Umarım bir faydası olur arkadaşlar. Yaz listeye hocam. Birkaç yayıncının chatindede bu konuyu yazıyorum. Nekadar insan toplarsak okadar iyi. |
PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (6. sayfa)
-
-
Daha önce denenmiş ve sonuç alınamamış bir girişim olsa dahi ses çıkarmaktan zarar gelmez. Bende mail yolladım. Emeği için konu sahibine teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce göndermiştim şimdi tekrardan gönderdim umarım artık bir şeyler yaparlar bizim için.
Bence maillere Playstation Studios steam ve epic storedaki oyun fiyatlarını ve ps storedaki fiyatlarını yazdığımız daha detaylı bir mail hazırlayabiliriz mesela days gone ps store 429 lira iken steamde aynı oyun 279 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 23 Haziran 2021; 21:25:49 > -
Mail gönderdim,sonuç alabilirsek güzel olur.
Dostlar arkadaşlar. Zamların Avrupa ile hiç alakası yok. Tamamen tr psn kendisi yapıyor. Aral ile beraber hatta. Başındaki insanların yediği halt. Başka bir şey değil.
Tr psn den oyun almayın. Çevrenizdekilere de aldırmayın.
En ucuz plus bizde ama nedense en pahalı oyun bizde. Büyük çakallık.
ayağındaki ayakkabı kaç para? elindeki telefon kaç para diye hesap soran moruklar yok olmadıkça ne yaparsanız yapın düzelmez. ps uk'a selam soyleyin benden.
-
Bende gönderdim umarım faydası olur.
-
Konunun sorumlularının ülkedeki perakendeciler olduğundan kaçınızın haberi var.
Joe maile dönmüş...
Çevirisi: Merhaba ,
PlayStation Support İngiltere ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Karşılaştığınız inanılmaz derecede sinir bozucu durumu ve parasal düzenlemeler açısından topluluğunuz için destek eksikliğini duyduğuma üzüldüm. Ne yazık ki destek ekibimiz yalnızca donanım ve hesap sorunlarıyla ilgilenir ve bölgesel mağazalardaki mağazalarda belirlenen fiyatlar üzerinde hiçbir etkisi yoktur.
Türk PSN'nin sizi ve topluluk üyelerinizi bize neden yönlendirdiğini araştırabilmemiz için lütfen bizimle iletişime geçmekle ilgili olarak kendinize verdiğiniz e-postayı veya bilgileri iletir misiniz?
Doğru departman tarafından fark edilme olasılığı daha yüksek olduğu için bu mesajla şirketimizin Sosyal Medya hesaplarına ulaşmanızı tavsiye ederim!
Üzgünüm daha fazla yardımcı olamadım.
Saygılarımla,
Joe
Oyuncu Destek Görevlisi
PlayStation Desteği
-
Fiyatları düzelteceklerini düşünmüyorum. Bence konsolda ea acces vs tarzı şeyler ancak oyun oynama imkanı sunuyor. Gamepass de güzel sistem. Ps acilen böyle sistem getirmesi lazım.
-
Atarım bende sorun değil de UK'ye boşuna mail atıyorsunuz. Asıl sorun TR'deki adamın değişmesi gerekiyor. UK'ye mail atmakla sorun aynen devam eder. Türkiye'deki mercilere mesaj atıp adamın değişmesini istemek yoksa onun dışında hiçbir şey olmaz. Adam keyfi zam yapıyor bana göre
Çok denendi bu mesaj imza olayı, binlerce kişi bile yazdı ilk zamanlarda, topluluk yazdıkça daha da zam yapıyorlar inadına, boşuna yazmayın ses çıkarmakla olacak şey değil bu artık, istediklerini yapıyorlar o süreç çoktan geçti. XBOX'a geçin uğraşmayın böyle şeylerle, bırakın sürünsün PlayStation Türkiye. Adamlar bir de maaş alıyor bu işten şaka gibi, sokaktaki kağıt toplayıcısı daha iyi yönetirdi bu firmayı yemin ediyorum. Hatta bakın başta biri olmasa bile şu an daha iyi durumda olurdu, Hazine ve Maliye Bakanı misali. Melih Bulu bile daha vasıflı yönetirdi PlayStation Türkiye'yi size yemin ediyorum, yıllardır gördüğüm en kötü piyasa yönetimine sahipler, kapatıp gitmiyorlar bir de inatla duruyorlar, istemiyoruz arkadaşım biz direkt bağlı olmak istiyoruz İngiltereye, Euro ile alsam daha uygun oluyor bu komidine koyduğum oyunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 23 Haziran 2021; 21:49:41 > -
sabaha kadar mail atsak ne olacak? makineyi satılığa çıkardım. satıldığı gibi xbox alacağım artık bıktım.
-
bende şimdi attım, yalnız buna ek olarak aral ithalat ı da maliye, cimer vs ne varsa şikayet etmeliyiz bu firma sicili bozuk ve daha önce türlü yollarla yanlış işlerden ceza almış bir firma parmakları olabilir incelensin bence... bu fiyatlar imkansız çünkü...
-
Eve geçince bende atıcam lakin twitter bakanlığından yüklenebilsek kesin sonuç alırız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İt iti ısırır mı? UK ye veya Sony genel merkeze mail atılıp bu üçkağıtçıların konulmasını sağlamalıyız.
Merhabalar arkadaşlar,
Yaptığınız güzel bir girişim ama yanlış yerlere ulaşmaya çalışıyorsunuz.
Oyuncu destek hatlarına veya maillere ulaşmaya çalışırsanız iki gün sonra spam maili olarak değerlendirilir, sesinizi duyuramazsınız.
Arada bazı arkadaşlar var işe yaramaz denendi diyen. Biz 2010 yılları arasında hem DH hem diğer platformlardan Sony Playstation Türkiye Müdürü Özgür Kirazcı'ya ulaşarak (biraz zaman alsa da) oyunların Türkçe çıkması için (en azından exclusive oyunların ) talepte bulunduk hatta baskı yaptık.
Şuan çoğu oyunun Türkçe olarak çıkması Özgür Kirazcı zamanında başladı.
Demek istediğim şu ki doğru yere ulaşırsanız ancak cevap alırsınız.
Bu şirketlerin Marketing Director'leri var ya bunlara ulaşacaksınız veya Playstation Türkiye müdürüne.
Sony Türkiye'ye ulaşmadan Sony UK'ye ulaşmaya çalışırsanız "Thanks for your e-mail veya We understand your concern" ' den fazla feedback alamazsınız.
Tavsiye olarak buraya ekliyorum.
-
Arkadaşlar mesjımızı buraya gönderebliriz
beyler bana kalırsa 50-100 tl verip twitter da bu olayı dünya da trend topic yapalım. ses nasıl duyurulurmuş görsünler. yazıj bu ülke de çöken çökene, öpen öpene.. kimin elinde kalırsan o sömürüyor..
-
İşin içinde biri olarak böyle toplu mesajların birşeyleri değiştirmediğini biliyorum, hatta bir iki filtreyle tüm mesajlar bloklanıyor iplenmiyor bile :) Ancak forumdaşlar adına mail attım bende, belki en azından bir dürtmüş oluruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X