Şimdi Ara

Psnden indirdiğim oyunları oynayamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha bugün ps3 aldım bende move ile beraber,içinden fitness oyunu,kamera,bi tane move kolu,normal kol bi de god of war çıktı.Fitness oynamak için 2 tane move kolu gerekiyormuş malum bende öğrenciyim bunu zar zor aldım yeni kol alamıyorum bu oyun boşa gitti yani şimdilik,god of desen sarıyor eyw ama sonradan 4-5 saatte sıktı beni..Şimdi psnden euro 2012 demo indirdim o indi diye sevinirken install ettim bende hemen ondan sonra game utiles dataya geldi sadece simgesi ona basınca da bir şey olmadı oyun kayboldu yani install da kayboldu nereye yüklediği hakkında en ufak bi bilgim yok,arkadaşlar ben bu indirdiğim demoları vs nasıl oynayabilirim?

• onu oynamak için fifa12 nin olması lazım gardaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasareCocuk34

Arkadaşlar daha bugün ps3 aldım bende move ile beraber,içinden fitness oyunu,kamera,bi tane move kolu,normal kol bi de god of war çıktı.Fitness oynamak için 2 tane move kolu gerekiyormuş malum bende öğrenciyim bunu zar zor aldım yeni kol alamıyorum bu oyun boşa gitti yani şimdilik,god of desen sarıyor eyw ama sonradan 4-5 saatte sıktı beni..Şimdi psnden euro 2012 demo indirdim o indi diye sevinirken install ettim bende hemen ondan sonra game utiles dataya geldi sadece simgesi ona basınca da bir şey olmadı oyun kayboldu yani install da kayboldu nereye yüklediği hakkında en ufak bi bilgim yok,arkadaşlar ben bu indirdiğim demoları vs nasıl oynayabilirim?

Oyunu oynaman icin fifa 12 olmasi lazim , euro 2012 fifa 12 nin dlc si yani ek paketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana böyle pacman bile olsa bi oyun lazım ama param 0
  • quote:

Bana böyle pacman bile olsa bi oyun lazım ama param 0

Varınızı yoğunuzu oyun cihazına yatırdınız ve şimdi "0" diyorsunuz.

Bkz. IPhone kullanıp da kontörsüz gezen gençlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Bana böyle pacman bile olsa bi oyun lazım ama param 0

Varınızı yoğunuzu oyun cihazına yatırdınız ve şimdi "0" diyorsunuz.

Bkz. IPhone kullanıp da kontörsüz gezen gençlik.

evet haklısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam oyunlarında donma
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.