arkadaşlar psp almaya karar verdim psp konusunu pek bilmiyorum modelleri felan fakar elimde 500 Tl lik bir birikim var ve Psp alacağım o birikimle. Nelere dikkat etmeliyim ve hangi modeli önerirsiniz
500 tl nin tamamını gözden çıkartdıysan versiyonlu psp 2000 ve 8gb sandisk ms al derim. aşşağıdaki adreste gerekli bilgiler mevcut. benm yönlendirdiğimi söylersen yardımcı olacaklardır.
500 tl nin tamamını gözden çıkartdıysan versiyonlu psp 2000 ve 8gb sandisk ms al derim. aşşağıdaki adreste gerekli bilgiler mevcut. benm yönlendirdiğimi söylersen yardımcı olacaklardır.
hocam teşekkür ederim evet hepsini gözden çkarttım ancak malesef İstanbul orası fakat İstanbuldan birini aldırtabilirim teşekkür ederim
kargo ile alışveriş yapabilirssin. güven konusunda sıkıntın olursa ben kefilim. yanlış yapacak insan değiller.
kardeş sana 450 ytl'ye psp2000 slim modeli,8gb hafıza kartı,kılıfı,bilekliği,35 dvdlik oyun seti(500 küsür oyun),ve televizyona baglayabilmek için teknosadan 69 ytlye aldığım kablo ile birlikte satabilirim istanbuldayım,ailem ankarada ürün temizdir isteğin gibi inceleyebilirsin.....pm at ya da isa.dogruyol hotmail.com'dan görüşebiliriz.
psp fiyatları arttı ben olsam o fiyata psp almam ps3 xbox alırım daha iyi
İzmir'de tanıdığınız biri varsa,PSP var elimde bir tane.Yalnızca 1 hafta kullanılmış.
PSP2004+4 GB kart+Kılıf+Bileklik+Ekran koruma stickerı.
Bu kadar para vermenize gerek yok.
psp alirken mutlaka kontrol etmeniz gereken noktalar sunlardir
*Psp de olu pixel olarak tabir edilen ekranda calismayan pixeller varmi? *Psp nin calismayan donanimi varmi (umd okuyucusu,wireless gibi) *Psp sarj aliyormu?sarj cihazi calisiyormu? *Sarji kac saat gidiyor? *Psp nin donanimlari orjinalmi? *Degisen onarilan parcasi varmi?
bunun haricinde pspler sirasiyla
1000 Fat 2000 Slim ve 3000 Serisi slim psp olarak 3 e ayrilir.
Ilk iki seri psp ile (100x,200x) rahatlikla hafiza kartindan oyun oynayabilirsin.Ama 3000 serisi ve 2000 serisinin yeni versiyonlarinda hafiza kartindan oyun acamazsin.
psp alacagin zaman mutlaka bu ozelligi saticiya sor.ve teyit ettir.
Ayrica forumun ikinci el konsollar ve aksesuarlari bolumune mutlaka goz at.cunku cok temiz cihazlar 280-350 arasi satiliyor.
ankarada KULE TEKNOLOJİ DE psp slim 345.00 tl psp 3000 ise 365.00 tl diyorlar nakit olarak. tel 0312 417 39 58 .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme