Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mikailc78

the cowboy dostum cevabın için teşekkürler deneyeceğim birazdan. sen google a psp tema sorunu yazıp bak bakalım biraz. ben baktım birsürü konu var, hiç tema kullanmadım onun için yardımcı olmayacağım. umarım çözersin sorununu...

tamam dostum bakıyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthochroid -- 29 Ekim 2008; 9:22:55 >
  • 2 ayrı psp nasıl oyun oynayabilçek daha doğrusu oynaya biliyormu kablo felan mı bağlanıo teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeak

2 ayrı psp nasıl oyun oynayabilçek daha doğrusu oynaya biliyormu kablo felan mı bağlanıo teşekkürler

wireless ile oynanıyor dostum.

@mikailc78 googleye baktım bulamadım.
  • temayı değiştirmeye çalışsan yada pspye format atsan olur mu acaba?
  • quote:

temayı değiştirmeye çalışsan yada pspye format atsan olur mu acaba?

tema değişmiyor zaten formatı flash 1 e attım gene olmadı

edit:bu yemek sipariş ver ne oluyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthochroid -- 30 Ekim 2008; 19:43:00 >
  • dh reklam almış
  • arkadaşlar yaa benim makinada bi tane ölü pixel çıktı nolcak bu
  • Merhaba arkadaşlar. Aslında PS'ye karşı görüşüm çok katıdır ve hiç PS oynamadım desem yeridir. PS1-2-3 kültürüm de yoktur. PS cafelerede gitmem. Fakat nedense şu sıralar PSP biraz gönlümü aldı. Sorularım olacak. Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Forumdaki Sony PSP İncelemesini okudum.
    1) Bir arkadaş yorumunda " 10 Numara İnceleme Helal Olsun Ama Baya Eski Firmware 1.5 2.0'dan Fln Bahsediyor." demiş. Hangi sürümde olduğumuzu bilmiyorum ama arkadaş "baya eski" dediğine göre baya çıkmış sürümümüz. İncelemede 2.0 versiyonlarda downgrade edilemeyeceği, GBA ve DS Emularının kurulamayacağını, kopya oyunların oynanamadığını yazmış. İnternetten indirdiğim oyunları da oynamak isterim, GBA ve DS Emularınıda kurup oyunlarını sorunsuz oynamak isterim. Ne yapmalıyım? Hangi versiyon almalıyım?

2) Aynı ev içinde olunduğunda Wireless internet bağlantısı da yoksa, 2 PSP birbirini görüp oyun da destekliyorsa multiplayer atabilirler mi?

3) Abim Almanyada. Şubatta tatile buraya gelecek. Avrupa fiyatları nasıl? Ayrıca Free tax da çıkarınca düşecek fiyatı. Oradan getirtsem uygun olur mu? Ve getirteceğim modeli kırıp kopiş oyunları ve GBA oyunları çalıştırabilir miyim? Ayrıca uygun versiyonlu modeli bulabilir mi?

4) Iso halinde indirdiğim oyunları hafıza kartına atarak sorunsuz şekilde çalıştırabilir miyim? Bir install gereği duyuyor mu yoksa basit bir şekilde çalıştırabilir miyim?

5) divx film çalıştırır mı? srt uzantılı altyazıları gösterir mi?

6) gördüğüm kadarı ile bir çok kişi ekran koruması diye birşeyle kaplıyor. ekranının çok çizilgen, kırılgan olduğundan mı ileri geliyor? hor kullandıklarından mı? yoksa milletimizin yırtılıp yerlerde sürünene kadar yeni eşyanın üstündeki nalyonu çıkartmaması, telefonun üzerindeki jelatini sökmemesi gibi tuhaf takıntılarından mı?

7) ölü piksel varsa 2 çeşit olabileceği bunlardan biri giderilebilir diğerinin ise giderilemez olduğu yazıyordu. İkisini ayırt etmenin bir yolu var mı? Giderilebilir olanı ben kendim giderebilir miyim?

8) pilin şarj tutmaz hale gelecek ömrü ne kadardır? yedek pil alma gibi bir durum var mı? Fiyatları ne kadardır? kaç mah piller?

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar Teşekkür ederim.

Düzenleme:
    Yeni sorularım geldi

9) PSP 3000 incelemesini okudum. 2000'i olanlar değiştirmem demiş. İki PSP arasında bariz görüntü farkları var. Görüntülere bakarak 3000 diyebilirim fakat sorunlarından da bahsetmişler. 3D'de çizgi sorunu falan yazmışlar. İlk kez alacak biri olarak 2000 mi 3000 mi tavsiye edersiniz? Ayrıca kırılıp kırılamaması olayıda var galiba? Kopiş çalıştıramaz mıyım 3000 de?

10) CFW ve PSN nedir? Yiyilir mi, içilir mi?

11) PS1 PS2 oyunlarını iso olarak indirsem çalıştırır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 6 Kasım 2008; 16:00:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Merhaba arkadaşlar. Aslında PS'ye karşı görüşüm çok katıdır ve hiç PS oynamadım desem yeridir. PS1-2-3 kültürüm de yoktur. PS cafelerede gitmem. Fakat nedense şu sıralar PSP biraz gönlümü aldı. Sorularım olacak. Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Forumdaki Sony PSP İncelemesini okudum.
    1) Bir arkadaş yorumunda " 10 Numara İnceleme Helal Olsun Ama Baya Eski Firmware 1.5 2.0'dan Fln Bahsediyor." demiş. Hangi sürümde olduğumuzu bilmiyorum ama arkadaş "baya eski" dediğine göre baya çıkmış sürümümüz. İncelemede 2.0 versiyonlarda downgrade edilemeyeceği, GBA ve DS Emularının kurulamayacağını, kopya oyunların oynanamadığını yazmış. İnternetten indirdiğim oyunları da oynamak isterim, GBA ve DS Emularınıda kurup oyunlarını sorunsuz oynamak isterim. Ne yapmalıyım? Hangi versiyon almalıyım?

2) Aynı ev içinde olunduğunda Wireless internet bağlantısı da yoksa, 2 PSP birbirini görüp oyun da destekliyorsa multiplayer atabilirler mi?

3) Abim Almanyada. Şubatta tatile buraya gelecek. Avrupa fiyatları nasıl? Ayrıca Free tax da çıkarınca düşecek fiyatı. Oradan getirtsem uygun olur mu? Ve getirteceğim modeli kırıp kopiş oyunları ve GBA oyunları çalıştırabilir miyim? Ayrıca uygun versiyonlu modeli bulabilir mi?

4) Iso halinde indirdiğim oyunları hafıza kartına atarak sorunsuz şekilde çalıştırabilir miyim? Bir install gereği duyuyor mu yoksa basit bir şekilde çalıştırabilir miyim?

5) divx film çalıştırır mı? srt uzantılı altyazıları gösterir mi?

6) gördüğüm kadarı ile bir çok kişi ekran koruması diye birşeyle kaplıyor. ekranının çok çizilgen, kırılgan olduğundan mı ileri geliyor? hor kullandıklarından mı? yoksa milletimizin yırtılıp yerlerde sürünene kadar yeni eşyanın üstündeki nalyonu çıkartmaması, telefonun üzerindeki jelatini sökmemesi gibi tuhaf takıntılarından mı?

7) ölü piksel varsa 2 çeşit olabileceği bunlardan biri giderilebilir diğerinin ise giderilemez olduğu yazıyordu. İkisini ayırt etmenin bir yolu var mı? Giderilebilir olanı ben kendim giderebilir miyim?

8) pilin şarj tutmaz hale gelecek ömrü ne kadardır? yedek pil alma gibi bir durum var mı? Fiyatları ne kadardır? kaç mah piller?

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar Teşekkür ederim.

Düzenleme:
    Yeni sorularım geldi

9) PSP 3000 incelemesini okudum. 2000'i olanlar değiştirmem demiş. İki PSP arasında bariz görüntü farkları var. Görüntülere bakarak 3000 diyebilirim fakat sorunlarından da bahsetmişler. 3D'de çizgi sorunu falan yazmışlar. İlk kez alacak biri olarak 2000 mi 3000 mi tavsiye edersiniz? Ayrıca kırılıp kırılamaması olayıda var galiba? Kopiş çalıştıramaz mıyım 3000 de?

10) CFW ve PSN nedir? Yiyilir mi, içilir mi?

11) PS1 PS2 oyunlarını iso olarak indirsem çalıştırır mı?

dostum sorularını elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışayım bir psp kullanıcısı olarak.

1)alacağın psp yeni sürüm olur şu an itibariyle 3.95 olur (benimki öyleydi) götürürsin bir yere 3.71 m33 yükletirsin oyunları iso yada cso olarak indirir oynarsın paşalar gibi

2)tabii aynı oyun ve aynı sürüm olursa oyun tabii ki oynarsın sadece wireless butonuna basman ve gerekli yere girip multiplayer yerine girmen

3)avrupa orası :) ben 225 ytl ye 1 ay önce aldım.dolar çıkmadan teknosada 450 ytl fiyatı vardı 12 ay taksit vardı.

4)sistemini kırdırdıktan sonra hafıza kartına format atıyorsun sarı klasör olarak iso images music klasörleri çıkıyor onları silmeden gerekli klasörlere gerekli şeyleri atıyorsun :)

5)divx i bilmiyorum ama ekran boyutuna göre convert eden programlar var daha uyumlu çalışıyor. altyazı olayını hiç denemedim.

6)çizilmesin diye konuluyor o ekran filmi. çünkü çok çabuk çiziliyor ekranı. bimeksten aldım ben silikon kap ve ekran çizilmesin diye filme 27 ytl verdim. yedek parçası da pahalı bu meretin

7)ölü pixel bende de çıktı galiba sonradan olan bişey bu. ama o da nazarlığı. yapacak bişi yok

8)daha ömrünü bilmiyorum ama psp bayaa dayanıyor. piller 1200 mah. fiyatını bilmiorum ama bulunur merak etme

9)3000 de ekranın daha parlak olacağını ama bunun şarj olarak daha az gideceğini ben üretenlerin ağzından duydum, videosunu izlemiştim bi sitede. değişmem değişilmez... hem yeni çıkacağı için okkalı bir fiyatı olacaktır. pes 2008 ve 2009 u oynuyorum bilgisayarla aynı. görüntüler hiçte 'rezalet' denilecek cinsten değil.

10)psn yi playstation network olarak biliorum psp de hemde türkiyede kurulamayan bir ağ diyeyim sana, sende gereksiz bişeymiş dersin böylece cfw acaba custom firmware olabilir mi? işte 3.71 m33 bir custom firmwaredir...

11) evet

• quote:

11) evet

PS2 çalıştırdığını bilmiyodum niye cigara tüttürüyon

Cevapların için teşekkür ederim. Yani alacağım PSP kırılamaz olmayacak, bunu anladım. Fakat GBA ile ilgili bilgi alamadım. Biraz daha araştırayım. Ondan sonra abime çıtlatayım ordan baksın. Tekrar teşekkürler.

Düzenleme:
    Birkaç şey daha takıldı aklıma.

1) Bir sitede PSP için GBA Emusunun link fonksiyonundan bahsedilmiş. Gerçekten arkadaşım ile GBA oyunlarını oynayabilir miyim?

2) Şu anda ister Türkiye'den ister Avrupadan PSP-2000 alsam, kırılamaz olma olasılığı var mı? Elimizde patlamaya? Hayır her PSP kırılıyor derseniz bugün abim ile konuşacağım ve Almanyadan PSP bakmasını söyleyeceğim.

Düzenleme2:
    3) İlk sayfada PS2'yi çalıştırdığına dahir bir yazı yok. PS1 demiş. PS2 çalıştırdığına emin miyiz?

4) Yine ilk sayfada PSP Slim'de kızılotesi yok demiş wireless internet ağı olmadan 2 PSP yan yana multiplayer atamayacak mı? Atıyorsa bu kızıl ötesi ne işe yarar yada ne işe yaramaz ki kaldırmışlar yeni modelde

Düzenleme3:
    Aklıma takıldı; NeoGeo, GBA, Nintendo DS emuları PSP'de işliyor. Peki hiç duyan veya gören var mı winuae yani Amiga emulatörü çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 7 Kasım 2008; 20:49:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

11) evet

PS2 çalıştırdığını bilmiyodum niye cigara tüttürüyon

Cevapların için teşekkür ederim. Yani alacağım PSP kırılamaz olmayacak, bunu anladım. Fakat GBA ile ilgili bilgi alamadım. Biraz daha araştırayım. Ondan sonra abime çıtlatayım ordan baksın. Tekrar teşekkürler.

Düzenleme:
    Birkaç şey daha takıldı aklıma.

1) Bir sitede PSP için GBA Emusunun link fonksiyonundan bahsedilmiş. Gerçekten arkadaşım ile GBA oyunlarını oynayabilir miyim?

2) Şu anda ister Türkiye'den ister Avrupadan PSP-2000 alsam, kırılamaz olma olasılığı var mı? Elimizde patlamaya? Hayır her PSP kırılıyor derseniz bugün abim ile konuşacağım ve Almanyadan PSP bakmasını söyleyeceğim.

Düzenleme2:
    3) İlk sayfada PS2'yi çalıştırdığına dahir bir yazı yok. PS1 demiş. PS2 çalıştırdığına emin miyiz?

4) Yine ilk sayfada PSP Slim'de kızılotesi yok demiş wireless internet ağı olmadan 2 PSP yan yana multiplayer atamayacak mı? Atıyorsa bu kızıl ötesi ne işe yarar yada ne işe yaramaz ki kaldırmışlar yeni modelde

Düzenleme3:
    Aklıma takıldı; NeoGeo, GBA, Nintendo DS emuları PSP'de işliyor. Peki hiç duyan veya gören var mı winuae yani Amiga emulatörü çalışıyor mu?

cigara konusu, senin yazdığın soruların hepsini cevapladığım için yakmıştım. yeni sorularına gelince;

1) gba olarak denemedim ama kırılmaz denilen birşey yok kırılır da emulator bulunur da dert etme.

2) türk zihniyeti herşeyi kırar. ben programları buldum data kablomda vardı ama makina brick olmasın diye ellemedim. buralarda kırıyorlar en olmadı gelirsin izmirde kırdırırız :)

3) bu sorunu anlamadım dostum. biraz daha açık yazarsan sevinirim. belki bende yanlış bilioyr olabilirim.

4)psp slim de kızılötesi yok wireless var işte :) oyun oynarken bunu kullanıyorsun daha iyi oluyor. bugün denedim arkadaşımla beraber gerçekten süper çekişmeli bir pes 2009 kapışması yaptık :)

amiga ya dair bir emülatör haberine nette rastlamadım ama biraz uğraşsak o da vardır eminim...

• quote:

1) gba olarak denemedim ama kırılmaz denilen birşey yok kırılır da emulator bulunur da dert etme.

3) bu sorunu anlamadım dostum. biraz daha açık yazarsan sevinirim. belki bende yanlış bilioyr olabilirim.

amiga ya dair bir emülatör haberine nette rastlamadım ama biraz uğraşsak o da vardır eminim...

Teşekkürler.

1'inci soruda demek istediğim emulatörün bulunması değildi. GBA oyunlarını multi atabilir miyim di. Örnek vericek olursak 2 GBA link kablosu ile birbirine bağlandığında Dragon Ball Z : Supersonic Warriors 'u Link fonksiyonu sayesinde Player VS Player kapışabilme özelliği. PSP 'de gerçekten çalışıyomu diye merak ettim. Neyse.

3 de demek istediğim bir önceki soru bombardımanının son sorusunda PS1 ve PS2 oyunlarını iso olarak indirsem çalıştırır mıydı. Sende evet demiştin. Bu konunun ilk sayfasında PS1 oyunlarının çalıştığı yazılmış. Ama PS2 oyunlarının PSP'de çalıştığı hakkında hiçbirşey yazılmamış. PS2 oyunlarının çalıştığına emin miyiz diye sordum.

Tekrar teşekkürler.

• 1) emulatorde olur mu bilmem ama normal oyun olan tekken de ayrı iki makinadan bağlanıp oyun oynuosun yani. emulatör konusunda bişi diyemem. sende olan normal oyunlardan multi yaparsın :)

ps2 oyunlarını oynayamayabilirsin çünkü farklı olabiliyor bazı oyunların çalışma sistemi. 10 oyunda belki 2-3 oynarsın.denemek lazım, ama dert etme psp oyunu bi kamyon site var. rs premium üyelikle sitenin neredeyse yarısını 3-4 günde indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 7 Kasım 2008; 22:45:18 >
  • Bir sorum olacak. 4 GB ve 8 GB duo stick fiyatları ne kadar? Gittigidiyorda 8 GB ortalama 75 ytl, bizim burada 150 YTL ... Gittigidiyordakiler sahte mi? Yoksa burası çok mu pahalı?
  • Sizin orasını bilmemde 75 ytlye satılanlar çakma sony
  • @yusuf ırmak, teşekkürler...
    Peki orjinal almak için uygun bir yer bilen var mı?
  • slm arkaşdlar psp alcamm
    şu psp kaç tür war model olrak bana söleyebilcek warmı aralarındaki fark ne okudum ama kafam karşık yardımcı olrsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhostRiderfb

slm arkaşdlar psp alcamm
    şu psp kaç tür war model olrak bana söleyebilcek warmı aralarındaki fark ne okudum ama kafam karşık yardımcı olrsanız sevinirim

PSP 1000(Fat)-2000(Slim)-3000 modelleri vardır

Bunların genel olarak özellikler bakımından ciddi farkları bulunmuyor Fat'tan sonra üretilen Slim daha ince daha hafif bir tasarımla üretildi. Henüz yeni piyasaya sürülen 3000'in ise ekran parlakılığının Slimden farklı olduğu söyleniyor.. birazda rivayet aslında bunlar çeşitli söylentiler olduğu için neye güvenileceği bilinilmiyor henüz. Bilnen tek şey var oda 3000'in henüz kırılamamış olması yani henüz kopya oyun oynatmak için versiyon yüklenme işleminin yapılamaması.. UMD Oyun Fiyatları 70 ile 120 YTL arasında olmasından olsa gerek pek kimsenin 3000 alma düşüncesi şuanda yok :)

Kafana takılan başka şeyler varsa sorabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

quote:

Orjinalden alıntı: GhostRiderfb

slm arkaşdlar psp alcamm

PSP 1000(Fat)-2000(Slim)-3000 modelleri vardır

Bunların genel olarak özellikler bakımından ciddi farkları bulunmuyor Fat'tan sonra üretilen Slim daha ince daha hafif bir tasarımla üretildi. Henüz yeni piyasaya sürülen 3000'in ise ekran parlakılığının Slimden farklı olduğu söyleniyor.. birazda rivayet aslında bunlar çeşitli söylentiler olduğu için neye güvenileceği bilinilmiyor henüz. Bilnen tek şey var oda 3000'in henüz kırılamamış olması yani henüz kopya oyun oynatmak için versiyon yüklenme işleminin yapılamaması.. UMD Oyun Fiyatları 70 ile 120 YTL arasında olmasından olsa gerek pek kimsenin 3000 alma düşüncesi şuanda yok :)

Kafana takılan başka şeyler varsa sorabilirsin

teşekür ederim sağoll şu arçelikte satılan hangi model biliyomsunn >?

• arkadşlar bir psp fat ile slimle bluetottla bağlantılı oyun oynarken nasıl hızlımı oynatıyor oyunu yoksa yavaşmı....?
    slimyada fat farketmez ben örnek olarak yazmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.