Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğu bankta 8gb sony memory stick pro duo magic gate mark2 50 ytl
  • arkadaşlar bende 3,95 version u var. makinanın brick olmasından korkuorum da. izmirde bu işten anlayan birileri var mı acaba biliyor musunuz? makinayı istanbula göndermek istemiorum... yardım ederseniz sevinirim...
  • Karşıyaka'da Emrah elektronik var tamir işleri de yapıyorlar, oraya götür bi istersen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tezocan

Karşıyaka'da Emrah elektronik var tamir işleri de yapıyorlar, oraya götür bi istersen...

ne kadara kırıyorlar bir fikri olan var mı acaba ? kazık yemeyelim birde...
  • kart seçimi bence önemli ama çakma kartlarda da iyileri var
    bu okuma ve yazma hızları kartın kalitesini belirliyor
    sahte sony kart kullanıp çatır çatır oyun oynayan çok kişi var
    örnek ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cowboy

quote:

Orjinalden alıntı: vincee

quote:

arkadaşlar size birşey daha soracağım.şimdi benim pspde vista teması var. ben bunu orjinal temasına getirmek istiyorum.theme settingste theme original yazıyor. nasıl yapacağım yardım lütfenn

theme settingste sonradan eklediğin temalar custom tema olarak geçer theme settings > theme > original secince kendi temasına dönmesi lazım.

theme settingste theme original yazıyor ama vista teması var.theme settingse giriyorum originali seçiyorum ama olmuyor

yüklediğin tema ctf olabilirmi?
    eğer öyleyse theme settings den eski haline getiremezsin
    plugins leri kapatman lazım..

• quote:

Orjinalden alıntı: yakuza_17

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vincee

quote:

arkadaşlar size birşey daha soracağım.şimdi benim pspde vista teması var. ben bunu orjinal temasına getirmek istiyorum.theme settingste theme original yazıyor. nasıl yapacağım yardım lütfenn

theme settingste sonradan eklediğin temalar custom tema olarak geçer theme settings > theme > original secince kendi temasına dönmesi lazım.

theme settingste theme original yazıyor ama vista teması var.theme settingse giriyorum originali seçiyorum ama olmuyor

yüklediğin tema ctf olabilirmi?
    eğer öyleyse theme settings den eski haline getiremezsin
    plugins leri kapatman lazım..

pluginsleri nasıl kapatıcam??

• psp yi tamamen kapat

r ye basılı tutarak aç
    recovery menü gelicek karşına
    plugins sekmesine gir
    ordaki enabled leri disabled yap

eğer plugins sekmesinde hiç bir şey yazmazsa tema ctf değildir
    başka bir sorun var demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakuza_17

psp yi tamamen kapat

r ye basılı tutarak aç
    recovery menü gelicek karşına
    plugins sekmesine gir
    ordaki enabled leri disabled yap

eğer plugins sekmesinde hiç bir şey yazmazsa tema ctf değildir
    başka bir sorun var demektir

pluginste birşey yok napıcam şimdi
  • Arkadaşlar ps3 ve pspler için güncelleme gelmiş.

Sony, PSP ve PlayStation 3 için yeni güncellemeler yayınladı. İşte kullanıcıları bekleyen sürprizler

PSP ve PS3 için firmware güncellemesi
    PS3: Firmware'ler sayesinde en güncel seviyede kalıyor.
    Sony, PlayStation 3 ve PSP oyun konsolları için yeni firmware sürümleri duyurdu. PS3 yayımlanan 2.50 nolu firmware daha fazla Bluetooth eklentisi kazanıyor.

Kullanıcı şu andan itibaren kablosuz kolları, kullanılmadıkları zaman dinlenme moduna geçecek şekilde yapılandırabiliyorlar. Buna ek olarak oyun içinde ekran görüntüsü alma özelliği geliyor. Voicechat ses kalitesinde de artış var.

PSP için çıkarılan 5.0 nolu firmware oyun konsoluna Sony'nin web sitesine doğrudan erişip yeni çıkan oyunları ve oyun demolarını indirme özelliği kazandırıyor. Ayrıca güncelleme ekranda gösterilen ve sörf yapmayı kolaylaştıran bir QWERTY klavye barındırıyor. Ayrıca PSP oyunlarını televizyonda tam büyüklükte oynama imkânı sunuluyor. Güncelleme bugün indirilmeye sunuldu.

Bilgi için: Sony
    Telefon: (212) 315 07 77

benim sorum şu olacak. ben kopya oyunları oynamak için firmware yükletecektim. bu yeni çıkan güncellemenin korsanları için olanını beklemeli miyim ? yoksa direkt gideyim mi ? bir de bana hangi fw yi yüklettireceğim söyler misiniz adamlar eski sürümünü yüklemesinler... 3,95 benim makinanın fw si...

• arkadaşlar selam. bende psp slim var ve küçük bir problemim var. sağda solda okuyorum psp'nin video formatında 480x272 ve 720x480 desteklediğini. fakat ben bu formatta video attığımda psp'im çalıştıramıyor. bu formatta videoları oluşturmak için Total Video Converter kullanıyorum ve mp4 formatına çeviriyorum. Acaba bu çözünürlüklerde video çalıştıran biri bana yardımcı olabilir mi?
  • Arkadaşlar psp fiyatları daha yükselicekmi ben 3000 çıkınca düşer diye bekledim yükseldi nedense ve hala beklemem gerekmi düşücek diye? Bütçem 250 275 arası ekstralı bi psp arıyorum bulamadım hala!
  • 2.el temiz bir psp slim alabilrsn o paraya hemde yanında aksesuar vs 2. el bölümüne bak yok illa 0 alcam diosan ya hemen al yada daha çok beklersn dolar fiyatından dolayı
  • Psp'de skype kullanabilmek için gereken mikrofonlu kulaklık nerede bulunur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lunarstrain

Psp'de skype kullanabilmek için gereken mikrofonlu kulaklık nerede bulunur?

bimeks mağazalarına bakmanı öneririm. ben izmirdeki forum bornovada bulunan bimeks mağazasında kit olarak gördüm satılıyor ama fiyatları biraz tuzlu söyleyeyim dostum...

gta yı indirdim radyolu falan.. herşey çok güzel çok hoş ama arasıra takılmalar oluyor. oynayan arakdaşlar var mı acaba? bu konu hakkında yardım edebilecek arkadaş var mı?
  • Bugün psp aldım versionu 4.20 ve internetten oyun ve programları kendim indirmek istiyorum ancak bunun için bir kaç işlem yapmamız gerekiyormuş açıkcası dışarda bu işlemlere para bayılmak istemyorum bu konu hakkında bilgisine güvenen biri acaba bana yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssyusufss

Bugün psp aldım versionu 4.20 ve internetten oyun ve programları kendim indirmek istiyorum ancak bunun için bir kaç işlem yapmamız gerekiyormuş açıkcası dışarda bu işlemlere para bayılmak istemyorum bu konu hakkında bilgisine güvenen biri acaba bana yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkür ederim

ben bildiğim kadarıyla anakart modeline göre de değişiyor. bendeki sürüm 3.95 ti gittim kırdırdım 15 ytl ye. birsürü program buldum ama açıkçası bulaşmak istemedim. yanlış birşey olursa gümlemesin makina diye. bilgin yoksa hiç bulaşma derim makinan brick olursa çok uğraşırsın.kuzu gibi yatar psp :( izmirdeysen birkaç yer adı vereyim. adamlar garantili yapıyorlar bana öyle dediler herhangi bir problemle de karşılaşmadım şimdi mis gibi oynuyorum. gta yı indirdim sırada fifa 09 var :) ama gta da takılmalar yaşanıyor bazen, bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi acaba?

artık yeni çıkacak psp için de ps3 gibi hafızaya ulaşılamayacak tarzda üretileceğini duydum bu demek oluyor ki artık kırmak imkansızlaşacak gibi birşey... ilerde biz orjinal oyun alacağız galiba ama çok pahalı oyunlar nasıl alırız bilmiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orjinalden alıntı: ssyusufss

Bugün psp aldım versionu 4.20 ve internetten oyun ve programları kendim indirmek istiyorum ancak bunun için bir kaç işlem yapmamız gerekiyormuş açıkcası dışarda bu işlemlere para bayılmak istemyorum bu konu hakkında bilgisine güvenen biri acaba bana yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkür ederim

ben bildiğim kadarıyla anakart modeline göre de değişiyor. bendeki sürüm 3.95 ti gittim kırdırdım 15 ytl ye. birsürü program buldum ama açıkçası bulaşmak istemedim. yanlış birşey olursa gümlemesin makina diye. bilgin yoksa hiç bulaşma derim makinan brick olursa çok uğraşırsın.kuzu gibi yatar psp :( izmirdeysen birkaç yer adı vereyim. adamlar garantili yapıyorlar bana öyle dediler herhangi bir problemle de karşılaşmadım şimdi mis gibi oynuyorum. gta yı indirdim sırada fifa 09 var :) ama gta da takılmalar yaşanıyor bazen, bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi acaba?

artık yeni çıkacak psp için de ps3 gibi hafızaya ulaşılamayacak tarzda üretileceğini duydum bu demek oluyor ki artık kırmak imkansızlaşacak gibi birşey... ilerde biz orjinal oyun alacağız galiba ama çok pahalı oyunlar nasıl alırız bilmiyorum...

GTA daki takılmalar csodan olabilir. formatı iso yap öyle at pspye takılma olmaz

edit:benim soruya hala cevap gelmedi yardım edin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthochroid -- 28 Ekim 2008; 21:21:24 >

• the cowboy dostum cevabın için teşekkürler deneyeceğim birazdan. sen google a psp tema sorunu yazıp bak bakalım biraz. ben baktım birsürü konu var, hiç tema kullanmadım onun için yardımcı olmayacağım. umarım çözersin sorununu...
  • Beyler bu back-up muhabbetlerine fazla girmeyin başınız yanar
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.