Şimdi Ara

PSP 3000 mi 2000 mi - Her kafadan farklı ses çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekranı daha iyi, kendisi daha yeni bilmem ne diye 3000 serisinden alayım dedim arkadaşın biride bu sefer vay 3000 ler kırılmıyor, vay kitleniyor, vay modlanmyor, vay save olayı yok bilmem ne bisürü şey söyledi. Ne yapacağımı şaşırdım, fiyat farkını gözardı edersek hangisini almalıyım ? Yani eski olmasına rağmen tutupta kullanım kolaylığı var diye 2000 mi almalıyım ?

• Ben 3000 sipariş ettim bugün ekran olarak bayağı fark var psp yaz googla direk çıkıyor çilekli resim ne bileyim herkes 2000 diyor ama ekranı daha iyi 3000'in 2000 demelerinin sebebide daha eski olması yani sorunu az sorunu olsa bile eski olduğu için çözümü var 3000'in sorunları olduğu zaman hemen çözemezsin bilinmiyor flan

saçmaladım susuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamorrah

Ben 3000 sipariş ettim bugün ekran olarak bayağı fark var psp yaz googla direk çıkıyor çilekli resim ne bileyim herkes 2000 diyor ama ekranı daha iyi 3000'in 2000 demelerinin sebebide daha eski olması yani sorunu az sorunu olsa bile eski olduğu için çözümü var 3000'in sorunları olduğu zaman hemen çözemezsin bilinmiyor flan

saçmaladım susuyorum

Zamanla o sorunlarda çözülür herhalde 3000 de, şimdi ben aldığımda kesinlikle oyunları ms de crack li olarak oyanayabileceğim değil mi? O konuda sorun yok yani ???

• 5.03 versiyonlu 3000 alırsan süper olur diye düşünüyorum. Yok kalıcı fw yok diyorlar ama bu işlemi yapmak çok kolay inan ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

5.03 versiyonlu 3000 alırsan süper olur diye düşünüyorum. Yok kalıcı fw yok diyorlar ama bu işlemi yapmak çok kolay inan ki.

Tavsiyene uyucam hocam, peki 3000 in son hanesindeki rakamın bir önemi var mıdır

Birde ben zaten fw ı kırılmış şekilde, kırdırarak alacağım.
  • 300x olarak geçer zaten malum sitelerde, fw için bir önemi yok. bence kırdırma işlemini başkasına yaptırma. zaten çok kolay bir işlem. ben şu an kalıcı yapılıyor mu bilmiyorum 3000lerde. ben kendim yaptım aleti tam kapalı konuma getirmiyorum, uyku modunda duruyor o kadar. zaten kapansa da tekrar kırmak 2,3 dk lık bir iş. eğer ayrıca para vereceksen kırdırma ama yine de sen bilirsin.

edit: yanlış bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRaconteur -- 12 Ağustos 2009; 2:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush

quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

5.03 versiyonlu 3000 alırsan süper olur diye düşünüyorum. Yok kalıcı fw yok diyorlar ama bu işlemi yapmak çok kolay inan ki.

Tavsiyene uyucam hocam, peki 3000 in son hanesindeki rakamın bir önemi var mıdır

Birde ben zaten fw ı kırılmış şekilde, kırdırarak alacağım.

o rakamlar bölgeleri ifade ediyor sadece..Amerika , Japonya , Avrupda falan..
    hiç bi fark aralarında yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu iki teyp farkı nedir ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlaşıldı, bu arada kırdırmaya para vermeyeceğim aldığım yer kıracak, teşekkürler.
  • birde 3000 in ekranında hareketli anlarda filan görüntü bozukluğu oluyor bunuda dikkate al
  • 3000 lerde ekranda Scanline problemi olabiliyor dikkat etmek gerek!
  • Aldım bugün, sağolun.
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
  • Teşekkürler bu oyun indirmeyle ilgili pm den yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.