

"E-mail ile olmaz bu işler" demeyelim. Unutmayalım ki, 1, 0'dan her zaman için büyüktür.

• Ben de gönderdim. 1 mail 1 tepki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

hocam inanın boş iş biz uk ye neler neler attık uk diyor türkyie operasyonu fiyat arttırma vs düsürme türkiyenin elinde dediydi eger eski konu bulunabilirse orda bir arkadaş atmıştı büyük ihtimal tüm uk atılan mailler türkiye gönderiliyor bu konudada bir arkadasa tr cevap vermiş ne alaka uk ye atıyon tr cevap veriyor.

https://forum.donanimhaber.com/fahis-playstation-store-fiyatlarina-hayir-turkiye-icin-indirimli-oyunlar-kaldirildi--135304674

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 23 Haziran 2021; 20:38:47 >
  • Bu arada valhalla, Miles morales,bf 2042 falan hala aynı ancak far cry 5, nfs heat'e inanılmaz zam gelmiş. Demons souls,ratchet and clank hala aynı ancak tsushimaya zam gelmiş. Neye göre zamlanıyor bunlar.

• asko56 kullanıcısına yanıt

Hocam o konuyu hatırlıyorum zaten. Keşke hiç bırakmadaydık zamanında. Belki de sonuç almış olurduk. Geçmiş konuda su mailleri buldum belki ise yarar. PlayStation Uk CEO’sunu bulabilirsem ilk mesaja yazacağım.

Eric Lempel, Senior Vice President Marketing & Head of PlayStation Network at PlayStation: eric_lempel@playstation.sony.com 

Richard Bailey, Group Marketing Manager at Sony Interactive Entertainment Europe: richybee@gmail.com 

Jill Erb, Marketing Partnerships & Activations at PlayStation: jill_erb@playstation.sony.com 

Duygu Yildirim, PlayStation Marketing Manager at Sony: duyguyildirim@gmail.com 

cro.en@eu.sony.com

jim_ryan@scee.net 

Valla cozum bulmadığımız sürece daha da kötü hal almaya başlayacak durumumuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 23 Haziran 2021; 20:43:28 >

• tospik kullanıcısına yanıt

tamam tospik atalım bunlara da ortak olalım bunun xbox ı ps ı yok yapılan haksızlık asgari ücret ne ki fiyatlara bak çay demle

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.