Şimdi Ara

PSONE TARİHE Mİ KARIŞTI?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be,ben bu oyunu bırakmıştım,amma da uyuz olmuştum ya,o kovboy kasabasından çıkmak için bir tane kamyonet vardı,onun için anahtar mı yoksa bir parça mı ne bulmam gerekiyordu,kafayı yemiştim ama bi türlü bulamamıştım.
    Öylece bıraktım oyunu.Resimlerde ki Kızılderili şeflerinin tarihlerinden bir kasayı açman gerekiyordu ama çözemmemiştim ben.
    Ne anahtarı bulmuştum,nede kızı yatağa atabilmiştim
  • Ps çok güzel bi makinaydı hakikaten silent hill resident evil 1 2 3 we mgs dino crisis gran turismo aklıma hemen bunlar geldi dino crisisin birincisini bende bitirememiştim ama ikincisi çok güzeldi
  • parazite eve,tenchu 1,mgs,slint hill,RE1,2,3,dino crsis ne oyunlardı yaw..hala daha oynuyorum pc den
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunama

quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

parasite eye olmasın?

evet oyun buydu.... ne oyundu ama bilmiyorum oynadınız mı...
    bir kaç fotğrafını buldum... acaba bu oyunu bodrumdan çıkartıp ps2 de oynayabilirmiyim?

PSONE TARİHE Mİ KARIŞTI??

evet biliyorum oyunu bende var oyunuyorum ama 2. cd sinde biyere takıldım geçilmiyo

• quote:

Orjinalden alıntı: soneday

quote:

quote:

parasite eye olmasın?

bir kaç fotğrafını buldum... acaba bu oyunu bodrumdan çıkartıp ps2 de oynayabilirmiyim?

evet biliyorum oyunu bende var oyunuyorum ama 2. cd sinde biyere takıldım geçilmiyo

zaten oyunu yapandan, başka birinin bitirdiğini zannetmiyorum,acayip zor bir oyundu ama tiryakilik yaratıyordu...

• @soneday

Ps2de oynayabilirsin bu oyunu.Ben bir çok ps1 oyunu test ettim.Hepside çatır çatır çalıştı alette.
  • yaw ben de yeni bir başlık açtım bir oyun için sağolsun yardımda aldım forumdan ve oyunu yazdım cd'ye ama bir hatamı yaptım ne hiç tanımadı bile cd'yi. Oyunda X-Men: Mutant Academy 2 Süper bir dövüş oyunuydu. Hele benim gibi bir çizgiroman ve X-Men fanatiği için biçilmiş kaftandı. Hayatta en zevk aldığım dövüş oyunu diyebilirim. Magneto ve Nightcrawler'la rakip tanımazdım zamanında hatta fiske yemeden adam yendiğim olurdu çok. Her hareketrini her combosunu ezbere yapardım otomatik, hey gidi günler hey

Hatta buradan tekrar söyleyim eğer elinde PS2 de çalışır halde bulunan varsa bu oyun satın almaya talibim şiddetle..

• quote:

quote:

quote:

quote:

parasite eye olmasın?

zaten oyunu yapandan, başka birinin bitirdiğini zannetmiyorum,acayip zor bir oyundu ama tiryakilik yaratıyordu...

ben bitirdim

• quote:

Orjinalden alıntı: ugur67

parazite eve,tenchu 1,mgs,slint hill,RE1,2,3,dino crsis ne oyunlardı yaw..hala daha oynuyorum pc den

valla arkadaşım o dönemlerde zevkle oynardık bu oyunları, elde var ps2 yüzüne bile bakmıyorum, o zamanlar küçüktük okula giderdik dert yok tasa yok bütün gün oynardık şimdi ise son model oyunlar var yarım saat oynuyorsun sıkılıyorsun anlamadım gitti...bu arada oyunu bitirdiğine inanmıyorum yani...
  • nası unutulur bea karizmaya bakın

• İlk Ps1 2000 yılında kardeşimle ortak almıştık ve bizi uzun süre götürmüştü ve hala da sağlam bi şekilde duruyor ama Ps2 olduğundan dolayı oynanmıyor bir çok oyunu ile beraber evin bir köşesinde duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur67

quote:

quote:

quote:

quote:

parasite eye olmasın?

ben bitirdim

demkki oyunu sen yapmışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Logan.PL

yaw ben de yeni bir başlık açtım bir oyun için sağolsun yardımda aldım forumdan ve oyunu yazdım cd'ye ama bir hatamı yaptım ne hiç tanımadı bile cd'yi. Oyunda X-Men: Mutant Academy 2 Süper bir dövüş oyunuydu. Hele benim gibi bir çizgiroman ve X-Men fanatiği için biçilmiş kaftandı. Hayatta en zevk aldığım dövüş oyunu diyebilirim. Magneto ve Nightcrawler'la rakip tanımazdım zamanında hatta fiske yemeden adam yendiğim olurdu çok. Her hareketrini her combosunu ezbere yapardım otomatik, hey gidi günler hey

Hatta buradan tekrar söyleyim eğer elinde PS2 de çalışır halde bulunan varsa bu oyun satın almaya talibim şiddetle..

benden var

• ya ben bu oyun için nekadar uğraştım arkadaşlar
    internetten çıkış yollarımı aramadım
    bide yazılar japoncamıdır nedır
    ama iyikide oynamışım yaa

quote:

quote:

parasite eye olmasın?

• güzeldi müzeldi ama o artık bi tarihi eser
  • hayır bence sonuna kadar dayanmalı
    çünkü o bi efsane
  • ewett...
    O bir efsane....
  • ps one
  • quote:

valla arkadaşım o dönemlerde zevkle oynardık bu oyunları, elde var ps2 yüzüne bile bakmıyorum, o zamanlar küçüktük okula giderdik dert yok tasa yok bütün gün oynardık şimdi ise son model oyunlar var yarım saat oynuyorsun sıkılıyorsun anlamadım gitti...bu arada oyunu bitirdiğine inanmıyorum yani...

Aynen öyle ya 99 da ps1 ile tanıştım 2 yıl sonra da ps2 aldım ama ps1 kadar zevk vermedi.
    PS1 de elimdeki tüm oyunları bitirmiştim,
    PS2 de ise 50 küsür oyundan en fazla 7-8 tanesi dışında doğru düzgün oynamışlığım yoktur açar sıkılır kapatırdım

• playstation tam bir efsanedir herşeyiyle..çocukluktan gençliğe geçtiğim dönemlerde bana da en büyük dost olmuştu..mahalledeki arkadaşımla ne oyunlar oynardık geçemediğimiz yerlerde fikir alışverişleri yarışlarındaki time attack kapışmalarımız we sevdamız..daha neler neler.. o bana bir karne hediyesiydi ve diğer çocuklardan ayrıcalıklı yapmıştı..unutulmaz ps1
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.