Benm de bir sorum var, bu sahte Memory Stick ler gerçekten kötü mü? birçok arkadaşım kullanıyor ve şikayet yok?
quote:
Orjinalden alıntı: dampire
Benm de bir sorum var, bu sahte Memory Stick ler gerçekten kötü mü? birçok arkadaşım kullanıyor ve şikayet yok?
hepsi kötü çıkmıyor tamamen şans meselesi ama kötü çıkanda cidden kötü paranı çöpe atmış olursun.
quote:
Orjinalden alıntı: kemal_raul
arkadşlar bir psp fat ile slimle bluetottla bağlantılı oyun oynarken nasıl hızlımı oynatıyor oyunu yoksa yavaşmı....? slimyada fat farketmez ben örnek olarak yazmıştım.
bluetooth la değil wireless ile bağlanıo birbirine
yavaş hızlı olması oyuna bağlı wireless üzerinden bomberman oynarsanız çok hızlı pes oynarsanız gözle görünür yavaşlamalar oluyor.
(uzaklığada bağlı tabi ne kadar dipdibe oynarsanız yavaşlama o kadar az olur)
quote:
Orjinalden alıntı: .:BBR:.
quote:
Orjinalden alıntı: kemal_raul
arkadşlar bir psp fat ile slimle bluetottla bağlantılı oyun oynarken nasıl hızlımı oynatıyor oyunu yoksa yavaşmı....? slimyada fat farketmez ben örnek olarak yazmıştım.
bluetooth la değil wireless ile bağlanıo birbirine
yavaş hızlı olması oyuna bağlı wireless üzerinden bomberman oynarsanız çok hızlı pes oynarsanız gözle görünür yavaşlamalar oluyor.
(uzaklığada bağlı tabi ne kadar dipdibe oynarsanız yavaşlama o kadar az olur)
arkadaşla sürekli pes 06 oynuyoruz ve hiç takilma olmuyo. yaklaik 5-7 metreye kdr rahat bi şekilde oynaniyor tavsiye ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: .:BBR:.
quote:
hepsi kötü çıkmıyor tamamen şans meselesi ama kötü çıkanda cidden kötü paranı çöpe atmış olursun.
İstanbul'u bilen arkadaşlara 1 sorum var, Yazıcıoğlunda satılanlar iyi midir? Bir de, Gittigidiyor.com da sıfır risk denilen olayla mı alsam? Hani para siz eşyayı alıp denedikten sonra parayı aktarıyorlar ya... Dener olmadı gönderirim?
arkadaşlar peki psp yi full şarjla süresiz kaç saat oynıyabilirsiniz.yani en fazla kaç saat yetiyor şarj
bende fat var ve battery info. kısmında tam doluyken 7 saatten daha fazla bir zaman yazıyor...
arkadaşlar bende dün itibariyle psp sahibi olmuş bulunuyorum...artık forumun bu bölümünde takılıcaz...
hoşgeldinkapımız tüm pspcilere açık
Valla forumda acayip bir psp sevgisi var bu sevgi benide etkiledi.Bende psp almak istiyorum.Fakat bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.
1- pes 2008 oyunu grafikleri nasıl aynı bilgisayarda veya ps2 oynadığımız gibi mi yani zevk alır mıyız 2- Çok fazla film izlerim yatakta uzanıp film izlemek benim için büyük zevk olduğundan psp bulunmaz bir alet :D film kalitesi nasıl zevk alır mıyım.
Birde ikinci el psp fat alacam kaç para civarıdır kazım yemeyelim sonra.
Yardımlarını için şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: laziko53
Valla forumda acayip bir psp sevgisi var bu sevgi benide etkiledi.Bende psp almak istiyorum.Fakat bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.
1- pes 2008 oyunu grafikleri nasıl aynı bilgisayarda veya ps2 oynadığımız gibi mi yani zevk alır mıyız 2- Çok fazla film izlerim yatakta uzanıp film izlemek benim için büyük zevk olduğundan psp bulunmaz bir alet :D film kalitesi nasıl zevk alır mıyım.
Bİ KERE PS2 DEKİ GİBİ GRAFİK BEKLEME. 2.sorunda ise filim izliceksen küçük ekran avr.filimden çok daha ziyade ben küçük şarkı video kliplerini öneririm sana.ama filim izlesende izliyebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: laziko53
PS2 ile Grafikler açısından ciddi farklar yok ama tabi PSP'de PES zevki kesinlikle aynı değil..
Film konusundaysa hiç tereddüt etmene bile gerek yok gerçekten çok pratik, zevkli ve kaliteli
quote:
bende fat var ve battery info. kısmında tam doluyken 7 saatten daha fazla bir zaman yazıyor...
Bugün şarjdan çıkarır çıkarmaz baktım. Ekran en karanlıktayfen 11 saat yazıyordu.
arkadaşlar bende yeni psp aldım msn yüklenebiliomu psp ye yükleniosa nasıl oluyo? bir de ucuz hafıza kartı nerden bulabilirim?
@yeak, PSP de msn için ebuddy'ye girebilirsin. İş görüyor. Ucuzdan kasıtın nedir anlayamadım? Orjinal Sony'ler heryerde yakın fiyata. Sahteler de yarı fiyatına ama sahte almak ve sahtenin iyi çalışması biraz piyango işi.
Psp 3000 ratchet and clank limited edition paketim amerikadan geldi şimdi çok mutluyum yaşasın
quote:
Orjinalden alıntı: veterdem
Psp 3000 ratchet and clank limited edition paketim amerikadan geldi şimdi çok mutluyum yaşasın
hayırlı olsun
Bir sorum olacak. Bu PSP deki müzikleri gruplandıramıyor muyuz? Ben illa şebnem ferah arasına 50 Cent mi dinlemek zorundayım?
ben MUSIC klasorune attım mp3 klasörlerini oldu hatta windows media playerda gösterdiği album kapaklarını bile gosterio gruplarda seciyorsun acıyo içinideki mp3 leri
ayrı ayrı dosyalara koyup istediğini dinleyebilirsin. ben her grubu ayrı dosya yapıp atıyorum