Şimdi Ara

PSN ÜCRETSİZ OYUNLAR İNDİRMEYEN KALMASIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
6.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw ne paralı olması ne silinmesi acele edilmesine gerek yok

Dc zaten bedava oldu ve yeniden paralı olmayacak tamamen bedavada degil ayriyetten. internetten araştırırsanız detaylı bilgi bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek istediğin tr psn'de yok ?
  • Ikisini de indirdim bayagi zaman once. Back to the Future oyunu yaklasik yarim saatlik bir ara bul kismi konmus.. Indirmeye degmez diyebilirim. Cunku oyun sahnelerini gecemiyorsunuz ve biraz uzun.

DC Universe ise guzel bir oyun sadece sunuculari cok dolu olabiliyor belirli saatlerde.. Oyunu full oynayabiliyorsunuz ama sadece 2 karakter yaratabiliyorsunuz ve sesli chat imkani vermiyor.. Onun disinda oyunda hic bir eksik yok.. Eger aylik sanirim 5-10 $ bir seydi oderseniz o ozelliklerde aciliyor ki.. Bu gune kadar hic gerekmedi bana acikcasi.. Gayet de iyi bir oyun.. Tavsiye ederim..

Iyi gunler iyi oyunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bende uzun zamandır DC Universe Online var , 14 GB HDD'de yer istiyor...Bunu anlamış değilim...Oyunun boyuntu 200 küsür mb lakin önyükleme saçmalık

Zaten diğer oyunlarda var ve hiç oynamıyorım

Aynen hocam bendede 17 gb lık yükleme istedi indirdim çokta güzel değil ama pc de vardır ya metin 2 sikroad o tarzdan

• şuan oyunu yükledim 14 gb lık birşey indiriyor sen onu indirmedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Yaw ne paralı olması ne silinmesi acele edilmesine gerek yok

Dc zaten bedava oldu ve yeniden paralı olmayacak tamamen bedavada degil ayriyetten. internetten araştırırsanız detaylı bilgi bulabilirsiniz

hocam ben back of the future paralı olabilir demek istedim dc universe önceden satılıyordu belki tekrar satışa çıkarırlar avrupa psn back of the future 9.99 dolar satılıyordu bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: alatay

şuan oyunu yükledim 14 gb lık birşey indiriyor sen onu indirmedin mi ?

İndirdim hocam bende 17 gb lık yanılmıyorsam bi yükleme istedi indirirken arkadaşın dediği gibi ilk başta indirirken çok az gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

demek istediğin tr psn'de yok ?

hocam sadece amerika psn 'de var orda arama motoruna oyunların ismini yaz 2 sinide bulursun iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan.pektan -- 30 Ocak 2012; 11:59:17 >
  • US PSN'de oyun sadece plus üyelerine free hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockSnake

US PSN'de oyun sadece plus üyelerine free hocam

Hayır hocam dün gece 12 de indirdim back to the future part 1 indirebilirsin arama motoruna yaz orda var hocam ya amerika hesabının ya kingdomda yada states ben 2 sinden birisinden benim üyeliğim var bi dene hocam ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan.pektan

quote:

Orijinalden alıntı: RockSnake

US PSN'de oyun sadece plus üyelerine free hocam

Hayır hocam dün gece 12 de indirdim back to the future part 1 indirebilirsin arama motoruna yaz orda var hocam ya amerika hesabının ya kingdomda yada states ben 2 sinden birisinden benim üyeliğim var bi dene hocam ücretsiz

Sonuna part 1 ekleyince buldum sağol

• Ohoo bu oyunlar Ağustos-Eylül ayından beri bedava ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

Ohoo bu oyunlar Ağustos-Eylül ayından beri bedava ki

Öylemi yeni ücretsiz olmadımı hocam dc universe biliyorumdaiyi oyunlar
  • Arkadaşlar infamous 1 ek paketini kaçırmayın
  • teşekkürler bilgilendirme için dlc yi hemen indiriyorum.bu arada dc zaten bedava olmuştu. yeni bi şey değil yani o
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bende uzun zamandır DC Universe Online var , 14 GB HDD'de yer istiyor...Bunu anlamış değilim...Oyunun boyuntu 200 küsür mb lakin önyükleme saçmalık

Zaten diğer oyunlarda var ve hiç oynamıyorım

Aynen hocam bendede 17 gb lık yükleme istedi indirdim çokta güzel değil ama pc de vardır ya metin 2 sikroad o tarzdan

Ne yani,MMORPG tarzı oyun çıktı da biz mi bilmiyoruz?

• Part 1 i bedava yapmalarının sebebi oyunu sevdirip diğerlerini aldırmak.Boşuna masrak çıkmasın indirmiycem severim falan belki oyunu
  • quote:

Yok hocam daha dün indirdim amerika hesabımdan avrupa psn de olmayabilir amerika psn 'de ücretsiz arama motoruna oyunun ismini yaz çıkıyor ilk demoyu indiriyorsun sonra key denilen full game key 100 kb 'lık sonra oyun full oluyor infamous 1 varsa dlc ücretsiz her iki oyunun trophy 'si var dc universe 17 gb 'lık bir yükleme istiyor

ben back to the future'ı indirdimde dc üniversede öyle 2. bi şey çıkmadı 100kb lık felan ?
  • İnfamous 1'i ücretsiz sandım beynim döndü
    Dc Universe zaten ücretsizdi.
    Back To Future oyunları da çoğu platformda ücretsiz hatta ogz full sürüm vermişti pc için.

Sağol paylaşım için.
  • Birşey değil arkadaşlar keyfinize bakın bilmeyen arkadaşlar için konuyu aydınlatmak istedim herkese iyi oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.