Bildirim
PsP aldık başımız dertten kurtulmuyor...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkdadaşım sen en iyisi onu 6.20 ye yükselt.HBL ile basit Homebrew oyunları ve programları çalıştırabiliyor.Ama şu anlık 5.50 ve üzeri iso çalıştırılamıyor.Ben 1 senedir bekledim ve halada bekliyorum. -
yapacak bi şey yok dostum kırılmasını bekleyeceksin ki baya bi zaman geçeceğe benziyor. onun haricinde orjinal oyun da oynayabilirsin eğer imkanın varsa.. oyunları düdükçü ülkemiz esnafından almanı değil dehttp://www.shopto.net/PSP/ şu siteden almanı tavsiye ederim çok daha ucuzlar.. ben o siteden henüz alışveriş yapmadım ama baya iyi yorumlar okudum.. -
ben 1 senedir bekliyorum daha kırılmadı psp slim 2004 versy.5.51 -
ben psp mi aldıgımda kızılaya gidip kırdıracaktım daha kırılmıyor dediler peki ne zaman kırılır dedim eylül de filan gelsem olur mu dedim o zaman a kırılır olur dedi ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: M263
ben psp mi aldıgımda kızılaya gidip kırdıracaktım daha kırılmıyor dediler peki ne zaman kırılır dedim eylül de filan gelsem olur mu dedim o zaman a kırılır olur dedi ???
6 ay öncede haziranda kırılcak diyolardı -
daha çooook beklersin dostum -
benim psp 2004 model ama kırdırdım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X