Şimdi Ara

PSN ÜCRETSİZ OYUNLAR İNDİRMEYEN KALMASIN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
6.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliemrah

infamus 1 dlc sinin adı ne bulamadım ?

Hocam adını bilmiyorum tam net ama arama motoruna infomaus yaz orda dlc 1 tane var ücretsiz indirebilirsin
  • Arkadaşlar twisted metal demosu geldi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan.pektan -- 1 Şubat 2012; 16:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahtebeyaz

quote:

Orijinalden alıntı: erhan.pektan

Arkadaşlar back of the future anlamadıysanız filmi var izleyin 1985 yılının

ewet bence efsane bır fılm zamanda yolculugun en guzel oyunu ındırdım farklı hesaptan baktım bıraz ama tam anlamıyla oynamalımıyım bılmıyorum sonucta platını yok ben trophy kolaksıyoncusuyum platınsız bır oyun oynamadım hıc

Hocam sorumun cevabını alamadım

• Bu nedir yahu bedava oyun diye girdik mesajları okuduk kayda değer bir tane yazı göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Bu nedir yahu bedava oyun diye girdik mesajları okuduk kayda değer bir tane yazı göremedim.

Hocam sorunu sor cevaplim ilk sayfa genellikle konuyla ilgili oraya dikkatli bakarsan görürsün
  • Arkadaşlar ben bu psn konusunda yeniyim o yüzden sorduğum soru saçma olursa kusura bakmayın.ben 3 aylık psn plus üyeliği alıcam orda mesela infaoumus 2 oyunu ücretsiz gözüküyo diyelimki bunu indirdim ben bu oyunu sadece 3 aylığına mı oynayabiliyorum yoksa silmediğim sürece istediğim zaman oynayabiliyo muyum ? bide bu psn den indirilen oyunları oynamak için her zman internete bağlı mı olmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihbostanci

Arkadaşlar ben bu psn konusunda yeniyim o yüzden sorduğum soru saçma olursa kusura bakmayın.ben 3 aylık psn plus üyeliği alıcam orda mesela infaoumus 2 oyunu ücretsiz gözüküyo diyelimki bunu indirdim ben bu oyunu sadece 3 aylığına mı oynayabiliyorum yoksa silmediğim sürece istediğim zaman oynayabiliyo muyum ? bide bu psn den indirilen oyunları oynamak için her zman internete bağlı mı olmam gerekiyor ?

psn plus 3 aylık alırsan 3 ay sonra inFamous 2 oynuyamazsın.1 senelik plus al ya da inFamous 2 al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

quote:

Arkadaşlar ben bu psn konusunda yeniyim o yüzden sorduğum soru saçma olursa kusura bakmayın.ben 3 aylık psn plus üyeliği alıcam orda mesela infaoumus 2 oyunu ücretsiz gözüküyo diyelimki bunu indirdim ben bu oyunu sadece 3 aylığına mı oynayabiliyorum yoksa silmediğim sürece istediğim zaman oynayabiliyo muyum ? bide bu psn den indirilen oyunları oynamak için her zman internete bağlı mı olmam gerekiyor ?

psn plus 3 aylık alırsan 3 ay sonra inFamous 2 oynuyamazsın.1 senelik plus al ya da inFamous 2 al.

eyvallah hocam peki bi şey daha sorucam.psn den indirilen oyunları oynamak için illa ps3 ün internete bağlı olması mı gerekiyor yoksa normal cd den oynarmış gibi algılayıp psn e ne kadar süre üye olduysak o kadar süre internete bağlantısızda oynayabiliyor muyuz ?

• quote:

quote:

quote:

eyvallah hocam peki bi şey daha sorucam.psn den indirilen oyunları oynamak için illa ps3 ün internete bağlı olması mı gerekiyor yoksa normal cd den oynarmış gibi algılayıp psn e ne kadar süre üye olduysak o kadar süre internete bağlantısızda oynayabiliyor muyuz ?

+1

• quote:

quote:

quote:

İnternete bağlı olucan.(sanırım)plus alıcaksan 1 yıllık al yada boşver.

• yeni gördüm kaçırdım mı?
  • şu anda indirebilecegimiz ücretsiz oyun yokmu acaba?
  • nasıl amerika hesabı açıcam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.