Şimdi Ara

PSONE TARİHE Mİ KARIŞTI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun konsollarında devrim yaratan PSONE(ps1,psx) tarihe mi karıştı??

• ilk mesaj ve böyle bir topic
  • Tarihe karışmadı . Bu konsolda halen winning eleven , Resident evil , MGS gibi oyun dünyasına damgasını vurmuş oyunları oynayanlar var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 1 Ocak 2007; 15:19:50 >
  • Bence tarihe karıştı... Mazide kaldı PS1 ile geçirdiğimiz günler... Oyun ve sanırsam konsol üretimi durdu, PS1 oyunu arasıra oynayanlar bile PC veya PS2'lerinde oynuyorlar.
  • müzelik oldu.
  • evet ps1 defteri kapandi ve rafa kaldirildi (yada müzeye)
  • Xbox a bile ayda yılda bir oyun çıkıyor.. PSone mı çıksın dahada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    geçen ay açıldı
    Ps3 devri bitti mi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PS2nin ps1 oyunlarını sorunsuz çalıştırması sayesinde ps1 tarih oldu denilebilir.Ps2si olan ps1 oyununu kusursuzca oynuyor zaten konsolunda.
  • PLAYSTATİON O NE
  • PS3 için 1000 dolar ve üstü rakamların konuşulduğu ülkemizde, maddi durumları yetmediği için ps2 alamayan ve ps one alanların olduğunu biliyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 1 Ocak 2007; 23:09:34 >
  • İzin verelim karıssın artık
  • kardesler ps1 in seklini hatirlamayan var siz hala ne diyonuz yaw raflik muzelik degil ps1 direk cope
  • quote:

Orjinalden alıntı: efurkan

kardesler ps1 in seklini hatirlamayan var siz hala ne diyonuz yaw raflik muzelik degil ps1 direk cope

dur ya cope atma bana ver ben oynarim
  • bende ps1 var ama nerdeyse her tarafi bozuk 10 lira ver hertarafini yaptirir oynarsin
    quote:

Orjinalden alıntı: *murattti*

quote:

kardesler ps1 in seklini hatirlamayan var siz hala ne diyonuz yaw raflik muzelik degil ps1 direk cope

dur ya cope atma bana ver ben oynarim

• Ps 1 artık karşısında geçirdiğimiz günlerle kalbimizde (aah ah, oyunculuğumun çömezlik dönemi ve mgs1 unutamam bunları ben ) ve pc'lerimizdeki emulatorlerimizde yaşıyor
  • Keşke satmasaydım diyorum. Parasite eve 2 oyununun emulasyonu sakat.
  • Ozellıkle düşük bütçeli kullanıcılar 2. el de olsa halen ps1 alıp oynuyorlar. Daha geçen gün arasıra pc de oynadığım 30 adet ps1 oyununu 12 YTL ye sattım
  • Resident Evil ,Resident Evil 2,Resident Evil 3,Silent Hill 1,Mgs,Syphon Filter,Nuclear Strike,FF ne günlerdi duygulandım yaws
  • quote:

abi şaka bi yana ben gerçekten ps1 in şeklini unttum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yoh96

quote:

abi şaka bi yana ben gerçekten ps1 in şeklini unttum

walla mi diyon be
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.