kopyala yapıştır yapmak 10 sn. bile değil. maili attım. çevrenize de yayın. |
PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (5. sayfa)
-
-
Bu konuyu aktif tutmakta fayda var.Ana Konu'da konusulukasindansa buraya yönlendirdim arkadaşları ve periyodik olarak belirli zaman aralıklarıyla tekrarlayalım mailleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Neler neler yapıldı da sonuç çıkmadı. Orda yorumlarda fiyatlar revize edilecek yazanlar bile var. Görüyoruz revizeyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski konuda bulduğum mail adreslerini de ekledim. Eskiden mail gönderen arkadaşlar buralara da tekrardan mail gönderirse daha fazla sesimiz çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 23 Haziran 2021; 20:52:5 >
Yaptığımız en büyük hata durmak oldu. Devam etseydik kesinlikle sonuç çıkarırdık. Yanlış hatırlamıyorsam ps Türkiye durdurtmuştu kampanyayı. Yalandan ilgileneceğiz demişlerdi
Gönderdim bakalım . Artık oyun kiraliyorum veya plustan gelen oyunlara bakıyorum arada yazık oluyor .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu boşluk olanlar alt tire mi? Yoksa birleşik mi yazmamız gerekiyor?
-
Konunun beğenilen yorumlarına bi göz atın hocam hatırlarsınız hemen. Mesut çevik, youtube yayıncıları, hakaretler, Ps trnin sansürü... Çok çabuk unutuluyor maalesef.
Alt tire var hocam
jim_ryan@scee.net
wallahi hocam olan bize oluyor biz böyle tapkisiz kalırsaz yakında oyunlar 1000 lira standart sürüm olur hiç bişi yapamayız
-
Alt tire var hocam
jim_ryan@scee.net
Girişi "Dear executives of Playstation," yazarak gönderdim hocam ilgili maillere.
-
O zamanlar herkes çok kararlıydı, yumruğu koyacaktık. Cimer bimer, sony global müdürü falan neresi varsa yazıyorduk. Sonuç üzücü.
Duygu Yıldırım’a ing mi Türkçe mi mail atalım
Mail atıldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ingilizce attım. İngilizcesi vardır yani o kadar :D
-
Ne olur ne olmaz İngilizce atalım hocam.
Hiçbir şey yapmamaktan iyidir.
-
beyler bende ps yok ama sıf size destek olmak için mail attım valla davanızda yerden göge kadar haklısınjz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X