Şimdi Ara

PSN ÜCRETSİZ OYUNLAR İNDİRMEYEN KALMASIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
6.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • infamous dlc si neyki kilici mi diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulsobuls

quote:

Orijinalden alıntı: erhan.pektan

Yok hocam daha dün indirdim amerika hesabımdan avrupa psn de olmayabilir amerika psn 'de ücretsiz arama motoruna oyunun ismini yaz çıkıyor ilk demoyu indiriyorsun sonra key denilen full game key 100 kb 'lık sonra oyun full oluyor infamous 1 varsa dlc ücretsiz her iki oyunun trophy 'si var dc universe 17 gb 'lık bir yükleme istiyor

ben back to the future'ı indirdimde dc üniversede öyle 2. bi şey çıkmadı 100kb lık felan ?

DC Universe komple beleşmiş. Bilgisayar için olan Free to Play MMORPG oyunları gibi düşün. Bazı kısıtlamalar varmış.

• quote:

quote:

Yok hocam daha dün indirdim amerika hesabımdan avrupa psn de olmayabilir amerika psn 'de ücretsiz arama motoruna oyunun ismini yaz çıkıyor ilk demoyu indiriyorsun sonra key denilen full game key 100 kb 'lık sonra oyun full oluyor infamous 1 varsa dlc ücretsiz her iki oyunun trophy 'si var dc universe 17 gb 'lık bir yükleme istiyor

ben back to the future'ı indirdimde dc üniversede öyle 2. bi şey çıkmadı 100kb lık felan ?

Hocam ben onu sadece back of the future demiştim dc universe'de öyle bişey yok ön yükleme internet hızına göre iniyor iyi oyunlar

• 2'side çok uzun süredir bedava zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

infamous dlc si neyki kilici mi diyorsun?

hocam ne kılıcı infamous 2 den bahsetmiyorum infamous 1 'arama motoruna yaz orda ücretsiz dlc veya ek paket ücretsiz ordan indirebilirsin
  • iniyo şuanda dc universin 15 gb lık dosyası ps3'ü 1 gün açık bırakcaz :D oynuyan varsa dc üniverse psn eklesinde beraber oynarız yüklenince bide öğretcek biri olursa oyunu oyhşş
  • quote:

iniyo şuanda dc universin 15 gb lık dosyası ps3'ü 1 gün açık bırakcaz :D oynuyan varsa dc üniverse psn eklesinde beraber oynarız yüklenince bide öğretcek biri olursa oyunu oyhşş

Oyun o kadar iyi değil hocam oynadım görev alıyorsun goril filan kesiyorsun garip temalı karakterini seçiyorsun ama çokta beğenmedim
  • teşekkür ettim kardeş bilmiyordum ben dc yi iniyor şuan oynıycam sağol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

infamous dlc si neyki kilici mi diyorsun?

hocam ne kılıcı infamous 2 den bahsetmiyorum infamous 1 'arama motoruna yaz orda ücretsiz dlc veya ek paket ücretsiz ordan indirebilirsin

tamam hocam blade bilmem ne diye bi ekpaket o zaten bedavaydi uzun suredIr.
  • Birşey değil arkadaşlar
  • Gotham City Impostors beta fps tarzında arkadaşlar bu betayı bilmeyen varsa oynasın gayet oynarken çok keyif aldım çok zevkli süresi dolmadan herkese öneririm

PSN ÜCRETSİZ OYUNLAR İNDİRMEYEN KALMASIN

PSN ÜCRETSİZ OYUNLAR İNDİRMEYEN KALMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan.pektan -- 30 Ocak 2012; 16:22:37 >

• arada bedava olan oyunlar oluyor mu beyler ?
  • Çok nadir hocam takip etmek gerekiyor
  • dc universe bedavaydı zaten indirdim byte lara acıdım sonra hiç hoşuma gitmedi sildim....onun dışında sony günahını vermez adama o yüzden beleş bişe beklemeyin
  • quote:

quote:

iniyo şuanda dc universin 15 gb lık dosyası ps3'ü 1 gün açık bırakcaz :D oynuyan varsa dc üniverse psn eklesinde beraber oynarız yüklenince bide öğretcek biri olursa oyunu oyhşş

Oyun o kadar iyi değil hocam oynadım görev alıyorsun goril filan kesiyorsun garip temalı karakterini seçiyorsun ama çokta beğenmedim

arkadaşlarım oynuyo bilgisayarda çok beğenmişler oyun tarzımda onlarla yakın olduğu için beğeniceğimi düşünüyorum.

• Bilgi için sağolun back to the future iniyor şu an hakikaten bedavaymış. Infamous indirdim ama çalışır mı emin değilim. Bendeki avrupa versiyon olabilir.
  • Bunlardan hangisi daha indirmeye değer sizce, back to the future mı yoksa DC Universe mi? ? ikisi birden fazla bir download yükü olacak gibi...

Özel merak notu: 17 gb a kıyıp nasıl indiriyosunuz adil kullanım hikayesi sizi etkilemiyo mu?
  • ps2 de bu psn olayı yok değil mi?
  • Bişey değil arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

ps2 de bu psn olayı yok değil mi?

Yok tabi hocam nerden çıkardın ps2 de bi memory card kısmı vardı menü olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan.pektan -- 30 Ocak 2012; 17:11:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.