Şimdi Ara

Psp alacağım Yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle yardım ettiğiniz için teşekkür ederim...Sorularım Şunlar:

1)Psp 3004+8gb umd+oyunlar 250TL fiyat uygun mudur?(ADANA)

2)Bitik bir alet almak istemiyorum kime sorsam 'psp devri bitti' diyor..Doğru mudur?

3)Ayrıca başka konularda android tabletlerin pspden daha iyi oyun oynattığı söyleniyor...Psp okadar kötü mü?

• Al gitsin eski oyunlari bile 2 yıl götürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Al gitsin eski oyunlari bile 2 yıl götürür

Onu biliyorum fakat soruların cevabı lazım...
  • 1-Uygun ama her zaman 2000 modelleri tercih edin
    2-Doğrudur ama eski oyunlar efsanedir yani hepsini oynar satarsınız
    3-Abartı
  • 4 sene psp kullandım. 1. sorunun cevabı fiyat uygun. 2. sorunun cevabı, evet psp devri bitti almanı kesinlikle tavsiye etmem. ps3 ya da ille de el konsolu alacağım dersen vitaya yönel. 3.sorunun cevabı ise tamamen abartı. hiçbir cihaz, sadece oyun amaçlı üretilmiş bi cihazdan daha fazla verim verdiğini iddia edemez, bu tamamiyle mario stayla oyunlara meraklı androidcilerin uydurması :) bırak onlar temple run'larında rekor kassınlar :) umarım yardımcı olmuşumdur. bunlar benim fikirlerim kulak asıp asmamakta özgürsün. iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesukru

4 sene psp kullandım. 1. sorunun cevabı fiyat uygun. 2. sorunun cevabı, evet psp devri bitti almanı kesinlikle tavsiye etmem. ps3 ya da ille de el konsolu alacağım dersen vitaya yönel. 3.sorunun cevabı ise tamamen abartı. hiçbir cihaz, sadece oyun amaçlı üretilmiş bi cihazdan daha fazla verim verdiğini iddia edemez, bu tamamiyle mario stayla oyunlara meraklı androidcilerin uydurması :) bırak onlar temple run'larında rekor kassınlar :) umarım yardımcı olmuşumdur. bunlar benim fikirlerim kulak asıp asmamakta özgürsün. iyi forumlar.

Sağol cevapların için :)
  • ya bu cihazı sadece oyun içinmi alacan müzik film internet resim ben tv bile izliyom skypeden hergün 3dk bedava var bide online oyun telefonun internetini ile her yerde online oyun oynuyorum arkadaşım ps3 evindeki adsl internet ile oynayamıyor bide kırdirma kolaylığı ve kırılınca garantiden cikmiyor (teknosada bile)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

ya bu cihazı sadece oyun içinmi alacan müzik film internet resim ben tv bile izliyom skypeden hergün 3dk bedava var bide online oyun telefonun internetini ile her yerde online oyun oynuyorum arkadaşım ps3 evindeki adsl internet ile oynayamıyor bide kırdirma kolaylığı ve kırılınca garantiden cikmiyor (teknosada bile)

hmm sağol :)
  • 1. Fiyat uygun.
    2.PSP, oyunları ucuz olduğu için hala kullanılıyor.
    3.Okadar büyük bir fark yok.
    4.Eğer btçen kısıtlıysa PSP albilirsin, fakat öbür türlü VITA ya yönel
  • 1) Fiyat konusunda uygun yada daha uygununu bulabilirsin diyemicem çünkü 4 yıldır 2000 kullanıyorum başka bir arayışa girmedim fiyatlarına da bakmadım.
    2) PSP devrinin bittiğini söyleyen kişilerin hayatında hiç PSP si olmuş mu bir sor derim. Ben hala deli gibi oynayabilen biriyim hiç bıkmadım bıkacağımı da sanmıyorum, sürekli oyun yüklüyorum. Oyunu geçtim yolculukta film koyuyorum vs... Bu aletin nasıl bişey olduğunu tatile çıktığın gün anlayacaksındır.
    3) Hiç bir zaman dokunmatik telefondaki oyunlar bana zevk vermedi zaten ekran küçükse parmaklarımla ekran kapanıyor göremiyorum bile büyük bi ekranlı telefonsa zaten verdiğin fiyattan çok daha pahalı, bence kıyaslanması bile yanlış.

Soruların dışında eklemek istediğim bir şey var 3000 serisinin belli modellerin de anakartların dan dolayı kırılmama (kopya oyun çalıştırmama) sorunu var diye hatırlıyorum almadan önce hangi versiyonlarda bunlar olduğunu bi araştır, satan yerlere sor bilgi al.

• ben aynısını psp 3004 slim + 8gb 210tl ye satıyorum almak isteyen

http://www.sanalpazar.com/Psp-3004-Slim-fwli-+-3-Oyun__isp3875687
  • 3000 serisinden aşağısını almadığınız sürece sorun yok. Oyunlar her türlü eğlendirir sizi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.