Şimdi Ara

PSP 3006 açılmıyor(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar az önce psp'yi açayım dedim açılmadı daha doğrusu yeşil ışık yanıyor xmb menüsü geliyor ama sadece arkaplanı geliyor, simgeler gelmiyor öylece kalıyor.Napmam lazım arkadaşlar brick olduğunu sanmıyorum versiyon ayarlarıyla oynamadım sadece umd dilini türkçe yaptım ve colour seçeneğini wide'dan normale çevirdim bu kadar
    Edit:Arkadaşlar recovery menu'ye nasıl gidebilirim onu söylerseniz belki çözebilirim.6.60 cfw'sini kullanıyorum, kalıcı olmadığı için recovery menu'ye giremiyorum.Nasıl girebilirim recovery menu'ye
    Edit2:Evet arkadaşlar sorunu çözdüm, aynı sorunu yaşayanlar pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roach3558 -- 22 Ağustos 2012; 15:27:52 >

• Cozum forum kurallarina aykiri degilse, buraya yazsanız da daha çok kisi yararlansa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hemen yazıyım, forum kurallarına aykırı değil merak etmeyin.Önce select, start, kare ve üçgen tuşlarına basıyoruz, şimdi parmaklarımız o tuşlarda kalsın ve cihazı açalım.Cihazı açtığınızda eliniz hala söylediğim tuşlarda kalsın.Bir süre sonra kurulum çıkacak, çıkınca parmaklarınızı tuşlardan çekebilirsiniz.Bu kurulumu yapın sonra PSP eski haline dönecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açılmayan PC Sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.