Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bir adette psp aldım oyun hediyeli ankara 365 çankaya electroworldten 429 ytl ye gayette memnun kaldım .şimdi arkadaşımda alıyor 5 te taksit yaptırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolki23 -- 26 Kasım 2008; 12:26:30 >

• garantili fiyatı 400 ytl civarında. eğer garantili aldıysan iyi fiyata almışsın. oyun bana pahalı geldi. gerçi dolar yükseldi fiyatlarda ona göre yükselmiş olabilir...
  • foruma bugün biraz göz attım ve aklımda bir kaç soru var,herkes farklı birşey sölemiş
    1.Garantili alacaktım ama oyun yüklersem garantisi gitceğinden spot alıcam,nerden alim sizce??
    2.spot fiyatı?
    3.Oyun yükleyebilmem için neler gerek?harddisk?hangi program vs.?
    4.netten kendim oyun yükleyebiliyormuyum??

en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum,haftasonu almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glazer -- 27 Kasım 2008; 9:23:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: glazer

foruma bugün biraz göz attım ve aklımda bir kaç soru var,herkes farklı birşey sölemiş
    1.Garantili alacaktım ama oyun yüklersem garantisi gitceğinden spot alıcam,nerden alim sizce??
    2.spot fiyatı?

1. Nerde bulunduğunuza göre değişir İstanbuldaysanız Bakırköy'de bir kaç uygun yer var forumdada duymuşsunuzdur Khalkedonu önderebilirim.
    2. Spot PSP'lerin fiyatları 340 ile 360 arasında değişiyor doların düşmesiyle fiyatlar düşecektir
    3. PSP'ye versyon yükletilmesi gerek bunu aldığınız yerden yaptırabilirisniz
    4. İnterneten indirdiğiniz oyunları rahatlıkla PSP'nize atıp oynayabiliriniz

Şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

quote:

foruma bugün biraz göz attım ve aklımda bir kaç soru var,herkes farklı birşey sölemiş
    2.spot fiyatı?

1. Nerde bulunduğunuza göre değişir İstanbuldaysanız Bakırköy'de bir kaç uygun yer var forumdada duymuşsunuzdur Khalkedonu önderebilirim.
    2. Spot PSP'lerin fiyatları 340 ile 360 arasında değişiyor doların düşmesiyle fiyatlar düşecektir

Şimdiden hayırlı olsun

Yardımların için çok saol öncelikle,versiyon yükseltme ne kadar tutar acaba? 2 ark alıcaz wi-fi üzerinden oynamak için bişeyler yapar herhalde artık Khalkedon dediiiniz yer

• arkadaşlar herkese merhaba bende psp 2000 var orjinal versiyon 3.95 buna oyun yükleyebilmek için okuduğum kadarıyla pandora yapmam gerekiyor galiba ama edirne'de bana yardımcı olucak arkadaş var mı? nerde yapabilirim ve de nasıl...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

quote:

2.spot fiyatı?

Şimdiden hayırlı olsun

Yardımların için çok saol öncelikle,versiyon yükseltme ne kadar tutar acaba? 2 ark alıcaz wi-fi üzerinden oynamak için bişeyler yapar herhalde artık Khalkedon dediiiniz yer

Arkadaşım khalkedon kendinden psp alanlara versiyon atmak için para almıyor diye biliyorum ama genelde 20 ytl filan oluyo versiyon attırmak

• arkadaşlar 2 psp oyun poynarken filan virelless olarak değil de arasına bi kablo bağlanıp oynanıyo mu mağlum pc de kasıyo ya kasma filan var mı
  • Merhaba arkadaslar ben de psp olayina sarmis durumdayim ama kafama takilan bazi seyler var,yardimci olursaniz sevinirim
    1-ben psp yi ilk defa alicam yani psp 2000 falan yok bende,forumda bir suru sey okudum ama sunu belirtiyim psp2000 ve psp3000 ayni ve yeni psp nin kirilamamasi cok oenmli deil cunku burda kullanilmis oyunlari 5-10 dolar arasi alabiliyorum yanliz benim sorum psp 3000`nin ekraninda bazi sorunlar oluyomus eger oyleyse bozuk aleti almaya gerek yok
    2-ps1-2 oyunlari oynanabiliyo demissiniz peki bunlari oynamak icin makinenin kirilmasi mi gerekiyo yoksa orjinal makineye internetten indirip atsak calisir mi??
    bilgi sahibi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim simdiden tesekkurler....
  • öncelikle merhabalar efendim(:

belirteyim ki benim sorum şu değildir:PSP2000 mi daha iyi PSP3000 mü?Hangisini önerirsiniz?Hangisi ötekisini döver,yener,geçer vs vs? benim sorum bu değildir efendiler...

benim sorum şudur:PSP3000 kırıldı mı?
    Downgrade ettirebilir miyiz,oyunlara akabilir miyiz.nedir ne değildir?

Parayı bayılıp aldığımızda babalara gelmeyelim?Sonuçta bir kere alıyoruz,bilenler bilmeyenlere anlatırsa sevinirim.teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: streetglow

öncelikle merhabalar efendim(:

belirteyim ki benim sorum şu değildir:PSP2000 mi daha iyi PSP3000 mü?Hangisini önerirsiniz?Hangisi ötekisini döver,yener,geçer vs vs? benim sorum bu değildir efendiler...

benim sorum şudur:PSP3000 kırıldı mı?
    Downgrade ettirebilir miyiz,oyunlara akabilir miyiz.nedir ne değildir?

Parayı bayılıp aldığımızda babalara gelmeyelim?Sonuçta bir kere alıyoruz,bilenler bilmeyenlere anlatırsa sevinirim.teşekkürler...

PSP 3000 kırılmadı
    Sanırım anakartı değişikmiş.O yüzden kırılmayacakmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: master7616

Merhaba arkadaslar ben de psp olayina sarmis durumdayim ama kafama takilan bazi seyler var,yardimci olursaniz sevinirim
    1-ben psp yi ilk defa alicam yani psp 2000 falan yok bende,forumda bir suru sey okudum ama sunu belirtiyim psp2000 ve psp3000 ayni ve yeni psp nin kirilamamasi cok oenmli deil cunku burda kullanilmis oyunlari 5-10 dolar arasi alabiliyorum yanliz benim sorum psp 3000`nin ekraninda bazi sorunlar oluyomus eger oyleyse bozuk aleti almaya gerek yok
    2-ps1-2 oyunlari oynanabiliyo demissiniz peki bunlari oynamak icin makinenin kirilmasi mi gerekiyo yoksa orjinal makineye internetten indirip atsak calisir mi??

arkadaslar sorularima cevap verirsenz cok sevinirim yarin almayi dusunuyorum da :)

• quote:

quote:

Merhaba arkadaslar ben de psp olayina sarmis durumdayim ama kafama takilan bazi seyler var,yardimci olursaniz sevinirim

arkadaslar sorularima cevap verirsenz cok sevinirim yarin almayi dusunuyorum da :)

1-psp 3000nin ekranında sorun olduğunu bende duymuştum.Şimdi googleye baktım gerçekten doğruymuş.Donamımdan kaynaklanıyormuş.Bu yüzden alma bence. slim al daha iyi.

quote:

PSP 3000 henüz Türkiye’ye gelmedi ancak geldikten sonra eğer satın alırsanız ve başınıza şimdi anlatacağımız gibi bir olay gelirse haberin yazıldığı bugünkü durumda Sony herhangi bir çözüm sunmuyor.

Sony, PSP 3000′de yer alan LCD ekran için PSP 2000′dekinden daha iyi ve daha parlak bir ekran olacağını vaat etmişti. Ancak PSP 3000′i satın alanlar bu yeni LCD ekrandan oldukça muzdarip. Bu konudaki rahatsızlıklarını PlayStation forumlarında dile getiriyorlar. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi, 3000′in ekranı 2000′in ekranına göre farkedilir derecede kötü görünüyor.

Sony Computer Entertainment’tan bir yetkilinin Engadget’a yaptığı açıklamaya göre çizgi çizgi görünen ekran yeni LCD’nin bir özelliği ve şu an bu problem gibi görünen durumu düzeltmek için yapılan bir plan yok. Sorun yazılım güncellemesi ile halledilecek gibi durmuyor, bu durum doğrudan donanımdan kaynaklanıyor.

teknoblog.com

2-evet ps1 oyunlarını oynatıyor ama bunun için makinenin kırılması gerekmiyor.

• s.a kardş bu arada o kadar guzel bı konu acmıssınkı bısey dıyemıyorum sna bır sorum olcak dahadorusu proglem
    ya bn pspnın versıyonun yukseltım ama versıyonu yukseltım yukseltmesınede oyunları acmıyorum bu arada bnm hafıza kartı orjınal dıll bana yardımcı olurmsun orjınal mı almam lazım .....................
  • arkadasim cok saol yanliz bisey daha sorucam bu ekran sorunu her psp3000 de mi varmis???
  • Arkadaşlar ben bayramdan sonra PSP alacağım ama bir iki sorum olacaktı

1-Psp internete direk mi bağlanıyor ayrı bişeyler gerekiyor mu?

2-İlk hangi oyunları almalıyım?

3-Müzik dinlerken aynı anda oyun oynayabilir miyiz?

Cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: **_ChAoS_**

Arkadaşlar ben bayramdan sonra PSP alacağım ama bir iki sorum olacaktı

1-Psp internete direk mi bağlanıyor ayrı bişeyler gerekiyor mu?

2-İlk hangi oyunları almalıyım?

3-Müzik dinlerken aynı anda oyun oynayabilir miyiz?

Cevaplarsanız sevinirim

1. direk wireless ile bağlanıyor

2. god of war, test drive unlimited, jeanne darc, def jam fight for ny ve tekken dark (tabi bence sen dediğim oyunlara netten bak mutlaka)

3. orjinal sürümde hayır
  • Teşekkürler ama orjinal sürüm derken?
  • 1. sfda ayrıntılı anlatımı mevcut
  • quote:

arkadasim cok saol yanliz bisey daha sorucam bu ekran sorunu her psp3000 de mi varmis???

evet.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.