Şimdi Ara

PSN Üzerinden Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psn üzerinden oyun almak istiyorum ancak kredi kartı kullanmak istemiyorum.PSN card diye birşey varmış ancak o da yok ve nerden bulabileceğimi de bilemiyorum.PSN den gördüğüm biir oyunu elde etmenin başka bir yolu var mı acaba?Bu arada aradığım oyunlar 5 ila 9 dolar arasında fiyatları değişen bazı mini oyunlar yani bdromu olmayacağını düşündüğüm için soruyorum.Örneğin red baron arcade favorilerimden biri ancak nasıl elde edebileceğimi bilemiyorum.
    Bir soru da şu diyelim kkredi kartı buldum bunu kullanırken sorun yaşayan var mı ve güvenili oluyor mu?

• Dostum sitede bir arkadaş psn oyunlarını satıyordu.Ama yok kendi user in ile psn den indirmek istersen kredi kartı ile satın alabilirsin.Ben k.kartı ile satın aldım sorun olmadı.Kod ise 5 dk. da mailime geldi. O kodu hesabında kullanırsan aldığın tutar kadar hesabına yükleniyor.Anlayacağın beklemek filan yok.

Not:2 kere Sanal kart ile aldım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odiha -- 16 Şubat 2010; 14:48:26 >
  • Yada shoptodan UK hesap için instant code alabilirsin US hesaplar için kartlar var ama türkiyede baya pahalı
  • Şöyle de bir durum var ki 16 yaşımda olduğumdan kendi kredi kartım yok ve annne baba ikna etmek biraz zor oluyor :) Bahsettiğin arkadaşa nasıl ulaşabilirim acaba?
    Yardımcı olabilecek biri vasa çok makbule geçer.Bir de bu sanal kart olayı nasıl işliyor?
  • bu forumda bir arkadaş var bende alışveriş yaptım bir çok kişinin aşışverişi var psn den oyun satıyor ve yarı fiyatına bak link altta sen iletişime geç istiyorsan o herşeyi sana anlatır.

http://forum.donanimhaber.com/m_31550866/tm.htm

buda psnsi vedath

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 16 Şubat 2010; 15:18:02 >
  • Bende satabilirim :) Hangi oyunları istiyorsun ?
  • Yardımlar için saolun.
  • Arkadaşlar bir sorum daha var diyelim ki psn den oyunu aldık aldığımız oyun us hesabından olursa 1.bölge mi oluyor yani ben mesela 2.bölge almak istiyorum.Psn oyunlarında böyle bir durum var mı?Bölge kodu bu psn oyunlarında da var mı varsa aldığımız oyunun bölgesini nasıl anlayacağız ve diyelimk i oyun 1 bölge 2.bölgesini nasıl bulucaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmdhmdhmd2

Arkadaşlar bir sorum daha var diyelim ki psn den oyunu aldık aldığımız oyun us hesabından olursa 1.bölge mi oluyor yani ben mesela 2.bölge almak istiyorum.Psn oyunlarında böyle bir durum var mı?Bölge kodu bu psn oyunlarında da var mı varsa aldığımız oyunun bölgesini nasıl anlayacağız ve diyelimk i oyun 1 bölge 2.bölgesini nasıl bulucaz?

Hangi bölge aldığın ne farkeder ki? Tüplü tv mi kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malko

quote:

Arkadaşlar bir sorum daha var diyelim ki psn den oyunu aldık aldığımız oyun us hesabından olursa 1.bölge mi oluyor yani ben mesela 2.bölge almak istiyorum.Psn oyunlarında böyle bir durum var mı?Bölge kodu bu psn oyunlarında da var mı varsa aldığımız oyunun bölgesini nasıl anlayacağız ve diyelimk i oyun 1 bölge 2.bölgesini nasıl bulucaz?

Bölge kodu var PSN oyunlarında da. US PSN'den indirdiğin farklı, UK PSN'den indirdiğin farklıdır. Eğer oyunun ek paketi çıkarsa US'den oyunu alıp UK'den ek paketi alırsan çalışmaz ek paket, ikisinide aynı yerden alman lazım. Bunun dışında bölge kodu farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Danielmarcos

quote:

Orijinalden alıntı: Malko

quote:

Bölge kodu var PSN oyunlarında da. US PSN'den indirdiğin farklı, UK PSN'den indirdiğin farklıdır. Eğer oyunun ek paketi çıkarsa US'den oyunu alıp UK'den ek paketi alırsan çalışmaz ek paket, ikisinide aynı yerden alman lazım. Bunun dışında bölge kodu farketmez.

Farkındayım bu farkların fakat arkadaş neden özellikle 2. bölge istiyor onu anlamaya çalışıyorum. Eğer tüplü tv kullanıyorsa disk bazlı oyunlardaki gibi PAL ve NTSC sıkıntısı olabilir diye sordum.

• Yok illa 2.bölge olması lazım değil ama bir paket falan çıkarsa kolaylık olsun diye yoksa başka bir durum söz konusu değil.TV imzamda yazıyor zaten.
  • quote:

Yok illa 2.bölge olması lazım değil ama bir paket falan çıkarsa kolaylık olsun diye yoksa başka bir durum söz konusu değil.TV imzamda yazıyor zaten.

2. bölgeye ait bir PSN'den oyun almanın sana bir artısı yok ki. Hatta 1. bölgeden alırsan artısı var diyebilirim, o bahsettiğin ek paket çıkan psn oyunlarını da yine 1. bölgeden alırsın çünkü 2. bölgeye kayıtlı UK PSN kredi kartı kabul etmiyor. 1. bölge ise ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.