Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psp fat ikinci elin fiyatı ne olmalıdır sizce arkadaş satacakta bana bu arada garantisiz
  • Psp Slim için 2-3 ay sonra 0'ı bulunmaz deniyor ya.Ben yazın almayı düşünüyordum.O zaman 0 bulamazmıyım arkadaşlar.birde bu versiyon ayarlama işini yapan yerler var mı bunlar nereler olur.
  • Arkadaşlar, psp almayı düşünüyorum ama grafikleri beni düşündürüyor...
    PS2 kadar bile iyi olmayacagını tahmin ediyorum ama , Gamespot taki oyun resimleri gibi kötü ve tırtıklı mı?
    (onlar biraz büyütülmüş sanırım,onunda etkisi vardır diye düşünüyorum)

Sahip olan arkadaşlardan biri, oyun oynarken bir resim çekip koyabilir mi buraya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zantanriyar

Arkadaşlar, psp almayı düşünüyorum ama grafikleri beni düşündürüyor...
    PS2 kadar bile iyi olmayacagını tahmin ediyorum ama , Gamespot taki oyun resimleri gibi kötü ve tırtıklı mı?
    (onlar biraz büyütülmüş sanırım,onunda etkisi vardır diye düşünüyorum)

Sahip olan arkadaşlardan biri, oyun oynarken bir resim çekip koyabilir mi buraya?

Bir alt konuda oyunlardan alınmış resimler var oraya bakabilirsiniz..

Almadan önce bende aynı durumdaydım ssler'e bakıp kesinlikle aldanmamak gerekiyor.. youtube'a girip "psp gamleplay" yazdığınızda çok daha aydınlatıcı bir şekilde oyunları görebilirsiniz
  • 1. Psp slim 3000 alacağım Onun Beyaz rengi İle 2000'in beyaz rengi aynımıdır?
    2.Biliyorsunuzki 3000lerin versiyonu hala kırılamadı tam olarak sadece Gripshift adlı UMD ile oluyor benim asıl Sorum ise Eğer versiyon Kırılmazsa Oyun Hariç Bi Eksiğim olurmu?
    3000 almamın sebebi Mikrofon ve allttaki resimdir;

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NasaL67 -- 17 Ocak 2009; 18:07:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bulldog

quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar sandisk memory stick pro duolar ucuz oluyor bildiğim kadarı ile.Ben geçen sene 1gb liği marketten 20ytl ye almıştım.Acaba şimdi 4gblik kartlar ne kadar?

Khalkedon da 25 ytl ymiş.

Ben de birkaç soru sorayım.
    PSP nin kasasının açılıp açılmadığını nası anlarız ?
    ölü piksel olup olmadığını cihazı ilk actıgımızda anlayabilir miyiz ? Yoksa değişik renklerde deneyip test mi etmemiz gerekiyor.
    Psp nin usb kablosunun takıldıgı port ta sorun cıkan oldu mu ?

Bir de en son bunlara ek olarak ikinci el PSP alırken neleri kontrol etmeliyiz.

Teşekkürler.

khalkedon' da 4 Gb Sandisk 25 Lira 8 GB ise 40 Lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NasaL67 -- 17 Ocak 2009; 18:36:09 >

• ben psp fat kullanıyorum versiyon 2.71 usb görmüyor nedeni ne olabilir ??? oyun internet hersey calısıyor
  • Arkadaşlar merhaba,

Oğlana yeni PSP aldık. Oyun değiştirirken UMD çıkarıp takmakla uğraşmak istemiyoruz. UMD'deki oyunu Memory Stick'e nasıl save ederim. Bu başlıktaki ilk mesajda "PSP açıkken select düğmesine basın" diyor. Ben basıyorum hiçbir şey olmuyor.

Software Version 4.01
  • quote:

Orjinalden alıntı: intikam66

kardes garanti kapsamına girmez kendınde ugrassan cözülmes yaptırmak zorundasın BİRDE BENİM BİR SORUM VAR PSP İÇİN YARIŞ OYUNU ALICAMDA SOKAKTA DOLASILACAK BIR OYUN VARMI VARSA ADINI SOLERSENIZ II OLUR BEYLER

test drive unlimitedde var.harita cok büyük güzel bir oyun.
    birde NFS carbonda var ama test drive daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthochroid -- 21 Ocak 2009; 19:18:28 >
  • Arkadaşlar , hayırlı günler.

2 gün önce oğlana Psp Slim&Lite aldım.Fakat slim den farkı nedir tam olarak çözemedim_?

Ayrıca Bursa'da Psp aksesuarı satan bir yer varmı?Çakma falan olursa sorun değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

Arkadaşlar , hayırlı günler.

2 gün önce oğlana Psp Slim&Lite aldım.Fakat slim den farkı nedir tam olarak çözemedim_?

Ayrıca Bursa'da Psp aksesuarı satan bir yer varmı?Çakma falan olursa sorun değil.

Üstad slimden hiç bir farkı yok çünkü slim in adı zaten Slim&Lite

bu arada aksesuar için bursa bilmem ama trabzon bimekste aksesuar setleri var 10 numara süper ya almaıy düşünüyorm psp alınca
  • Arkadaşlar PSP de film izlemek için forumdan Xvid4psp yi buldum indirdim de ama bir türlü düzgün işlem yapamadım...

alt yazıyı ekleyebiliyorum bilgisayarda izlerken sorun yok ama psp ye atınca unknown format diyor... Resimlerden bakarak buradaki PSP formatlarından hangisini seçmeliyim yardımcı olur musunuz...

Ayrıca video encoding, audio encoding kısımlarında değiştirmem gereken birşey var mı yada hangi ayarı seçersem daha kaliteli şekilde dönüştürme yapabilirim...

Dikkat etmem gereken başka detay var mıdır?

• Ankarada versiyonu ayarlı makina bulmak çok zor oldu psp alacak arkadaşlar acele etmenizde fayda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaari_H600

Arkadaşlar PSP de film izlemek için forumdan Xvid4psp yi buldum indirdim de ama bir türlü düzgün işlem yapamadım...

alt yazıyı ekleyebiliyorum bilgisayarda izlerken sorun yok ama psp ye atınca unknown format diyor... Resimlerden bakarak buradaki PSP formatlarından hangisini seçmeliyim yardımcı olur musunuz...

Ayrıca video encoding, audio encoding kısımlarında değiştirmem gereken birşey var mı yada hangi ayarı seçersem daha kaliteli şekilde dönüştürme yapabilirim...

Dikkat etmem gereken başka detay var mıdır?

"1. Nasıl Video Dönüştürüp Altyazı Ekleyebilirm Bununla İlgili bir Reber Mevcut Mu?" Başlığı Altında 1sfda Link Verdim

O linkde resim halinde yarıntılı anlatımı mevcut..

• http://forum.donanimhaber.com/m_20834574/tm.htm
    psp video dönüştürme rehberi forudma gezerken bulmuştum
  • Eyvallah arkadaşlar süper oldu valla
  • 15 gündür soruma cevap veren yok değiştiripte tekrar soruyorum.Slim'in sıfırı kalmaz deniliyor.Gerçekten kalmazmı yani kırılmış versiyonunu ya da kırılabilir versiyonlu halini bulamazmıyım ağustos-eylül gibi mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak9393

15 gündür soruma cevap veren yok değiştiripte tekrar soruyorum.Slim'in sıfırı kalmaz deniliyor.Gerçekten kalmazmı yani kırılmış versiyonunu ya da kırılabilir versiyonlu halini bulamazmıyım ağustos-eylül gibi mesela.

ben psp slimin üretiminin durduğuna dair bi haber okumadım. üretimi dursa bile piyasada birçok satılmayan slim var

bence o zmana kadar bulursun.
  • Sağol BBR içimi rahatlattın.Hemen alabilsem alıcam ama malesef..
  • Çok Başarılı Bir Çalışma Olmuş Arkadaşım eline , emeğine , klavyene sağlık .
    Bende PsP Sahibi Olmak İstiyorum ama aklıma takılan Bir kaç tane soru var.

1- Sıfır PsP slim 2000 Alıp Garantisi Dolana Kadar Herhangi bir version attırmak istemiyorum . Alacağım orjinal oyunları Memory karta kaydedip oyun disketini sürekli takıp çıkartmadan oynayabilirmiyim.

2- Garantisi 2 yıl olup , 2 yıl içinde versiyon yükletmeyeceğim için Slim 2000'mi yoksa 3000 mi önerirsiniz.

3- Slim 2000 Piano black 'Giga Pack' hoşuma gidiyor . Sizce sıfırı ne kadara Mal olur.

İlginiz ve Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.