Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vincee

quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

Arkadaşlar konsolumun versiyonunu nasıl öğrenebilirim ?

settings > system settings > system information

Sağol dostum çok
  • merhaba arkadaşlar. PSP alıcam yakın zamanda şunu gözüme kestirdim.
    http://urun.gittigidiyor.com/SLIM-PSP-4-01-M33-VERSIYON-8-GB-KART-FULL-SIFIR_W0QQidZZ12903805

1. sizce fiyatı nasıl?
    2. 4.01 versiyon olması benim için herhangi bir sorun yaratır mı?(kopya oyun yüklemek açısından)
    3.ya da önereceğiniz daha başka satıcılar var mı?

teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaşlar Topiğinizi tam okumadım ama sormak istediğim sorular yazılmıssa daha önceden şimdiden özür diliyorum!!! Henüz bi psp'im yok ama almak istiyorum bunun için bilğilenmem lazım..

1. Psp'nin grafiklerini Psone&Ps2'le karşılaştırdığımızda sonuç ne oluyor?
    2. Psp'nin şarzı nekadar gidiyor?( Yani adaptöre bağlayıp saatlerce oynasam alet çökermi?)
    3. Loading'leri nekadar uzun çok bekliyormuyuz bi oyun felan açıldığında?
    4. Kendi orjinal pili nekadar süre dayanıyor hiç kapatmadan?
    5. Yine TV'ye bağlandığında saatlerce oynanabiliyormu?
    6. Bide özellikle MGS&FİFA serilerinde makine nasıl grafikleri,sesleri, zevk veriyormu?Donmalar felan yaşanıyormu?(Donma olayını kendim kurdum neden diye sorarsanız alet küçük işlevi büyük ondan soruyorum!)
    7. Sıcak odadan Soğuk odaya geçtiğinde bozulma riski varmı bazı aletlerde yaşanıyorda!
    Daha önce hiç Psp olmamış birine yardımcı olduğunuz için Şimdiden teşekkur ediyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: mertegon

merhaba arkadaşlar. PSP alıcam yakın zamanda şunu gözüme kestirdim.
    http://urun.gittigidiyor.com/SLIM-PSP-4-01-M33-VERSIYON-8-GB-KART-FULL-SIFIR_W0QQidZZ12903805

1. sizce fiyatı nasıl?
    2. 4.01 versiyon olması benim için herhangi bir sorun yaratır mı?(kopya oyun yüklemek açısından)
    3.ya da önereceğiniz daha başka satıcılar var mı?

teşekkürler şimdiden.

1-fiyat pahalı.
    2-herhangi bir sorun olmaz.
    3-forumun ikinci el bölümünde daha uygun olarak bulursun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ike

Arkadaşlar Topiğinizi tam okumadım ama sormak istediğim sorular yazılmıssa daha önceden şimdiden özür diliyorum!!! Henüz bi psp'im yok ama almak istiyorum bunun için bilğilenmem lazım..

1. Psp'nin grafiklerini Psone&Ps2'le karşılaştırdığımızda sonuç ne oluyor?
    2. Psp'nin şarzı nekadar gidiyor?( Yani adaptöre bağlayıp saatlerce oynasam alet çökermi?)
    3. Loading'leri nekadar uzun çok bekliyormuyuz bi oyun felan açıldığında?
    4. Kendi orjinal pili nekadar süre dayanıyor hiç kapatmadan?
    5. Yine TV'ye bağlandığında saatlerce oynanabiliyormu?
    6. Bide özellikle MGS&FİFA serilerinde makine nasıl grafikleri,sesleri, zevk veriyormu?Donmalar felan yaşanıyormu?(Donma olayını kendim kurdum neden diye sorarsanız alet küçük işlevi büyük ondan soruyorum!)
    7. Sıcak odadan Soğuk odaya geçtiğinde bozulma riski varmı bazı aletlerde yaşanıyorda!
    Daha önce hiç Psp olmamış birine yardımcı olduğunuz için Şimdiden teşekkur ediyorum...

1-ikisinin ortası
    2- 4-5 saat ekran parlaklığını göre fark ediyor.
    3-tamamen oyunla alakalı ama sabır tasıracak şekilde loading olan oyuna rastlamadım.
    4- (bkz:2.madde)
    5- sadece plazma tvye bağlanabiliyor tüplü tvlerde sadece resim video vs. ayrıca tvde oynamak için daha güzel konsollar var bunu tercih etmemelisin.
    6-fifayı beğenmediğim için oynamıyorum ama hiç takılma yaşanmıyor tabiki bu hafıza kartınla da ilgili sahte olursa takılma ihtimali var ama düşük.donma olayı peste multiplayer yaparken yasanıyor.
    7-pek sanmıyorum.

• Arkadaşlar pspde
    1.Yeni tüplü tv aldık ona takıp tvde örüntü alıp oynayabiliyormuyum?
    2.Khalkedondan 8 gb veya 4 gb alıcam.Bunlar sahte mi?Sahte olsa bile benim için farketmez ama normal bir şekilde çalışırmı mesela bilgisayardan pspye bir dosya atarken uzun sürmesi önemli değil önemli olan pspyi kullanırken bir sorun yapmaması.
    3.alacağım pspmde mutlaka 2 film, 400 mb civarı müzik olur oyuna gelince pes,fifa,nfs,tkken her zaman yüklü kalıcak ve boş yer kalacak birkaç tanede oyun yükledikçe yükleyecem o yüzden 8 gb mı 4 gb mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .mRcan.

Arkadaşlar pspde
    2.Khalkedondan 8 gb veya 4 gb alıcam.Bunlar sahte mi?Sahte olsa bile benim için farketmez ama normal bir şekilde çalışırmı mesela bilgisayardan pspye bir dosya atarken uzun sürmesi önemli değil önemli olan pspyi kullanırken bir sorun yapmaması.
    3.alacağım pspmde mutlaka 2 film, 400 mb civarı müzik olur oyuna gelince pes,fifa,nfs,tkken her zaman yüklü kalıcak ve boş yer kalacak birkaç tanede oyun yükledikçe yükleyecem o yüzden 8 gb mı 4 gb mı?

1-tüplü tvde oyun görüntüsü alamazsın fusa diye eklenti çıktı alanlar oluyor ama sağlıklı olmuyor.
    2-evet sahte ama sorun cıktığında değiştirme garantisi veriyor.
    3-iyi oyunlar 800-900 mb civarı ona göre hesabını yap ama bence 8gb al.

• vincee

Arkadaşa çok teşekkürler ederim...
  • arkadaşlar size birşey daha soracağım.şimdi benim pspde vista teması var. ben bunu orjinal temasına getirmek istiyorum.theme settingste theme original yazıyor. nasıl yapacağım yardım lütfenn
  • slm arkadaşlar psp slim tv ye bağlı iken internete girdiğinizde tv deki görüntü kalitesi nasıl bilen varmı ,pencere görünümü flan nası deneyimi olan arkadaş varsa bi zahmet cvp yazsın
  • Khalkedonda 8 gb veya 4 gb kartlar ne kadar?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar pspde

1-tüplü tvde oyun görüntüsü alamazsın fusa diye eklenti çıktı alanlar oluyor ama sağlıklı olmuyor.

Teşekkür ederim yorumun için şimdi 8 gb alırsam boyut yüksek olduğu için film oyunda takılma olur mu?60 ytl 8 gb kart verene kadar 4gb orjinalini mi alayım ama hafızası yüzünden 8 gba aklım kayıyo.ne dersiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: the_cowboy

arkadaşlar size birşey daha soracağım.şimdi benim pspde vista teması var. ben bunu orjinal temasına getirmek istiyorum.theme settingste theme original yazıyor. nasıl yapacağım yardım lütfenn

theme settingste sonradan eklediğin temalar custom tema olarak geçer theme settings > theme > original secince kendi temasına dönmesi lazım.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar pspde

Teşekkür ederim yorumun için şimdi 8 gb alırsam boyut yüksek olduğu için film oyunda takılma olur mu?60 ytl 8 gb kart verene kadar 4gb orjinalini mi alayım ama hafızası yüzünden 8 gba aklım kayıyo.ne dersiniz

takılma olmaz teknoloji işi birazda şans işidir kendine uygun olanı seç.

• quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

Khalkedonda 8 gb veya 4 gb kartlar ne kadar?

4GB'lık memory stick 30 ytl.
    8GB'lık memory stick 60 ytl.
  • quote:

quote:

çakma ama dimi?gerçi bi sorun olursa değiştiriyorlarmış galiba ama genede bir sorun olmaz inşallah.yakında almayı düşünüyorumda.
  • quote:

quote:

quote:

çakma ama dimi?gerçi bi sorun olursa değiştiriyorlarmış galiba ama genede bir sorun olmaz inşallah.yakında almayı düşünüyorumda.

evet yansanayi ama sorun cıkınca değiştirme garantisi veriyor.
  • değiştirme garantisi olursa rahat bir şekilde 8 gb alabilirm dimi
  • 1. bu hafta kadıköy yazıcıoğlunun oralardan psp slim alıcam, fiyatları ne kadar bilen var mı ?
    bi de gümüş daha mı pahalı ?

2. bi de şu anda en iyi versiyon hangisi ?
    3.90 mı ?
    yada 3.90 alırsam yükseltmez azaltmak gerekir mi ?

3. 4.01'e yükseltince oyunlarda veya tema yüklemelerde sorun çıkar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elvis52 -- 13 Ekim 2008; 13:10:21 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: the_cowboy

arkadaşlar size birşey daha soracağım.şimdi benim pspde vista teması var. ben bunu orjinal temasına getirmek istiyorum.theme settingste theme original yazıyor. nasıl yapacağım yardım lütfenn

theme settingste sonradan eklediğin temalar custom tema olarak geçer theme settings > theme > original secince kendi temasına dönmesi lazım.

theme settingste theme original yazıyor ama vista teması var.theme settingse giriyorum originali seçiyorum ama olmuyor

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.