Şimdi Ara

PSONE TARİHE Mİ KARIŞTI?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • way be siz böle konuşunca bende duygulandım benim ps 1 deki favori oyunum nba live 99 du süper oyundu o zamanlarda basketboldan anlamazdım rastgele almıştım nba deki bildiğim tek oyuncu michael jordan dı ve 99 da michael jordan yoktu ne kadar üzülmüştüm jordan ı bulamayınca iki gün aramıştım büyün takımlarda jordan ı WAY BEEE
  • hakikaten vay bee eski günlerim aklıma geldi mahallede psone olanın ayrı bir havası olurdu hatta ilk aldımı evden hiç çıkmazdı acaba hala oyun çıkartıyorlar mı?
  • Arkadaşlar ps2 de Ps1 oyunlarını açıyorum ama save yapamıyorum.Ps2 haricinde ps için olan memory card ile denedim gene aynı.Bu ps oyunlarını ps2 de oynarken nasıl saveleriz.
  • Evet arkadaşlar cevap verecek kişi yok mu?
  • Hakkaten ya.PsOne oynamayalı kaç sene oluyor ya.En son psOne oynadığımdaaa....
  • İlk çıkanlardan ps1 (1 kol dual shock değil analog fln da yok)almıştım tabi o zmnlar chip fln daha piyasada yoktu oyunlar yine deli pahalıydı demo cd baydıktan sonra 20 ytl ye Fifa 98 orj. almıştım o günler çok paraydı 20 ytl. aradan baya bi süre geçtikten sonra chip taktırdım da oyuna doydum. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxxer -- 14 Nisan 2008; 18:12:06 >
  • ben hala ps1 oynarım gecen gün tomb raider 2 bitirdim tekrardan
  • Harika oyunları vardı gerçekten Metal Gear Solid, Silent Hill, Resident Evil serisi, Dino Crisis serisi, Fear Effect, Parasite Eve, Crash, Gran Turismo 1-2, X-Men Mutant Academy, Dracula, Alone in The Dark, Ace Combat 1-2...vs ilk aklıma gelenlerden...

yani tarih olması mümkün değil...
  • "Unutanlar unutulanları asla unutmazlar..."

İBRAHİM ERKAL

• XBOX360, Play Station 3' e sahip olupta psone alan arkadaşlarım var , hala oyunları güzel.....
  • teknoloji de nostalji oldu hayatımızda... ps 1'in benim hayatımda da önemli yeri vardır. ben 70 doğumluyum. bilgisayar kullanmaya başladığımda windows yoktu ve sistem disketleri falan vardı. ps 1 devrimdi o zamanlar. oyunlar değil oyunları oynarken yaşadığımız heyecanlar şu an aklımızda kalan. bazı arkadaşlar ps 2 de o kadar zevk almamıştım falan diyorlar.... çünkü büyüyoruz dostlarım :) ilk heyecanlar en heyecanlılarıdır daima. ya da cat stevans'ın dediği gibi "the first cut is the deepest" o oyunlar teknolojiye hayranlığımızın heyecanını hatırlatıyor bize. ama her zaman yeni heyacanlar vardır. yine de ps 1 ölmez çünkü o artık bizim anılarımızın bir parçası :)
  • Arkadaşlar madem konu hortlamış ben de fırsattan yararlanıp birşey yazmak istiyorum, yanlış bilinen birşey var, bu konuda da görünce yazmak istedim, playstation 1 ve psx aynı şey değildir, psx denilen alet playstation 2 tabanlı bir alettir, linkini de veriyim, merak edenler inceleyebilir.

PSX
  • Bu'da ayrı bir efsane

PSONE TARİHE Mİ KARIŞTI??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX -- 15 Nisan 2008; 1:49:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

"Unutanlar unutulanları asla unutmazlar..."

İBRAHİM ERKAL

Unutamadan, Unutulur... gökhan

Kim söylüyodu bunu sertaç diye biriydi galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: THX

Bu'da ayrı bir efsane

Ps1'de Acecombat 3'den sonra en çok sevdiğim oyundu. Arkadaşlarla 2 oyuncu kapışmak zevkli oluyordu.
  • quote:

Bu'da ayrı bir efsane

• bu oyun unutulmaz arabalara silah takıyorduk hele hele böle bir karlı bölüm vardı dagı çıkıyordun sonra teleferikle inerdim:D çok eglenceli oyundu hala bende 100 e yakın oyun var ps1 le ilgili ve hala oynarım
    quote:

Orjinalden alıntı: yme61

quote:

Bu'da ayrı bir efsane

• test drive 5 oyunuyla resmen araba bilgim artmıştı mustang,plymouth,chevelle,charger,caterham,cobra vs vs arabalar zihnime kazınmıştı ne zaman görsem ben bunlarla yarışmıştım derim. Bi de soundtrackler vardı mükemmel daha o yaşlarda fearfactory dinliyomuşuz ama haberimiz yoktu tabi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.