Şimdi Ara

psnden fifa alıcam hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ilk önce fifa 13 indircem buynow tamm kredi kart numaralarını giridm hata verdi isimde ve soy isimde Ş harfi var aca Problem ondanmı Ş leri kopyaladım gözükmedi ne yaptıysamda olmadı adrestemi hata var diye baktım oda dogru herşeyi dogru yaptım ama genede emin degilim bilgisi olan varsa rahı muhterem Allah rızası için yardım etsn sabahtan beri çıdlırdm

• The credit card information is not valid" bu hata
  • Psn bölgesinden kaynaklanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yani kardeş açarmsın konuyu
  • Ş'yi S yap, bende de vardı o hata limit yok diye veriyomuş bende dün ödeme yapıldı gece de plus aldım limit var dimi, yada internetten alışverişe açık mı kart
  • internetten alış veriş yapmadık kardeş limitide var ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresenol9

internetten alış veriş yapmadık kardeş limitide var ayrıca

adres harfiyen aynı olması lazımmış ben internet bankacılığı ile harfi harfiyen adresi aynı şekilde yazdım sen de öyle dene hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani internet bankacıllığına kayıt olucam kardeş ziraate baktım öle birşey var
    http://www.ziraatbank.com/tr/p/n/Content.aspx?id=798

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresenol9 -- 29 Eylül 2012; 14:14:01 >
  • psn tr degılse alısverıs yapamazsın

tr psn alman gerek..
  • tr psn kardeş
  • Şu ş harfini neden koymazlarkisoyadımda ş var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla beyler kafayı yedim evde ya nasıl yapcagımı da anlayamadım herşeyi denedm tr psn en son internet bankacılıgnı deniyecegim bakalım onn içinde şubeye gitmek gerekiyor diyo offf anam offf
  • malesef yok bilgiler geçersizmiş öle diyo psn pofff
  • hatırlıyomsunuz street 1 2 3 ne yazdıklarını sırayla adres no şehir filan
  • adres işi hikaye ancak bazen psn böyle hatalar veriyor kendi kendinede geçiyor.bende aldım aynı hatayı daha önce ondan önce ise aynı şekilde fifa 12 bf3 falan almıştım başka bi kartlar dene hocam sen
  • kart nasıl denicem bilmiyorum
  • zor o iş ayvayı yedik :D
  • beyler fifa indiriyo ama arkadaş nasıl idnricek hala kafam akrışık okuyom her okudugumda iyice kafam karışıyo lütfen biri anlatsın 3 gündür sizide yoruyorum ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.