Şimdi Ara

PsP aldık başımız dertten kurtulmuyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle tüm arkadaşlara iyi günler dilerim benim sorum şu 2-3 hafta önce psp 3004 aldım versiyon 5.70 bu sürüm ne zaman kırılacak ve ben ne zaman iso oyunlar oynayabilecegim şimdiden teşekkürler...

• Arkdadaşım sen en iyisi onu 6.20 ye yükselt.HBL ile basit Homebrew oyunları ve programları çalıştırabiliyor.Ama şu anlık 5.50 ve üzeri iso çalıştırılamıyor.Ben 1 senedir bekledim ve halada bekliyorum.
  • yapacak bi şey yok dostum kırılmasını bekleyeceksin ki baya bi zaman geçeceğe benziyor. onun haricinde orjinal oyun da oynayabilirsin eğer imkanın varsa.. oyunları düdükçü ülkemiz esnafından almanı değil dehttp://www.shopto.net/PSP/ şu siteden almanı tavsiye ederim çok daha ucuzlar.. ben o siteden henüz alışveriş yapmadım ama baya iyi yorumlar okudum..
  • ben 1 senedir bekliyorum daha kırılmadı psp slim 2004 versy.5.51
  • ben psp mi aldıgımda kızılaya gidip kırdıracaktım daha kırılmıyor dediler peki ne zaman kırılır dedim eylül de filan gelsem olur mu dedim o zaman a kırılır olur dedi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: M263

ben psp mi aldıgımda kızılaya gidip kırdıracaktım daha kırılmıyor dediler peki ne zaman kırılır dedim eylül de filan gelsem olur mu dedim o zaman a kırılır olur dedi ???

6 ay öncede haziranda kırılcak diyolardı
  • daha çooook beklersin dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi biz nasıl araba alacaz ya
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim psp 2004 model ama kırdırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.