Şimdi Ara

PSP 3001 FİLM İZLEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PSP 3001,6.00 version sahibiyim.korsan oyun oynayamıyorum en azından dizi izlemek istiyorum alette.bunun için dosyaları gerekli çözünürlük ve formata çevirip VIDEO klasörüne atmama rağmen video bulunamadı diyor.yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43316ACAF -- 18 Ekim 2010; 21:23:52 >

• arkadaşlar lütfen yardımcı olun yoksa gerçekten deliricem belki yanlış çevirmiş olabilirim düşüncesiyle internetten psp için kısa videolar indirdim ve onları VIDEO klasörüne attım yine dosya yok diyor.sinirden ne yapıcagımı bilmiyorum şu anda
  • bi memory stick ten izlenilen videolara sony 320*240 çözünürlük sınırlaması koyuyor pmp Veya Mp4 Formatında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 23 Ekim 2010; 17:21:38 >
  • çözünürlük zaten psp'ye uygundu ve sorunu çözdüm memory sticke format atıp VIDEO klasörünü tekrar oluşturdum ve dexterdan bi bölüm atıp denedim sonunda izleyebildim
  • Çözünürlük otomatik olarak ayarlanıyor zaten sorun yaratmıyor pek ama video formatı mp4 değilse izleyemezsin. PMP kurarsan DivX,WMV ve MP4 (son sürümün AVI desteklediği söyleniyor ama henüz denemedim) seçenekleri de geliyor.
  • tamamdır arkadaşlar sorunu çözmüş bulunmaktayım meğer önce memory sticke format atmak gerekliymiş formatı attıktan sonra yaptım şimdi çatır çatır izleyebiliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox'ta Film İzlemek
    12 yıl önce açıldı
    Andorid TV'Den Film İzleme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.