Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yusuf ırmak

orjinallerinin fiyatı konusunda bilgim yok sony olmayanlar 4 gblikler 40 ytl civarında

çakma almak istemiyorum. bende 2gb çakma vardı bozuldu o yüzden orjinal alacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cowboy

quote:

orjinallerinin fiyatı konusunda bilgim yok sony olmayanlar 4 gblikler 40 ytl civarında

çakma almak istemiyorum. bende 2gb çakma vardı bozuldu o yüzden orjinal alacağım

www.teleplus.com dan albilirsin hatta ben konuyuda açmıştım.fiyatları çok uygun ve 2 yıl garanti veriliyor.bi bak istersen.

• quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

quote:

quote:

www.teleplus.com dan albilirsin hatta ben konuyuda açmıştım.fiyatları çok uygun ve 2 yıl garanti veriliyor.bi bak istersen.

internetten almayacağım kargoyla falan uğraşmak istemiyorum.o yüzden ankarada önerebileceğiniz bir dükkan varmı?

• Bende sahte sony'lerden var, hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Sandisk'ler falan belki daha hızlıdır, bilmiyorum ama benimkinin kopyalama hızı da fena değil.

Sizin verdiğiniz likteki Micro SD'yi MS Pro Duo'ya çeviren adaptörler ne derece sağlıklı olur bilmiyorum. Bence normal ms pro duo almak daha mantıklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackwinterday

Bende sahte sony'lerden var, hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Sandisk'ler falan belki daha hızlıdır, bilmiyorum ama benimkinin kopyalama hızı da fena değil.

Sizin verdiğiniz likteki Micro SD'yi MS Pro Duo'ya çeviren adaptörler ne derece sağlıklı olur bilmiyorum. Bence normal ms pro duo almak daha mantıklı.

bende ms alcaktım öyle planlamıştım da bunu görünce sorayım dedim
  • slm, yav ben nakitle psp slim alıcam ama fiyatları düşmüş olmasına rağmen acaba yazıcıoğlunun oralardan filan mı alsam diye düşünüyorum.
    çünkü anladığım kadarıyla orjinal oyun alamayacağım (çok pahalı diyor herkes) korsanını alacağım, ama bu sefer de orjinal psp korsan oyunu çalıştırmazsa epey sıkıntı olur.
    hem psp'yi hem de oyunları sahte mi almak lazım, yoksa başka bir öneriniz var mı ??
    ve nereden almak lazım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: elvis52

hem psp'yi hem de oyunları sahte mi almak lazım,

pspnin sahtesimi var? versiyon yüklenmiş demek istedin heralde,
    oyunları internettenden de indirirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

quote:

quote:

kart alcaklar bu linki incelemelerinde fayda var.

• yani kadıköydeki genelde sahte ürün satan yerlerden birine gidip psp alıcam desem...
    desem mi demesem mi ?
    yada bi sorun çıkar mı çıkmaz mı diye uğraşmadan en ucuz tekno market diye bildiğim (varsa) Darty'den mi alsam acaba ?

eğer fazla bir fiyat farkı olmayacaksa doğru düzgün bir yerden alayım ??
  • fiyat farkı epey oluyo 1 versiyon yükletmen lazım kopya oyun için 2 aldığın mala iyice bak sıfır olsun tamamdır 3 bu konuda çok şey yazıldı 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 7 Ekim 2008; 21:57:13 >
  • yazılanları gördüm de hep eski tarihli o yüzden yeniden yazmam gerekti...
    bu arada ne kadar şimdi psp slim'in bu bahsettiğim yerdeki fiyatları ?
  • quote:

arkadaşlar ben 4 gb orjinal hafıza kartı almayı düşünüyorum fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz(ankaradayım). birde şöyle bişey buldum:
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=161521

hangisini alayım? yardım lüffen.

dostum attığın linkte hata gösteriyor ama ben sanahttp://www.hepsiburada.com/sandisk-4-gb-memory-stick-pro-duo-card-sdmspd-4096-e12/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd70676 bu linktekini öneririm.senin linkteki kaç paraydı bilmiorum. sonylerin yanına yaklaşılmıo valla :(

• Sandisk kalite olarak daha iyi ama hiçbiri orjinalinin yerini tutmaz.
  • bu psp ye yeni yeni alışmaya başladım bikaç sorum daha olucak :)
    1. hafıza kartını taktım usb modunda bilgisayar a bağladım ancak içine resim ve mp3 attığım zaman bunları görmüyor. klasör ismi mi tutmuyor yoksa bir ayar mı yapmam gerekiyor çözemedim.

2. bu aleti sessiz moda nasıl alıyoruz? okulda nete giricem de :D derste zırt pırt ötmesin :D
  • teşekkürler paylasım için
  • pes 2008 spiker sesi olarak oynayan var mı aranızda winning eleven 2008 de olabilir spiker ingilizce olcak tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

pes 2008 spiker sesi olarak oynayan var mı aranızda winning eleven 2008 de olabilir spiker ingilizce olcak tabi

• Ben spiker sesi olarak oynuyorum ama İngilizcem zayıf olduğu için sadece Türkçe anlatabiliyorum. Bir de 5dk dan sonrası artık saçma gelmeye başlıyor. Sonra kendim oynuyorum takım olarak.
  • Arkadaşlar konsolumun versiyonunu nasıl öğrenebilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

Arkadaşlar konsolumun versiyonunu nasıl öğrenebilirim ?

settings > system settings > system information
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.