Şimdi Ara

PSN ÜCRETSİZ OYUNLAR İNDİRMEYEN KALMASIN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
6.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhan.pektan

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

ps2 de bu psn olayı yok değil mi?

Yok tabi hocam nerden çıkardın ps2 de bi memory card kısmı varmı vardı menü olarak

ah para ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatoichi82

Bunlardan hangisi daha indirmeye değer sizce, back to the future mı yoksa DC Universe mi? ? ikisi birden fazla bir download yükü olacak gibi...

Özel merak notu: 17 gb a kıyıp nasıl indiriyosunuz adil kullanım hikayesi sizi etkilemiyo mu?

Hocam back of the future bana sorarsan ama dc universe'de goril moril kesiyorsun görev alıyorsun sıkıcı tarzı var ama sevenleri vardır orasını bilmem back of the future öneririm
  • kardesler ben anlamadım bu oyunlar var sondakı oyun butun hepsını kapsıyor ama sadece plus uyelere bedava gorunuyor baska sekıldemı bulmam gerekıyortam net nasıl ındırıldıgını yazarsanız cok mutlu olucaz

Back to the Future - Episode 1: It's About Time
    Back to the Future - Episode 2: Get Tannen
    Back to the Future - Episode 3: Citizen Brown
    Back to the Future - Episode 4: Double Visions
    Back to the Future - Episode 5: OUTATIME
    Back to the Future: The Game
  • quote:

Bunlardan hangisi daha indirmeye değer sizce, back to the future mı yoksa DC Universe mi? ? ikisi birden fazla bir download yükü olacak gibi...

Özel merak notu: 17 gb a kıyıp nasıl indiriyosunuz adil kullanım hikayesi sizi etkilemiyo mu?

benim internetim 1mbt sınırsız adil kullanım aşsam nolur aşmasam nolur 1mbt internete 45 lira veriyoruz ama bizimkileri 45 liraya 8 mbt var onu alalım diye ikna etmeye çalışıyorum takmıyolar beni .

• quote:

Orijinalden alıntı: sahtebeyaz

kardesler ben anlamadım bu oyunlar var sondakı oyun butun hepsını kapsıyor ama sadece plus uyelere bedava gorunuyor baska sekıldemı bulmam gerekıyortam net nasıl ındırıldıgını yazarsanız cok mutlu olucaz

Back to the Future - Episode 1: It's About Time
    Back to the Future - Episode 2: Get Tannen
    Back to the Future - Episode 3: Citizen Brown
    Back to the Future - Episode 4: Double Visions
    Back to the Future - Episode 5: OUTATIME
    Back to the Future: The Game

Hocam arama motoruna amerika psn üyeliğin varsa united kingdom united states hesap aç indir orda arama motoruna back to the future yaz full zaten indir diyerleri plus üyelerine bedava olabilir şu anlık dc universe ile back to the future ücretsiz iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bulsobuls

quote:

benim internetim 1mbt sınırsız adil kullanım aşsam nolur aşmasam nolur 1mbt internete 45 lira veriyoruz ama bizimkileri 45 liraya 8 mbt var onu alalım diye ikna etmeye çalışıyorum takmıyolar beni .

kötüymüş hakkaten :)

sizinkiler derken? aileni mi kastediyorsun? dram yaşadık bak akşam akşam. bence superonline varsa mutlaka onu da bir seçenek olarak sun, internet + telefon =50 tl aylık. üstelik 10 mbit hız.. ama dediğim gibi bu sefer de adil kullanım hikayesi yiyip bitirecek seni..:P

• Gotham City Impostors hangi psnde ve kac gb? Dc universe indiricektim ama 17 gb oldugunu gorunce vazgectim.
  • quote:

quote:

quote:

Yok tabi hocam nerden çıkardın ps2 de bi memory card kısmı varmı vardı menü olarak

ah para ah

PS3'ünüz yokmu hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

ah para ah

PS3'ünüz yokmu hocam

Malesef hocam para ps2 ye yetti

• bu aramayı yapınca kacıncı sırada cıkıyor bence bunların hıc bırı degıl yanı cıkan sonuclarda

back to the future the game yok epıdode 1 2 3 vs dıye gıdıyor bıde jenefer dıye bır surumu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Gotham City Impostors hangi psnde ve kac gb? Dc universe indiricektim ama 17 gb oldugunu gorunce vazgectim.

Hocam us psnde united kingdom veya united states 'ten indirdim
    çok zevkli kaç gb olduğunu hatırlayamıyorum fazla değildi
  • quote:

bu aramayı yapınca kacıncı sırada cıkıyor bence bunların hıc bırı degıl yanı cıkan sonuclarda

back to the future the game yok epıdode 1 2 3 vs dıye gıdıyor bıde jenefer dıye bır surumu var

Hocam önceki yazılarımdada bahsettihim gibi back to the future part 1 indireceksin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ah para ah

PS3'ünüz yokmu hocam

Malesef hocam para ps2 ye yetti

Hocam kampanyaları takip et ps3 almadıysan sana önerim 720 tl 2 move paket fifa 12 camera infomaus 2 veya resistance 3 5 6 tane paket gördüm hepsinde böyle kampanyaları takip et mesela bu kampanya electro world var.Çok hesaplı kaçırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan.pektan -- 30 Ocak 2012; 17:32:23 >

• part 1mı epısode 1 mı?
  • quote:

part 1mı epısode 1 mı?

part 1 yazan sey vıdeo oyun degıl
  • quote:

part 1mı epısode 1 mı?

Hocam 2 sinide dene işte hangisiyse orda full var ilk demoyu indiriyorsun sonra key denen dosyayı indir sonra oyun otamatik full oluyor trophy var
  • guzel kardesım sen ps3une bakıp oyununun adını tam yazarmısın bıze cunku ben epısode 1 degıl 5 epısodenın bır arada oldugu oyunu ıstuyorum onun karsısındada 14 dolar yada plus uyeysen bedava dıyo sen burdanmı ındırdın plus uye olmayasın sen ?
  • quote:

guzel kardesım sen ps3une bakıp oyununun adını tam yazarmısın bıze cunku ben epısode 1 degıl 5 epısodenın bır arada oldugu oyunu ıstuyorum onun karsısındada 14 dolar yada plus uyeysen bedava dıyo sen burdanmı ındırdın plus uye olmayasın sen ?

hepsinin bir arada olduğunu değil sadece oyunun ilk bölümünü indirdi o arkadaşta. hepsini istiyosan satın alıcaksın.
  • eyvallah kardeş kaptım oyunları
  • quote:

guzel kardesım sen ps3une bakıp oyununun adını tam yazarmısın bıze cunku ben epısode 1 degıl 5 epısodenın bır arada oldugu oyunu ıstuyorum onun karsısındada 14 dolar yada plus uyeysen bedava dıyo sen burdanmı ındırdın plus uye olmayasın sen ?

Dostum adım adım anlatıyorum bak;
    İlk önce US PSN'e gir ordan arama bölümüne back to the future part 1 yaz ilk olana tıkla önce 200-300 mb boyutunda bir demo indirecek ardında bir key dosyası indiricek ve oyun full olacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.