Şimdi Ara

PSP alıcamda kafam karısık çok yardım edin beyler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben okul baslayınca yurtta kalıcam buyuk ihtimal orda oynamak için psp geldı aklıma yoksa ps3 alıcaktım vazgectım simdi haftada 2 gün oyanamak icin ps3 almaktan.

neyse bugünde psp yi arastırayım dedim ama kafam karsıtı psp go cıkıcakmıs herkez bekle felan diyor

simdi psp 3000 sanırım en son çıkan sizce alsam memnun kalırmıyım.

+sadece korsan oynamayı düşünüyorum korsan oynamak için basit bi anlatım yaparsanız çok sevinirim .

• korsan oyniyacaksan ne go ya bulas nede 3000 modeline

elektronik esyalari hor kullanan biriysen direk fat al ha yok ben temiz kullaniyorum diyorsan git 2000 modeli al kirdir korsanin tadini cikar digerler modellerde kirdirma olayi yok 3000 lerde var ama mesela sarji bittiginde veya pili cikarttigin zaman tekrar kirdirman lazim
  • hiç uğraşma temiz bi slim psp al 16 gb hafıza kartı yanına mis gibi
  • Yanlış bilgilendirmeyelim ben 3000 kullanıcısıyım şarjı bittiği zaman psp nin tekrar kırdırmak zorunda kalmazsınız. Sadece pili çıkarırsanız hen gider oda hafıza kartında hen dosyalarını bulundurursanız tekrardan kendinizde kırabilirsiniz. Yani diyeceğim şu ki 3000 lerde tercih konusunda atlanmaması gereken bir cihaz. Sırf pandora yapılabiliyor diye fat almanın yada sırf kalıcı versiyona sahip diye 2000 serisi alınmaz. Benden size tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Yanlış bilgilendirmeyelim ben 3000 kullanıcısıyım şarjı bittiği zaman psp nin tekrar kırdırmak zorunda kalmazsınız. Sadece pili çıkarırsanız hen gider oda hafıza kartında hen dosyalarını bulundurursanız tekrardan kendinizde kırabilirsiniz. Yani diyeceğim şu ki 3000 lerde tercih konusunda atlanmaması gereken bir cihaz. Sırf pandora yapılabiliyor diye fat almanın yada sırf kalıcı versiyona sahip diye 2000 serisi alınmaz. Benden size tavsiye.

adam haklı
  • peki şimdi 3000 ile 2000 arasında cok fiyat farkı yoksa .
    uygun fiyatlı birkac yerden lnik verebılırmısınız?
  • arkadaslar bu konuda acil bilgi lazım

f/p oranında en iyi psp hangisi birde alabılecegım bir link verirsenız cok iyi olur cünkü hemen alıcam.

psp de oynamaya değer oyunları söyleye bilirmisiniz?

birde arkadaslar bu nitnendo ds varmıs psp den farkı ney onun ondada korsan oynıyabılırmıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNİnVisOlrm -- 5 Eylül 2010; 15:58:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psp go satıyorum ben ucuza içinde oyunda var her türlü götürür yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Yanlış bilgilendirmeyelim ben 3000 kullanıcısıyım şarjı bittiği zaman psp nin tekrar kırdırmak zorunda kalmazsınız. Sadece pili çıkarırsanız hen gider oda hafıza kartında hen dosyalarını bulundurursanız tekrardan kendinizde kırabilirsiniz. Yani diyeceğim şu ki 3000 lerde tercih konusunda atlanmaması gereken bir cihaz. Sırf pandora yapılabiliyor diye fat almanın yada sırf kalıcı versiyona sahip diye 2000 serisi alınmaz. Benden size tavsiye.

demekki arada istisnalar olabiliyor benim arkadasta 3000 var sarji tamamen bittigin de makinayi tekrar kiriyo acikcasi pek akil kari degi
  • Arkadaş PSP go da orji harici birşey çalıştıramazsın. Eğer korsan oynayacaksan ya 3000 serisi yada 2000 serisi al bende 2004 slim var ama tam hack yapılan seriden değil yeni seri olduğu için kalıcı bir hack olmuyor bence ikinci el psp 2000 al temiz FULL HACK li yoksa pili bitince psp kitlenince vs gibi kapanmalardan dolayı tekrar ve tekrar hack yapmak zorunda kalırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.