Şimdi Ara

PSONE TARİHE Mİ KARIŞTI?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     PSONE TARİHE Mİ KARIŞTI??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 3 Ocak 2007; 10:43:32 >
  • O controller i hala kullanıyorum.11 sene oldu taş gibi maaşallah,kaç tane orjinal dualshock 2 bozuldu bu hala taş gibi.tütütütütü
  • hiç unutmam ortasona yeni geçmiştim peder de karnem iyi diye çok istediğim ps1i almıştı. fiyatını da unutmam 65ytl şirinevlerden almıştık

ordaki satıcı adama bile hatırlıyorum 3 tane de oyun veriyim demişti sana ben de nba 98(şu anda live 07 oynuyorum yaw ) world cup 98 ve street fighters zeroyu almıştım hey gidi günler hey... valla duygulandım

• konsol ilk çıktığında daha türkiyeye birkaçtane gelmişti benim maaşım çok net hatırlıyorum 32 milyondu
    makınayı 63 milyona almıştım şimdi diyorumda içimden ne para vermişim be
    ama son kuruşuna kadar helal olsun kaç gece makınanın başında sabahladığımızı bilirim
    hey gidi günler hey gidi psi1.
    bize bu güzellikleri yaşatan sony e tşk ederim
  • Benimki kalın kasa olanlardan oyunları falan hep duruyo hepsini kutuladım rafa kaldırdım...Ne tekken oynardık saattlerce başından kalkamazdık....Hey gidi günler
  • Bende 65 milyona almıstım yanında 5 oyun vermislerdi.

Ps Magazine diye bir dergi almıstım ve o dergide Re 2 oyunu önincelemesi vardı bende bu oyun ne boyle diyip Ps aldırmıstım pedere ama ben aldıgımda daha cıkmamıstı Re 2 ne beklemistim Re 2 oyununu ama asla pisman olmadım konsolu aldıgım icin sonra 90 ytl gibi bir fiyata satmıstım
  • o konsol sektörünün beatlesı:)asla çöpe atılmaz sadece müzeye kaldırılır ve kalbimizde yaşamaya devam eder:)mgsyi ilk oynadığım güne dönmek için neler vermezdim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BorDeAuX

evet ps1 defteri kapandi ve rafa kaldirildi (yada müzeye)

aynen
  • PS1'da yaşadığım bir çok anı var.Ama bunlardan en güzel FF8'di...Ölene kadar bu ikiliyi asla unutmayacağım zaten unutamam...
  • bende hala ps1 var isteyen varsa
  • bende 1 de var 2 de var her ne kadar oynamasamda artık saklayacağım.belki şans yüzüme gülerde ps3 alabilirsem ki çok uzak bir ihtimal koleksiyon yaparım.
  • ps1 oyunlarını şu ans orunsuz oalrak psp de oynuyorum psp ye çıkan son 3 firmware ile sony 3.x den sonra psx oyunları ıcın psp ye destek verdı ve firmware yasal olarak emulatoru ekledı ayrıca elınızdekı oyunları convertor ıle cevırıp psx e atıp oynayabılıyorsunuz. Dusunsenıze resident evilş psp nizde denemenızı onerırım cok zevklı oluyor
  • arkadaşlar psone da bir oyun vardı resident eville benzeyen hatta adı bile benziyor sanırım adı president evilmiydi neydi googulun grafiklerinde arattırdım resident evililin kapak fotoğrafındaki kızın kafasının yerine bushun kafasını koymuşlar yok yani ... neyse o oyunu gece gündüz oynardım...şöyle ata benzer dinazorlar vardı tam hatırlayamıyorum yerin altından canavarlar çıkardı solucan gibi... yazarkasa gibi bir yerde takılmış şifresini çözememiştim ps2 alırken satmıştım... hatırlayanınız varmı... bence çok güzel bir oyundu... yukardaki arkadaş psone oyunlarının ps2 dede çalıştığını söyledi eğer öyleyse bodruma inip oyunu çıkartayım diyorum...
  • ne oyunlar oynardım be
    tony hawk 4 resident evil 2-3 spiderman big hunter game syphon filter winning eleven
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunama

arkadaşlar psone da bir oyun vardı resident eville benzeyen hatta adı bile benziyor sanırım adı president evilmiydi neydi googulun grafiklerinde arattırdım resident evililin kapak fotoğrafındaki kızın kafasının yerine bushun kafasını koymuşlar yok yani ... neyse o oyunu gece gündüz oynardım...şöyle ata benzer dinazorlar vardı tam hatırlayamıyorum yerin altından canavarlar çıkardı solucan gibi... yazarkasa gibi bir yerde takılmış şifresini çözememiştim ps2 alırken satmıştım... hatırlayanınız varmı... bence çok güzel bir oyundu... yukardaki arkadaş psone oyunlarının ps2 dede çalıştığını söyledi eğer öyleyse bodruma inip oyunu çıkartayım diyorum...

Dino crisis olması lazım. 2'incisini bitirmiştim ama 1'incisi gerçekten zordu takıldım ve cd kayboldu iyimi.

• quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

quote:

arkadaşlar psone da bir oyun vardı resident eville benzeyen hatta adı bile benziyor sanırım adı president evilmiydi neydi googulun grafiklerinde arattırdım resident evililin kapak fotoğrafındaki kızın kafasının yerine bushun kafasını koymuşlar yok yani ... neyse o oyunu gece gündüz oynardım...şöyle ata benzer dinazorlar vardı tam hatırlayamıyorum yerin altından canavarlar çıkardı solucan gibi... yazarkasa gibi bir yerde takılmış şifresini çözememiştim ps2 alırken satmıştım... hatırlayanınız varmı... bence çok güzel bir oyundu... yukardaki arkadaş psone oyunlarının ps2 dede çalıştığını söyledi eğer öyleyse bodruma inip oyunu çıkartayım diyorum...

Dino crisis olması lazım. 2'incisini bitirmiştim ama 1'incisi gerçekten zordu takıldım ve cd kayboldu iyimi.

Hayır o oyun değildi.... kafaya taktım bulacam şimdi...

• parasite eye olmasın?
  • quote:

parasite eve di sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

parasite eye olmasın?

evet oyun buydu.... ne oyundu ama bilmiyorum oynadınız mı...
    bir kaç fotğrafını buldum... acaba bu oyunu bodrumdan çıkartıp ps2 de oynayabilirmiyim?

• eger olurda oynarsan yazarkasanın şifresi 3133 galiba. duvardaki kovboy resimlerinde bi soru var ordan buluyosun sonucu. ben 5-6 yıl önce 2 gün ugrasmiştım. tek kelime ingilizce bilmiyodum. bi sözlük alıp kelime kelime yazarak bulmuştum. neyse yazarkasadan anahtar çikacak.o anahtarla bi odaya çıkıyosun. o odada kızı yatağa yatırman gerekiyor. bence mutlaka oyna. ben bitiremedim. 5 yıl geçmiş hala unutmamişim. zaten oyun ps1 için oldukça iyi grafiklere sahip. oyna ve benim içinde bitir şu oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.