Şimdi Ara

PSP 3.X firmware update yapmaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psp 1.50 makinem var. Bunu 3.X e update yaparsam ne kaybederim ve ne kazanırım?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GusFraba -- 5 Mart 2007; 18:59:40 >

• 3.20 ne zaman çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

3.20 ne zaman çıktı?
    biraz degisik olmus soru neden en son surume gecmeyı sormadında 3.02 de kaldın orasını anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceci

biraz degisik olmus soru neden en son surume gecmeyı sormadında 3.02 de kaldın orasını anlamadım?

Alıntıları Göster
    evt 3.20 ne zaman cikti

dostum sen hic kafani karistirma psp yi 3.10 OE yap butun ozelliklerinden yararlan kopya oyun homwbrew hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skatyyyy

evt 3.20 ne zaman cikti

dostum sen hic kafani karistirma psp yi 3.10 OE yap butun ozelliklerinden yararlan kopya oyun homwbrew hepsi.

Alıntıları Göster
    3 02 demek istemistir büyük ihtimal arkadaslar!!!!
  • quote:

3 02 demek istemistir büyük ihtimal arkadaslar!!!!

Alıntıları Göster
    3.20 (BMW) ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LunarGuardian

3.20 (BMW) ...

Alıntıları Göster
    ???????????
    ?????? ????
    ?? ??? ???
    ???? ??? ??? ???????????????????
    ??????? ?? ? ?
    ?????????? ???????????? ? ?
    ??????? ?? ? ?
    ???? ?? ? ?
    ?? ?? ? ?
    ??????? ?? ?? ? ?
    ?????????? ?? ?????????????????????? ?????????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: piyuv_

???????????
    ?????? ????
    ?? ??? ???
    ???? ??? ??? ???????????????????
    ??????? ?? ? ?
    ?????????? ???????????? ? ?
    ??????? ?? ? ?
    ???? ?? ? ?
    ?? ?? ? ?
    ??????? ?? ?? ? ?
    ?????????? ?? ?????????????????????? ?????????????????

Alıntıları Göster
    arkadaşım sonucta hepımızın kerneli 1.5 e donecek bır fırmware yapta dr alex ınkılerden 3.03 de yapabılırsın ama en son 3.10 cıktı ona gec arkadaşların dedıgı gıbı ..

• quote:

Orijinalden alıntı: enginguzelsoy

arkadaşım sonucta hepımızın kerneli 1.5 e donecek bır fırmware yapta dr alex ınkılerden 3.03 de yapabılırsın ama en son 3.10 cıktı ona gec arkadaşların dedıgı gıbı ..

Alıntıları Göster
    zaten soruyu soran arkadas kendısıde bılmıyo nıye sordugunu sanırım cünki bu kadar cevaba cevap bile yazmadı az da olsa ''niye...neden''gibi bir msj dahi yazmadı...enteresan........baslıgı bile degistirmedi adam yaw goren acaba 3 20 firmware mi cıktı diye dalıyodur konuya....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceci -- 1 Mart 2007; 11:20:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GusFraba

Psp 1.50 makinem var. Bunu 3.20 ye update yaparsam ne kaybederim ve ne kazanırım?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

zaten soruyu soran arkadas kendısıde bılmıyo nıye sordugunu sanırım cünki bu kadar cevaba cevap bile yazmadı az da olsa ''niye...neden''gibi bir msj dahi yazmadı...enteresan........baslıgı bile degistirmedi adam yaw goren acaba 3 20 firmware mi cıktı diye dalıyodur konuya....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ceci

evet arkadaşım aynen dediğin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: sonybox

quote:

Alıntıları Göster
    en son 3.11 çıııktııı

• quote:

Orijinalden alıntı: sonybox

quote:

Alıntıları Göster
    3.10 oe-a ve 3.10 oe-a2 bile çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: burem

en son 3.11 çıııktııı

Alıntıları Göster
    custom firmware diil ama originallllllllllll!!!!!!!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: burem

en son 3.11 çıııktııı

• quote:

custom firmware diil ama originallllllllllll!!!!!!!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: burem

en son 3.11 çıııktııı

Alıntıları Göster
    11 decrypt edildi deniyor. gercı bır fark yok bence daha dogrusu update yapacak kayde deger bır sey yok
  • quote:

11 decrypt edildi deniyor. gercı bır fark yok bence daha dogrusu update yapacak kayde deger bır sey yok

Alıntıları Göster
    evet çözümlenmiş ama herhangi biir kayda deger artısı yokmus ve ayrıca oe-* side cıkmadı daha
  • quote:

evet çözümlenmiş ama herhangi biir kayda deger artısı yokmus ve ayrıca oe-* side cıkmadı daha

Alıntıları Göster
    onemlı olan decrypt oe sı colar o problem degıl .. ama onemlı olan bir şey varsada bu işin b*ku çıktı :)
  • quote:

onemlı olan decrypt oe sı colar o problem degıl .. ama onemlı olan bir şey varsada bu işin b*ku çıktı :)

Alıntıları Göster
    harbiden ama ya ne zaman kadar devam edecek bu sey valla hiç birşeyi bukadar cook ve sık degıstırmedım

mesela:telefon--- kız arkadas

• quote:

harbiden ama ya ne zaman kadar devam edecek bu sey valla hiç birşeyi bukadar cook ve sık degıstırmedım

mesela:telefon--- kız arkadas

Alıntıları Göster
    ya mesela şoyle devhıookun ozellıklerını koysa bıle upgrade etmeye deger ama bug dıyıp guvenlık kendı fırmware acıklarını yamamaya calısıp delı etmıyorlarmı benı

Adamlar bugu gıderdıkd ıyor ego tatmın edıyor bızım dr. alex 2 gun sonra alın sıze diyip decrypt edıp yuzleırne vuruyor. Ben dr. alex yerınde olsam ozellık cıkmadan bunları decrypt edıcegıme 3.10 nu downgrade etmeye uğraşırdım. Kayıdeye alınması gerek olan konular o yoksa 3.03 olsa ne olur 10 olsa ne olur 11 olsa ne olur her sey su ankı mevcut fw ler le oynanıyor

• quote:

ya mesela şoyle devhıookun ozellıklerını koysa bıle upgrade etmeye deger ama bug dıyıp guvenlık kendı fırmware acıklarını yamamaya calısıp delı etmıyorlarmı benı

Adamlar bugu gıderdıkd ıyor ego tatmın edıyor bızım dr. alex 2 gun sonra alın sıze diyip decrypt edıp yuzleırne vuruyor. Ben dr. alex yerınde olsam ozellık cıkmadan bunları decrypt edıcegıme 3.10 nu downgrade etmeye uğraşırdım. Kayıdeye alınması gerek olan konular o yoksa 3.03 olsa ne olur 10 olsa ne olur 11 olsa ne olur her sey su ankı mevcut fw ler le oynanıyor

Alıntıları Göster
    Versiyon konusunda yanlış yazmışım arkadaşlar ama benim merak ettiğim geriye dönüşü olur mu bunun veya update ettikten sonra geriye dönmem gerekir mi ileride? Ben bunu merak ettim. 3.X versiyonuna update edersem yani demek istiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.